Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nisam ja ni napisao ništa u vezi tebe konkretno , da si nešto pisao o pobjedi Barce i slicno... ne znam odakle ti ta idejaToxicity je napisao/la:Kad si mene vidio da sam došao na vašu temu i pored pobjede Barce da govorim, kako Persie dobi žuti, kako onaj udari onog ili nešto deseto, samo mi nađi ?izzo je napisao/la:Nikad necu realovcima cestitati, ni na cemu - jer ni oni ne bi nikad navijacima BarceToxicity je napisao/la:E ovo mi nije jasno, Real zgazi protivnika, nadigra ga, i dođu neki i pišu o dvadesetim stvarima na temi Real Madrida, pa čestitajte nekad, šta vazda tražite dlaku u jajetu!!???to svi znamo... ali da ste raznijeli Tottenham veceras na terenu, to stoji.
Ja smatram da sam objektivan,uostalom ni ne pisem na Barcinoj temi ..RE-SU je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
A i da je ostao Crouch ne bi vidio lopte
Isto tako vi pricate za Barcelonu... Tako da ti to dođe na isto... Ako Bog da sutra dobijate protivnika po mjeri...
Barca - Arsenal, V. Persie crveni karton, baš me zanima ko je najviše srao na temi Barce?? Jel to imalo ikakve veze sa vama?L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
Ovo sam zelio i dobio...pa samo dase citiramLos_Blanos2 je napisao/la:Adebayor ima jako iskustvo protiv otocki klubova, tako da se uzdam sutra u njegakladim se ako bude igrao od 1min..
[youtube][/youtube]
Mi smo se opravdano kurchilimandraX je napisao/la:Barca - Arsenal, V. Persie crveni karton, baš me zanima ko je najviše srao na temi Barce?? Jel to imalo ikakve veze sa vama?L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
Ja nisam,ali ja sam nakon prve kad ste izgubili jbg rivalitet to je neobjašnjivo.Mi iz BiH toliko se svađamo zbog togamandraX je napisao/la:Barca - Arsenal, V. Persie crveni karton, baš me zanima ko je najviše srao na temi Barce?? Jel to imalo ikakve veze sa vama?L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
RVP je dobio po svim pravilima FIFE crveni,tj dobio pravilno dva zuta radi banalnih stvari ali sasvim ispravno i ja licno nisam postao na vasoj temi.. A ovo je ocigledniji crveni, a da nije bilo onih par ne dosudjenih penala ne bi zamjerio sto se neki zale..mandraX je napisao/la:Barca - Arsenal, V. Persie crveni karton, baš me zanima ko je najviše srao na temi Barce?? Jel to imalo ikakve veze sa vama?L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
Kaze onaj jedan jucer, "kad moze Gijon moze i Tottenham"jacky09 je napisao/la:Gdje je petoplasirana momčad španjolske lige? Šteta pa nema Intertoto kupa.Los_Blanos2 je napisao/la:Gdje su englezi![]()
![]()
HALA MADRID
samo sto se ta pravila ne upotrebljavaju na svimaL_blancos je napisao/la:RVP je dobio po svim pravilima FIFE crveni,tj dobio pravilno dva zuta radi banalnih stvari ali sasvim ispravno i ja licno nisam postao na vasoj temi.. A ovo je ocigledniji crveni, a da nije bilo onih par ne dosudjenih penala ne bi zamjerio sto se neki zale..mandraX je napisao/la:Barca - Arsenal, V. Persie crveni karton, baš me zanima ko je najviše srao na temi Barce?? Jel to imalo ikakve veze sa vama?L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
Nije, jel Crauch ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel igro Modric veceras ?
Bgm me lik pravo usutio..Portillo je napisao/la:**** majku pa jel ovo normalno, nakon svake utakmice cojk ne moze doc na temu a da istu nisu usrali navijaci Barce.
Sta da kazem, stvarno fanasticna utakmica, prezadovoljan sam. Svi su bili na nivou, ****, neda mi se pisat neki duzi post, njega cu napisat sutra. Ali ovo je stvarno bilo demoliranje, jadni Totenhem. Modric, who?
l_blancos@ svaka cast na prognozi za Adea, ko zna zna
A Bale? Nisam ih vidio!HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel igro Modric veceras ?
[net.hr] jbg nije ni luka mogao sve sam. nije imao nijedno pogresno dodavanje unazad, sigurno najbolji igrac veceras, steta sto ce neko iz reala dobit tu nagradu samo zbog pobjede. [/net.hr]HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel igro Modric veceras ?
Izašao bilo mu neobično igrat stoperaLos_Blanos2 je napisao/la:Nije, jel Crauch ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel igro Modric veceras ?
Al moraš priznat da je Di Maria klocFurymaker je napisao/la:cestitam .
btw. gdje su sada svi oni navijaci Reala sto su prije 3 dana **** mater igracima i sl. ?
Ja sam vidio da je nakav kiklop uletio u teren...malo duze se zadrzao , al su ga uhvatili..Los_Blanos2 je napisao/la:Nije, jel Crauch ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel igro Modric veceras ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.