Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Pa ovaj slucaj sa Dedicem da se ponovi jos dva tri puta svi bi pisali isto kao i za Ahmedhodzica. Nadati se da nece i da je ovo samo sad. Nije lako uvesti pravila gdje ih nikad nije ni bilo. Sta ce se tek pisati ako izgubimo ove dvije utakmice sto slijede? Ljudi su tu da prave nesto kroz 2-3 godine. Polako samo.
- RollingPaper
- Kontakt:
Zamolio bih te da kopiras bratu tu izjavu, pa da imamo arhiviran “dokaz” ovde.NoDi80 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:54Rekao je mladi golman iz nase lige koji se pokazu dobijace sansu kao treci golmaniRollingPaper je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:52Spomeno je da ce uvijek treci golman bit iz naše lige, nije rekao da mora bit "mlad" golman. Gdje je rekao "MLADE" golmane? Hajde nađi mi izjavu gdje spominje "MLADE" golmane da ce zvat?NoDi80 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:48
To je i jedini problem
Possto smo naopaka drzava ne tjera mi se Barbarez
Necu da mi Krstajic i slicni vode repku
Inace da je sve normaln prvi sam za se Barbarez nogira
Nije zbog rezultata vec zato sto petlja i seiko je to dobro napisao
Pa i za golamne je rekao da ce mladi golmani iz lige dobiti sansu
Evo trece okupljanje ni jednog mladog golman nisam vidio iz nase lige
To je rekao za spisak protiv Engleske
Treba uzet u obzir i da je Hadzikic 96 godiste a ne 86. Najbolje godine za golmana su 28-34 god.
Naravno da Hadzikic nije mlad golman, ali definitivno se ne moze okarakterisat ni kao “stari golman”.
Uostalom, jedini potencijal od “mladih golmana” jeste Muftic ali pitanje je da li je bolji od Hadzikica, kao i da li je njegov transfer izvjesniji od Hadzikicevog potencijalnog transfera.
Najveca neznalica koja je sjela na klupu reprezentacije, a lakse je bilo postati Guardiola nego biti losiji od bivsih selektora.
Vico tjeraj ovo govedo dok nije kasno.
Vico tjeraj ovo govedo dok nije kasno.
Nije da Muftica dizem nesto i mislim da je Hadzikic trenutno zbog iskustva bolji golman, ali je Muftic u boljoj formiRollingPaper je napisao/la: ↑07 okt 2024, 20:03Zamolio bih te da kopiras bratu tu izjavu, pa da imamo arhiviran “dokaz” ovde.NoDi80 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:54Rekao je mladi golman iz nase lige koji se pokazu dobijace sansu kao treci golmaniRollingPaper je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:52
Spomeno je da ce uvijek treci golman bit iz naše lige, nije rekao da mora bit "mlad" golman. Gdje je rekao "MLADE" golmane? Hajde nađi mi izjavu gdje spominje "MLADE" golmane da ce zvat?
To je rekao za spisak protiv Engleske
Treba uzet u obzir i da je Hadzikic 96 godiste a ne 86. Najbolje godine za golmana su 28-34 god.
Naravno da Hadzikic nije mlad golman, ali definitivno se ne moze okarakterisat ni kao “stari golman”.
Uostalom, jedini potencijal od “mladih golmana” jeste Muftic ali pitanje je da li je bolji od Hadzikica, kao i da li je njegov transfer izvjesniji od Hadzikicevog potencijalnog transfera.
Medjutim ono sto zelim da kazem Hadzikic kad je dosao u Velez to ti je znak da od njega vise u buducnosti nema nista
Ne samo Hadzikic vec svaki igrac koji 22,23,24 i gore se vraca ili tek dolazi u nasu ligu od njeg nema nista u buducnosti
Braneci za Austriu on je napravio svoj vrhunac karijere kojeg vise nikad nece ni vidjet, a i to da nije odrastao vani pitanje je koliko bi dogurao
To to je vrlo lako uvidjeti i moja poenta je da je bolje pogurati nekog poput Muftica da napravi neki iskorak, nego gurat nekog ko je dostigao svoj vrhunac u karijeri
Evo draze mi je i Kulasina sto je zvao nego Hotica, jer Hoticu su Cercle Brugge i Lech vrhunac, a ovaj je mladji 7,8 godina i treba pogurat takve ako zasluzuju
(Da se razumijemo Hotic bi trebao dobiti sansu jer zasluzuje to svojim igramo, samo sam napravio neki vid poredjenja isto mislim npr Mujakic, Radeljic, Bicakcic vs Muharemovic)
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Hansestadt
- Kontakt:
Covjek rodjen u Austriji, skolovan kao golman u Austriji, i dosao u BiH da brani jer realno nije imao drugih opcija. Da je imao bilo kakvu drugu opciju nebi dolazio u BiH. To je surova realnost. I sad sa 28 godina, sto bi on trebao da ima prednost naspram golmanu istog kvaliteta koji je poceo u BiH i ima 22 godine. Mi pricamo o 3. golmanu BiH reprezentacije.
Povrede Kolasinca prije i sad Dedica nemaju nikakve sličnosti sa Anelovim.nebeskasila je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:59Pa ovaj slucaj sa Dedicem da se ponovi jos dva tri puta svi bi pisali isto kao i za Ahmedhodzica. Nadati se da nece i da je ovo samo sad. Nije lako uvesti pravila gdje ih nikad nije ni bilo. Sta ce se tek pisati ako izgubimo ove dvije utakmice sto slijede? Ljudi su tu da prave nesto kroz 2-3 godine. Polako samo.
Anel uredno igra uvijek za klub dodje u repku i kao povrijedi se pa onda sam ode na neke preglede. Ili odigra za vikend 90 min za klub, pa drugi dan javi povredu i nikako nece da dodje na okupljanje.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ima li gdje te izjave da će zvati "mlade golmane"?NoDi80 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 20:15Nije da Muftica dizem nesto i mislim da je Hadzikic trenutno zbog iskustva bolji golman, ali je Muftic u boljoj formiRollingPaper je napisao/la: ↑07 okt 2024, 20:03Zamolio bih te da kopiras bratu tu izjavu, pa da imamo arhiviran “dokaz” ovde.
Medjutim ono sto zelim da kazem Hadzikic kad je dosao u Velez to ti je znak da od njega vise u buducnosti nema nista
Ne samo Hadzikic vec svaki igrac koji 22,23,24 i gore se vraca ili tek dolazi u nasu ligu od njeg nema nista u buducnosti
Braneci za Austriu on je napravio svoj vrhunac karijere kojeg vise nikad nece ni vidjet, a i to da nije odrastao vani pitanje je koliko bi dogurao
To to je vrlo lako uvidjeti i moja poenta je da je bolje pogurati nekog poput Muftica da napravi neki iskorak, nego gurat nekog ko je dostigao svoj vrhunac u karijeri
Evo draze mi je i Kulasina sto je zvao nego Hotica, jer Hoticu su Cercle Brugge i Lech vrhunac, a ovaj je mladji 7,8 godina i treba pogurat takve ako zasluzuju
(Da se razumijemo Hotic bi trebao dobiti sansu jer zasluzuje to svojim igramo, samo sam napravio neki vid poredjenja isto mislim npr Mujakic, Radeljic, Bicakcic vs Muharemovic)
-
napapijri1987
- Kontakt:
Joj rolling paper i ti ulazis u rasprave sa navijacima zelje i Sarajeva.Pa ti likovi ne napadaju Vicu zbog repke nego sto neko drugi radi ono sto su oni godinama radili,tj na prevaru uzimali titule,varali koga su stigli. Sada neko drugi to radi i njima ne pase.
Boli sarajlije briga za repkom i napretkom lige,daj samo u Sarajevo i neka njihova dva kluba vedre i oblace svim i oni su zadovoljni.
Boli sarajlije briga za repkom i napretkom lige,daj samo u Sarajevo i neka njihova dva kluba vedre i oblace svim i oni su zadovoljni.
Joj kad se upale pojedini...
Jel Muftic mogao dobiti poziv? - jeste.
Jel morao dobiti? - nije.
Jel selektor aman nesto pogriješio što ga nije pozvao? - nije.
Pa ne pricamo o Curtoisu.
Rekao je da neće tako često mijenjati golmane, želi da budu klapa. Sada je ostavio Pirica bez poziva koji je 2.golman i pozvao Zlomislica.
Da li je trebao pozvati 2 nova golmana? - nije, bilo bi previše.
Mozda ga pozove za novembar ako nastavi s formom.
Dedic -
Slučaj Dedic se ni u kom slučaju ne može porediti sa slučajem igraca iz Sheffielda koji je više puta eskivirao, ostavljao na cjedilu saigrace, lagao naciju.
Barbarez - na greškama se uči. Nije ostao principijelan u slučaju Dedica ali kao sto rekoh ne moze se to porediti s nekim drugim.
Znamo odnos Dedica prema dresu reprezentacije, znamo da je Salzburg ispastao zbog Ukrajine kada ga je pustio, i dan danas ispasta. Donekle razumljiva situacija. Dalo se razumjeti da je bilo razgovora između selektora, igraca i kluba...ipak ne znamo cijelu priču i sve su samo nagađanja.
Pohvale selektoru za Kulasina.
Ako se @wanda upalio onda je to znak da bi ovo ipak mogla biti jedna dobra priča sa Sergejom i ekipom.
Rekao je da neće tako često mijenjati golmane, želi da budu klapa. Sada je ostavio Pirica bez poziva koji je 2.golman i pozvao Zlomislica.
Dedic -
Slučaj Dedic se ni u kom slučaju ne može porediti sa slučajem igraca iz Sheffielda koji je više puta eskivirao, ostavljao na cjedilu saigrace, lagao naciju.
Barbarez - na greškama se uči. Nije ostao principijelan u slučaju Dedica ali kao sto rekoh ne moze se to porediti s nekim drugim.
Znamo odnos Dedica prema dresu reprezentacije, znamo da je Salzburg ispastao zbog Ukrajine kada ga je pustio, i dan danas ispasta. Donekle razumljiva situacija. Dalo se razumjeti da je bilo razgovora između selektora, igraca i kluba...ipak ne znamo cijelu priču i sve su samo nagađanja.
Ako se @wanda upalio onda je to znak da bi ovo ipak mogla biti jedna dobra priča sa Sergejom i ekipom.
Cim ga ti branis onda ce zavrsiti kao i svi sto si ih branio, eto koliko je dobra prica nesto kao Prosinecki.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Zar nije ovo malo kontradikcija od selektora. Mislim stvarno nije mi Pirke nikad bio simpatican, ali jedno prica selektor, drugo vidimo. I nije da nisam naveo i dobrih stvari sto su uradili, stvarno jesu, ali ne treba isto gurati ispod tepih da ne rade onako kako su govorili ili govore.hurem je napisao/la: ↑07 okt 2024, 22:55Joj kad se upale pojedini...
Dedic -
Znamo odnos Dedica prema dresu reprezentacije, znamo da je Salzburg ispastao zbog Ukrajine kada ga je pustio, i dan danas ispasta. Donekle razumljiva situacija. Dalo se razumjeti da je bilo razgovora između selektora, igraca i kluba...bez obzira ne znamo cijelu priču i sve su samo nagađanja.
Upravo suprotno. Kod nas sila samo prolazi. Pokeras radi odlican posao sa svim osim onog glavnog tj. taktickom postavkom na terenu.Unofficialpage je napisao/la: ↑07 okt 2024, 18:41Barbarez i Spahić su se pogubili i ne znaju kako da rukovode sa ovom situacijom. Nema potrebe za nekom silom jer sve se može riješiti normalno i fin način. Nije cilj zavesti diktaturu već red i da postoje nekakva pravila. Trebamo malo spustiti gard i moći će se sve riješiti bez ikakve scene.
Vi drugi samo lajate i nikog vi ne napadatenapapijri1987 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 22:43Joj rolling paper i ti ulazis u rasprave sa navijacima zelje i Sarajeva.Pa ti likovi ne napadaju Vicu zbog repke nego sto neko drugi radi ono sto su oni godinama radili,tj na prevaru uzimali titule,varali koga su stigli. Sada neko drugi to radi i njima ne pase.
Da nema manijaka i hordi pogasili bi vas sve
Za sve vase neuspjehe drugi su krivi…
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 okt 2024, 23:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
E cuj prepiru se oko treceg golmana i to jos Muftic 
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ne znam kako ljudima nije jasno, Sergej je prekucao igricu.
Da sam mu blizi clan famelije, savjetovao bih mu da ide u politiku, steta sto je tolike godine potracio u pokeru, jer je sigurno mogao postati neki direktor velikana iz Evrope, premijer / ministar u BiH.
Da sam mu blizi clan famelije, savjetovao bih mu da ide u politiku, steta sto je tolike godine potracio u pokeru, jer je sigurno mogao postati neki direktor velikana iz Evrope, premijer / ministar u BiH.
Ja eto ne bi bio ni spomenut hahah
Jesu li se skoro vrtili Bilbija, Corluka?
Znas li kad je zadnji put igrac Zeljeznicara bio u reprezentaciji?
Svraka 2013 i jesu li tad kad je Zeljeznicar bio prvak otisli Susic i Hadzic umjesto Svrake i Stilica
Stilica ignorisali dok je igrao fudbal zivota sa Lewandowskim,a poslije Avdukica iz Borca poveli na svjetsko
Ciji se igraci sad vrte po mladim repkama i A reprezentaciji?
Jesu li u zadnjem periodu Serbecic,Mesanovic, Ziljkic, Bilbija, Tatar, Vukovic, Hadzikic, Kulasin i ostali od ranije igrali za Zeljeznicar i dobili poziv?
Je li mali Hamzic otisao u Austriju i iz mlade reprezentacije zbog Muftica ili zbog Sutkovica i lobija Zrinjskog?
Jesu li se skoro vrtili Bilbija, Corluka?
Znas li kad je zadnji put igrac Zeljeznicara bio u reprezentaciji?
Svraka 2013 i jesu li tad kad je Zeljeznicar bio prvak otisli Susic i Hadzic umjesto Svrake i Stilica
Stilica ignorisali dok je igrao fudbal zivota sa Lewandowskim,a poslije Avdukica iz Borca poveli na svjetsko
Ciji se igraci sad vrte po mladim repkama i A reprezentaciji?
Jesu li u zadnjem periodu Serbecic,Mesanovic, Ziljkic, Bilbija, Tatar, Vukovic, Hadzikic, Kulasin i ostali od ranije igrali za Zeljeznicar i dobili poziv?
Je li mali Hamzic otisao u Austriju i iz mlade reprezentacije zbog Muftica ili zbog Sutkovica i lobija Zrinjskog?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 okt 2024, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Za Dedica i cijeli taj sistem dodji da se utvrdi povreda malo prestrog pristup ali ok. Sigurno da sumnja da je prije bilo svega pa zeli da to presjece.
Generalno uvijek je dilema kod selektora reprezentacija - budi jaran s njima i trpi sve i svasta zarad mira i zadovoljstva igraca ili uvedi strogi rezim po cijenu da izgubis neke igrace ali da ti ostali budu armija. Ocito da Sergej zeli stvoriti neki vojni rezim koji ce sluziti reprezentaciji a rezultati neka mu sude.
Generalno uvijek je dilema kod selektora reprezentacija - budi jaran s njima i trpi sve i svasta zarad mira i zadovoljstva igraca ili uvedi strogi rezim po cijenu da izgubis neke igrace ali da ti ostali budu armija. Ocito da Sergej zeli stvoriti neki vojni rezim koji ce sluziti reprezentaciji a rezultati neka mu sude.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ovo za Envera je ok. Jedino ovakav profil igraca iz nase lige "moze" da dobije poziv. Mlad, brz pozicija koja nije toliko kriticna.
Dati mu sansu krajem drugom vremena, nek proba nesto uraditi naprijed. A i ako napravi gresku, moze se ispraviti.
Ovo golman, defenziva po mom misljenju ne treba zvati, ovdje su greske vazne. Mogu nas kostati.
Iako bi ja Hasica volio vidjeti
Dati mu sansu krajem drugom vremena, nek proba nesto uraditi naprijed. A i ako napravi gresku, moze se ispraviti.
Ovo golman, defenziva po mom misljenju ne treba zvati, ovdje su greske vazne. Mogu nas kostati.
Iako bi ja Hasica volio vidjeti
- MocMahale444
Kockar ovaj morao pozvati vicino **** iz borca.
Nije on vise enver sad je nenad vlašin.
Nije on vise enver sad je nenad vlašin.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: galia95, General505, invincible1921, rukometubih23, Sheyi, tuzlanskinacin i 45 gostiju.