Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mrAdislic
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la mrAdislic » 07 okt 2024, 23:58

Vecina trolera bez zivota oblitava i kao hoce neku paznju pa pljuju namjerno, ali nema se sta trzaiti neki detalji pa da se pljuje na glupostima ovo dosad nikada nismo imali, odnos i rad ovakav tako da samo to treba podrzati.

Meni se licno jos ne svidja taktika i neke stvari sa formacijom pa i pozivom pokojim, ali to je sve fudbal, tih primjedbi ima i u najjacim repkama, ali kad pogledam sve ostalo i kako se radi, prati, trudi, od u15 pa dalje srce mi je na mjestu, ostalo ce doci sve na svoje.
Dobili bi oni meni ugovor na 10godina :bih:
BašČelik!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 okt 2024, 00:06

slika
Kapiten ekipe ostavlja ovaj komentar na objavi Bieretha
Hajde vise dovodite ga, ovo ce bit svjetska klasa

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 okt 2024, 00:18

fanatik19 je napisao/la:
08 okt 2024, 00:06
slika
Znaci ima price o BiH u njegovom okruzenju
Lijepo je to vidjeti
Biereth :bih:
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 okt 2024, 00:23

NoDi80 je napisao/la:
08 okt 2024, 00:18
fanatik19 je napisao/la:
slika
Lijepo je to vidjeti
Kako nece bit hahaha.. Malic, Gazi, Karic. Nek mu se na glavu popenju dok ga ne nagovore da dodje ovamo. Lik je ubica + ogroman zalog za buducnost. Dzeko je pri kraju, a ovaj se tek zagrijava. Prave stvari tek slijede za njega jer ipak tek ima 21 godinu. Ja sam ubjedjen da ce napraviti barem duplo bolju karijeru od Demirovica

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 okt 2024, 00:28

fanatik19 je napisao/la:
08 okt 2024, 00:23
NoDi80 je napisao/la:
fanatik19 je napisao/la:
slika
Lijepo je to vidjeti
Kako nece bit hahaha.. Malic, Gazi, Karic. Nek mu se na glavu popenju dok ga ne nagovore da dodje ovamo. Lik je ubica + ogroman zalog za buducnost. Dzeko je pri kraju, a ovaj se tek zagrijava. Prave stvari tek slijede za njega jer ipak tek ima 21 godinu. Ja sam ubjedjen da ce napraviti barem duplo bolju karijeru od Demirovica
Ne treba ih porediti uopste, najbolje bi bilo da zajedno igraju haha
Karijera neka ide, kako je krenula i bice dobro

Dzeko 38 - Fenerbahce
Tabakovic 30 - Hoffenheim
Demirovic 26 - Stuttgart
Kulenovic 25 - Heracles
Biereth 21 - Sturm
Kahvic 20 - Ulm
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 okt 2024, 00:32

NoDi80 je napisao/la:
08 okt 2024, 00:28
fanatik19 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:

Lijepo je to vidjeti
Ne treba ih porediti uopste, najbolje bi bilo da zajedno igraju haha
Karijera neka ide, kako je krenula i bice dobro

Dzeko 38 - Fenerbahce
Tabakovic 30 - Hoffenheim
Demirovic 26 - Stuttgart
Kulenovic 25 - Heracles
Biereth 21 - Sturm
Kahvic 20 - Ulm
Pa to svakako, njih 2 i jesu jedini logican izbor za tandem u buducnosti ako ga uspiju pridobit

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 08 okt 2024, 00:57

fanatik19 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
fanatik19 je napisao/la:
slika
Lijepo je to vidjeti
Jel se vi zajebavate? Da random stranac dodje onako igrati za tudju drzavu pored svoje koja je 3 puta jaca od nase.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 okt 2024, 01:07

BordoSaga2 je napisao/la:
08 okt 2024, 00:57
fanatik19 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:

Lijepo je to vidjeti
Jel se vi zajebavate? Da random stranac dodje onako igrati za tudju drzavu pored svoje koja je 3 puta jaca od nase.
Nije random stranac, mama mu je iz BiH
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 okt 2024, 01:08

BordoSaga2 je napisao/la:
08 okt 2024, 00:57
fanatik19 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:

Lijepo je to vidjeti
Kao prvo Danska je njegova drzava isto kao i BiH. Frajer je rodjen i odrastao u Engleskoj i ima njihovo drzavljanstvo. Vec je negdje rekao da je radi oca odlucio igrat za Dansku ali ni otac mu nije cistokrvni Danac nego mix Njemca i Danca .
Druga stvar majka mu je iz Sarajeva rodjena u Bosni i prema ovome sto sam vec gore naveo ne vidim razlog da ne bi mogao igrati za nas. Pogotovo kad uzmemo u obzir cinjenicu da je on u21 reprezentativac Danske gdje i nema bas neki povlasten status obzirom da se konstantno ispred njega gura Osula koji jest clan Newcastlea ali na isti nacin kao nas Tahirovic u Ajaxu. Mislim da bi mu garantovan poziv i minutaza u A selekciji kod nas apsolutno promijenila misljenje o nama i neka lijepo upakovana prica da promijeni reprezentaciju. Ovo je potpuno logican slijed dogadjaja jer mi nemamo trenutno nikakvog ozbiljnog napadaca na vidiku ako uzmemo u obzir da je Dzeko pri kraju i da ostajemo tu samo na Demirovicu. Tabakovica ne uzimajte u tu pricu, Biereth 8 godina mladji od njega rutinira ligu u kojoj je Tabakovic s 28 odigrao sezonu zivota

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 okt 2024, 06:57

Hansestadt je napisao/la:
07 okt 2024, 23:00
Zar nije ovo malo kontradikcija od selektora. Mislim stvarno nije mi Pirke nikad bio simpatican, ali jedno prica selektor, drugo vidimo. I nije da nisam naveo i dobrih stvari sto su uradili, stvarno jesu, ali ne treba isto gurati ispod tepih da ne rade onako kako su govorili ili govore.
Njegov menadžer deset godina baljezga, psuje i pljuje koga stigne, pa i same selektore.
Barbarez je rekao da to neće tolerisati i priča je na kraju dobila ovakav epilog.
Neko ce mozda reci "nije kriv Piric"...e pa jeste. Godinama to nijemo posmatra a nije uticao. Nije da nije mogao.
Ne radi to selektor sam. Sve u interesu reprezentacije.

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 08 okt 2024, 07:08

Zar ne moze UEFA kazniti ove klubove sto kao ne daju da igrac dodje na okupljanje?
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 okt 2024, 08:04

DanijelTZ je napisao/la:
08 okt 2024, 07:08
Zar ne moze UEFA kazniti ove klubove sto kao ne daju da igrac dodje na okupljanje?
Pa nije to bas tako lako, ako RB Sbg napise dopis da insistiraju ili predlazu da igrac ostane kuci jer je povrijedjen, Sergej i dalje ima pravo da naredi Amaru da dodje, kao sto je i sada mogao. Klub igraca ne moze sprijeciti u tom slucaju, tako da nema materijala za kaznjavanje, ipak je na kraju sve "dobrovoljno".
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 08 okt 2024, 15:42

Bojim se ja da će voz za Bieretha proći i to se mora završiti najkasnije do kraja novembra, ako je moguće. Ja i dalje mislim da nije.

On ako nastavi ovako igrati, naredne godine je sto posto na spisku Danske.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 08 okt 2024, 15:47

Biereth nije zainteresovan da igra za nas. Da jeste bilo bi zavrseno. Mozda bude ako za 2-3 godine ne bude poziva Danske.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 08 okt 2024, 15:55

Mogli je napisao/la:
08 okt 2024, 15:47
Biereth nije zainteresovan da igra za nas. Da jeste bilo bi zavrseno. Mozda bude ako za 2-3 godine ne bude poziva Danske.
Danska ima dobre igrace na njegovoj poziciji : Poulsen, Hojlund, Dolberg. Isaksen u Laziju igra, Wind u Wolfsburgu. I niko nije star igrac čitaj nacekat ce se da dobije poziv odnosno bude standardan u prvih 11. Jedino ako bude bas iznad prosjeka da bude prvi spic Danske. Kod nas je situacija drugacija, mogao bi sigurno uz Demirovica biti standardan.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 okt 2024, 15:57

Bieretha su trebali zavrsit vec za septembar jer su tad izgledi bili puno veci iz cistog razloga sto bi covjeka privuklo 6 izuzetno jakih utakmica i samo budala moze mislit da ne bi napustio u21 Dansku gdje i nije standardan. Opet kazem, guraju Osulu samo zato sto je u Newcastleu a decko ima slican status u klubu kao Tahirovic. Ja ni najmanje nisam siguran da li je taj decko kontaktiran ikako i da li se sa njim sjelo na kafu, posjetilo ga se kao npr sto je Katic rekao da je Spaha dosao u Cirih kod njega.
I da ne zaboravim, najveci apsurd su maloumni novinari koji ce mogu se kladit postavit pitanje za momka kad zabije jos 2 3 puta hat trick i dobije poziv A Danske.
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 08 okt 2024, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 08 okt 2024, 15:59

Kontaktirao ga je Sergej ali ne zeli da ima ista sa Bosnom.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 okt 2024, 16:01

kempes je napisao/la:
08 okt 2024, 15:59
Kontaktirao ga je Sergej ali ne zeli da ima ista sa Bosnom.
Zapali jos malo forum, taman se zahuktava

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 08 okt 2024, 16:12

fanatik19 je napisao/la:
08 okt 2024, 15:57
Bieretha su trebali zavrsit vec za septembar jer su tad izgledi bili puno veci iz cistog razloga sto bi covjeka privuklo 6 izuzetno jakih utakmica i samo budala moze mislit da ne bi napustio u21 Dansku gdje i nije standardan. Opet kazem, guraju Osulu samo zato sto je u Newcastleu a decko ima slican status u klubu kao Tahirovic. Ja ni najmanje nisam siguran da li je taj decko kontaktiran ikako i da li se sa njim sjelo na kafu, posjetilo ga se kao npr sto je Katic rekao da je Spaha dosao u Cirih kod njega.
I da ne zaboravim, najveci apsurd su maloumni novinari koji ce mogu se kladit postavit pitanje za momka kad zabije jos 2 3 puta hat trick i dobije poziv A Danske.
Pokazalo se dosad sto puta, a i logično je, da se o igraču ne treba ni zucnuti u javnosti dok se sve ne završi. To što se ne zna za nešto može značiti i da se radi na prelasku a i da je odbio poziv.

S obzirom na broj naših reprezentativaca u Sturmu, i da se već radilo na dovođenju i mnogo manje nametljivih igrača, a ovaj se spomene i u našim medijima, ne vidim nikakav razlog da se misli da Spaha ne zna za njega i da ga nije kontaktirao.
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 08 okt 2024, 16:16, ukupno mijenjano 2 puta.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 okt 2024, 16:13

Maroon1946 je napisao/la:
08 okt 2024, 15:55
Mogli je napisao/la:
08 okt 2024, 15:47
Danska ima dobre igrace na njegovoj poziciji : Poulsen, Hojlund, Dolberg. Isaksen u Laziju igra, Wind u Wolfsburgu. I niko nije star igrac čitaj nacekat ce se da dobije poziv odnosno bude standardan u prvih 11. Jedino ako bude bas iznad prosjeka da bude prvi spic Danske. Kod nas je situacija drugacija, mogao bi sigurno uz Demirovica biti standardan.
Imaju Hojlunda i Winda na njegovoj poziciji. Isaksen je krilni napadac. Poulsen je klupa u klubu, dok Dolberg njegova karijera nema prostora za naprijed. Ne vidim razlog sto ga nebi pozvali na sirem spisku, nisu Danci uopste naivni, sve oni dobro prate i analiziraju. Jedino sto Dansku trenutno bas ide dobro u Liga Nacija, i to nam je prilika da iskoristimo taj prostor.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.