Ako ga zavrse niko nista nece zamjerit hahahZglavkar je napisao/la: ↑08 okt 2024, 16:12Pokazalo se dosad sto puta, a i logično je, da se o igraču ne treba ni zucnuti u javnosti dok se sve ne završi.fanatik19 je napisao/la: ↑08 okt 2024, 15:57Bieretha su trebali zavrsit vec za septembar jer su tad izgledi bili puno veci iz cistog razloga sto bi covjeka privuklo 6 izuzetno jakih utakmica i samo budala moze mislit da ne bi napustio u21 Dansku gdje i nije standardan. Opet kazem, guraju Osulu samo zato sto je u Newcastleu a decko ima slican status u klubu kao Tahirovic. Ja ni najmanje nisam siguran da li je taj decko kontaktiran ikako i da li se sa njim sjelo na kafu, posjetilo ga se kao npr sto je Katic rekao da je Spaha dosao u Cirih kod njega.
I da ne zaboravim, najveci apsurd su maloumni novinari koji ce mogu se kladit postavit pitanje za momka kad zabije jos 2 3 puta hat trick i dobije poziv A Danske.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
jel ahmedhodzic dosao na okupljanje 
Ma Sergej je preuzeo ekipu u teskom nokautu, plus imao je raspored jbg.....Sve krema svjetskog fudbala osim jbne Madjarske. Ja iskreno ovdje ne ocekujem nista osim da se nekako iskristalise tim za kvalifikacije.
Ali mora poceti koristiti prvih 11,uigravati, ako uopste imamo takvo nesto i sto manje rotirati. I laik vidi ko moze, ko ne zna koliko god se trudio. Svidjalo se njemu ili ne, ofanzivno nam je ovaj mali iz Amerike najveci zalog za buducnost i najvrijednije sto imamo tih godina uopste.
Sam si reko nije rezultat bitan, pusti malog da igra da se zayebava nemamo sta izgubit jbt.
Ali mora poceti koristiti prvih 11,uigravati, ako uopste imamo takvo nesto i sto manje rotirati. I laik vidi ko moze, ko ne zna koliko god se trudio. Svidjalo se njemu ili ne, ofanzivno nam je ovaj mali iz Amerike najveci zalog za buducnost i najvrijednije sto imamo tih godina uopste.
Sam si reko nije rezultat bitan, pusti malog da igra da se zayebava nemamo sta izgubit jbt.
Stigli on i strucni stab na Novu TV i N1. Humanitarna akcija povodom poplava 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Poulsen vec ima 30 godina i svakako je neefikasan napadac, dobiju priliku iskljucivo s klupe u reprezentaciji.Maroon1946 je napisao/la: ↑08 okt 2024, 15:55
Danska ima dobre igrace na njegovoj poziciji : Poulsen, Hojlund, Dolberg. Isaksen u Laziju igra, Wind u Wolfsburgu. I niko nije star igrac čitaj nacekat ce se da dobije poziv odnosno bude standardan u prvih 11. Jedino ako bude bas iznad prosjeka da bude prvi spic Danske. Kod nas je situacija drugacija, mogao bi sigurno uz Demirovica biti standardan.
Isaksen ima 23 god, u zadnih 35 utakmica ima samo 5 golova.
Wind ima 25 i solidno igra u bundesligi. Fakticki Hojlund je tu jedini kvalitetan napadac.
Jos kad uzmes u obzir da je Danska redovna na prvenstvima, a nama baraz vrhunac, logicno je da ce se momak okrenuti ka Danskoj cije je omladinske selekcije prosao.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zato i kazem ako ne bude poziva za koju godinu mogli bi da mu budemo zanimljivi. Da mu je otac iz BiH mozda bi bila drugacija situacija i imao bi vecu povezanost prema nasoj repci. Ovako osim par bosanskih rijeci sto poznaje nema osjecaja pripadnosti.Maroon1946 je napisao/la: ↑08 okt 2024, 15:55Danska ima dobre igrace na njegovoj poziciji : Poulsen, Hojlund, Dolberg. Isaksen u Laziju igra, Wind u Wolfsburgu. I niko nije star igrac čitaj nacekat ce se da dobije poziv odnosno bude standardan u prvih 11. Jedino ako bude bas iznad prosjeka da bude prvi spic Danske. Kod nas je situacija drugacija, mogao bi sigurno uz Demirovica biti standardan.
- katalinski
- Kontakt:
A nekako s ovim aferama i sad sa povredama kao da sad barbarez opet krece od početka.Ali ispostvali su igraci vrijeme dolaska, valjda se radi profesionalnije u kampu, jos da se malo tih prvih 11 iskristalise.FKBilder je napisao/la: ↑08 okt 2024, 17:31Ma Sergej je preuzeo ekipu u teskom nokautu, plus imao je raspored jbg.....Sve krema svjetskog fudbala osim jbne Madjarske. Ja iskreno ovdje ne ocekujem nista osim da se nekako iskristalise tim za kvalifikacije.
Svi mi smo nekako zadovoljniji kad vidimo neki prosireni spisak i mozda nekog svog igraca.Sergej je to bas skratio , ali eto Omerovic i Kilasin su ipak tu, ocito je u kontaktu i sa drugim igracima pogotovo ovim mladim.
Napadaca je nekako nedeovoljno pozvao, ali protiv njemaca vjerujem da krecemo s jednim spicem . demifovic mozda dobije neku povuceniju ulogu
Tabakovic zasluzuje vise vremena na terenu , volio bih da starta ispred Dzeke, iako je Dzeko klasa , mozda kao dzoker moze i vise uraditi , a Tavakovic bar jednu utakmicu da se naigra i pokaze sta umije.
Ajvatar
Pitanje, svabe nema ju centarfora osim starog Fullkruga, otac mu je polu svabo….nece valjda.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Biereth nije lud da dođe ovdje pa da ga neznalica poslije jednog okupljanja pošalje na tribine zbog nekog Turkeša ili sličnog jer se ne trudi na treninzima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Da, da. Ako bi i došao, dosao bi upravo zbog ove ekipe koja je jedina u povijesti uvela taj neki sistem, ili bar pokušava da ga uvede. Nadamo se da ce i uspjeti u toj namjeri.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 okt 2024, 23:14Biereth nije lud da dođe ovdje pa da ga neznalica poslije jednog okupljanja pošalje na tribine zbog nekog Turkeša ili sličnog jer se ne trudi na treninzima.
Opet vehabija prica supljake, Biereth ne bi imao nikakvih problema sa Sergejom.
Problem je sto se ne osjeca Bosancem, ne zanima ga Bosna i nema nikakve planove. Ali decko je siguran profesionalac.
Problem je sto se ne osjeca Bosancem, ne zanima ga Bosna i nema nikakve planove. Ali decko je siguran profesionalac.
Dosao bi sigurno na nagovor Bazdarevica il Savebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 okt 2024, 23:14Biereth nije lud da dođe ovdje pa da ga neznalica poslije jednog okupljanja pošalje na tribine zbog nekog Turkeša ili sličnog jer se ne trudi na treninzima.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Jos nije prebolio otpis klupiranog igraca Cvajte. Mora da mu je kakav rod.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sad mi je jasnije zasto Barbarez toliko potencira ratnicki mentalitet i borbu na terenu..
Primijeti se ko mu je trenerski uzor

Primijeti se ko mu je trenerski uzor

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nepravda za mladog golmana Muftica.Sramota.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Intervju za Avaz:
N: Zanima me nekoliko stvari taktičke prirode. Da li ćemo i dalje gledati Dedića na lijevoj strani? Da li smo “zakucani” za trojicu štopera?
- Kako ćemo igrati i te taktičke stvari ćete vidjeti na terenu. To neko „zakucavanje“ kako vi to nazivate, nije nešto gdje vidim problem. Pola svijeta igra sa tri štopera. Ja smatram to i nekom prednošću, a Vi „zakucavanjem“. Mi trenutno nismo u mogućnosti da imamo neku fleksibilnost. Ako ste pratili naš put, znate da je riječ o stabilnosti i to je ta riječ koja je prioritet kod nas.
N: Zanima me nekoliko stvari taktičke prirode. Da li ćemo i dalje gledati Dedića na lijevoj strani? Da li smo “zakucani” za trojicu štopera?
- Kako ćemo igrati i te taktičke stvari ćete vidjeti na terenu. To neko „zakucavanje“ kako vi to nazivate, nije nešto gdje vidim problem. Pola svijeta igra sa tri štopera. Ja smatram to i nekom prednošću, a Vi „zakucavanjem“. Mi trenutno nismo u mogućnosti da imamo neku fleksibilnost. Ako ste pratili naš put, znate da je riječ o stabilnosti i to je ta riječ koja je prioritet kod nas.
sta ce pokeras sad kad ga njemci natrpaju sa 4-5 komada, a onda Madjari lagana 3boda.
Koju pricu ce nam pricati, kojeg asa iz rukava ce da potegne, **** li ga Vico
Koju pricu ce nam pricati, kojeg asa iz rukava ce da potegne, **** li ga Vico
- JohnCleese
- Kontakt:
Zakucao jos jednog HusaricaCoolpanda24 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 20:24Intervju za Avaz:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- PasodelMar
- Kontakt:
Dobro, svidja mi se na neki suptilan način. To znači da nastavljamo sa stabilnim antifudbalom bez nekog većeg prelaska centra. Možda on fakat nešto dobro vidi u ovoj našoj igriCoolpanda24 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 20:24Intervju za Avaz:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.