Onda nije uredu ni prema Dennisu jer je i njega njegov menadzer kostao poziva.. A kako ne treba praviti razliku izmedju igraca, obojici isti tretman.Hazre je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:42Opet se vracamo?? Nije Piric kriv. Nista momak nije uradio pogresno. Ali cekaj po tvom dok je pod ugovorom nema repke? Sta ako ima jos 2 godine ugovora sa Husarom?? Znaci kraj repka karijera Pirica. Mozes pricati sta hoces ali nije korektno prema Piricu.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Barbarez se baš trudi uništiti kredibilitet na svakom koraku. Postavio se tako tiranski na press konferenciji, a evo ga već popušta pa Dedić ne mora doći da ga pregledaju naši doktori i vjeruje se onima u Salzburgu. Čovjek nije svjestan koliko je kontradiktoran i koliko svi vide da jedno priča a drugo radi.
Najveci problem tu i jesu nasi doktori i medicinsko osoblje gdje dovode ljude koji su vec zaposleni u klubovima Premier lige na tim pozicijama jer su vjerovatno jeftiniji a pun im qrac svega. Zasto ne mogu nac normalno osoblje strikno za reprezentaciju? Ispade da nema niko sposoban bit fiziotarapeut ili npr kondicioni trener nego trenutno Cavka iz Zrinjskog ili prije njega Seferovic.SetoKaiba je napisao/la: ↑07 okt 2024, 17:53Barbarez se baš trudi uništiti kredibilitet na svakom koraku. Postavio se tako tiranski na press konferenciji, a evo ga već popušta pa Dedić ne mora doći da ga pregledaju naši doktori i vjeruje se onima u Salzburgu. Čovjek nije svjestan koliko je kontradiktoran i koliko svi vide da jedno priča a drugo radi.
Ovo sto se tice Dedica i doktora je jasan primjer da zna na kome se smije glumit strogoca a na kome ne smije. Prica da je svaki igrac isti je za malu djecu
+1SetoKaiba je napisao/la: ↑07 okt 2024, 17:53Barbarez se baš trudi uništiti kredibilitet na svakom koraku. Postavio se tako tiranski na press konferenciji, a evo ga već popušta pa Dedić ne mora doći da ga pregledaju naši doktori i vjeruje se onima u Salzburgu. Čovjek nije svjestan koliko je kontradiktoran i koliko svi vide da jedno priča a drugo radi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma besmisleno je ovo izigravanje sile. Nema potrebe da povrijeđeni igrači uopšte moraju dolaziti, neka se šalje medicinska dokumentacija i to je to.
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Ima istine u tvom postu,medjutim, nemoj da porwdimo slucaj Ahmedhodzic ni pod razno..Tip je ugrijo kapu svima i prwtjero kao najveci retard..DamirT je napisao/la: ↑07 okt 2024, 18:02+1SetoKaiba je napisao/la: ↑07 okt 2024, 17:53Barbarez se baš trudi uništiti kredibilitet na svakom koraku. Postavio se tako tiranski na press konferenciji, a evo ga već popušta pa Dedić ne mora doći da ga pregledaju naši doktori i vjeruje se onima u Salzburgu. Čovjek nije svjestan koliko je kontradiktoran i koliko svi vide da jedno priča a drugo radi.
Red se mora znat l isto tako Barbarez ce imat ovih slucaja,to je neizbjezno..
Dedic je ocito dokazao svoju volju i koliko mu je repka bitna,tako da je mozda i ok da ostane u klubu.
Opet kazem, ima istine u tvom postu ali isto tako tolenracije ce biti..Ako si stalno na bolovanju,izostajes s posla i sl,ne ocekuj nikakve olaksice od nadredjenih..
-
Hansestadt
- Kontakt:
To se zove sportska politika, da li se neko uklapa ili ne uklapa. Narodu podvale floskulu zalaganje.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma ja sam siguran da je Dedić htio doći baš kao i Sejo što je dolazio, bar da podrži ekipu, ali Salzburg mu ne da zbog one situacije s povredom kad se igralo protiv Ukrajine.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Barbarez i Spahić su se pogubili i ne znaju kako da rukovode sa ovom situacijom. Nema potrebe za nekom silom jer sve se može riješiti normalno i fin način. Nije cilj zavesti diktaturu već red i da postoje nekakva pravila. Trebamo malo spustiti gard i moći će se sve riješiti bez ikakve scene.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
On se pogubio čim je stigao, samo što neki to sad tek vide, hendlanje situacije sa pojedinim igračima i spiskovima su jasan dokaz da je on neznalica, te da je sebi umislio u najmanju ruku da je Fabio Capello.
Što prije doživimo koji debakl, prije će otići, a to je dobro za reprezentaciju.
Što prije doživimo koji debakl, prije će otići, a to je dobro za reprezentaciju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Hansestadt
- Kontakt:
Ima tu i pozitvnih stvari, pojedini igraci su i podigli svoju formu u svojim klubovima, a tu mislim da su reprezentacija, i strucni stab doprinijeli tome. To je stvarno pozitivno i treba i to reci.
Ako nasi doktori traze, moraju ga pustit da dodje.Coolpanda24 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 18:14Ma ja sam siguran da je Dedić htio doći baš kao i Sejo što je dolazio, bar da podrži ekipu, ali Salzburg mu ne da zbog one situacije s povredom kad se igralo protiv Ukrajine.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- PasodelMar
- Kontakt:
Evo Bogami diže se i kod nas kritična masa. Ranije nego što sam i očekivao. Drago mi je kada pročitam da ljudi razmišljaju svojom glavom, otresito i kritično prema svemu, pa i Barbarezu i njegovim postupcima. Samo tako će biti napretka i dugotrajnog uspjeha.
Još kada bi više kritikovali ovu suicidalnu 3-5-2 formaciju, gdje bi nam svima kraj bio
.
Još kada bi više kritikovali ovu suicidalnu 3-5-2 formaciju, gdje bi nam svima kraj bio
- jointunija
- Kontakt:
Joj kockaru,ubleho,šta ti Vico radi,sramoto!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Raja ovdje hoce da Barabarez dobije otkaz pa da se vrati Hadzibegic po 3 put na klupu ili mozda konanco dadnemo priliku Mladenu Krstajicu, jel Prosinecki slobodan? Mozda bi on vama bio dobar?
To je i jedini problemBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:47Raja ovdje hoce da Barabarez dobije otkaz pa da se vrati Hadzibegic po 3 put na klupu ili mozda konanco dadnemo priliku Mladenu Krstajicu, jel Prosinecki slobodan? Mozda bi on vama bio dobar?
Possto smo naopaka drzava ne tjera mi se Barbarez
Necu da mi Krstajic i slicni vode repku
Inace da je sve normaln prvi sam za se Barbarez nogira
Nije zbog rezultata vec zato sto petlja i seiko je to dobro napisao
Pa i za golamne je rekao da ce mladi golmani iz lige dobiti sansu
Evo trece okupljanje ni jednog mladog golman nisam vidio iz nase lige
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 okt 2024, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nećemo, nego objektivno posmatramo situaciju i vidimo nesklad između onog što priča i onog što radi.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:47Raja ovdje hoce da Barabarez dobije otkaz pa da se vrati Hadzibegic po 3 put na klupu ili mozda konanco dadnemo priliku Mladenu Krstajicu, jel Prosinecki slobodan? Mozda bi on vama bio dobar?
- RollingPaper
- Kontakt:
Spomeno je da ce uvijek treci golman bit iz naše lige, nije rekao da mora bit "mlad" golman. Gdje je rekao "MLADE" golmane? Hajde nađi mi izjavu gdje spominje "MLADE" golmane da ce zvat?NoDi80 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:48To je i jedini problemBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:47Raja ovdje hoce da Barabarez dobije otkaz pa da se vrati Hadzibegic po 3 put na klupu ili mozda konanco dadnemo priliku Mladenu Krstajicu, jel Prosinecki slobodan? Mozda bi on vama bio dobar?
Rekao je mladi golman iz nase lige koji se pokazu dobijace sansu kao treci golmaniRollingPaper je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:52Spomeno je da ce uvijek treci golman bit iz naše lige, nije rekao da mora bit "mlad" golman. Gdje je rekao "MLADE" golmane? Hajde nađi mi izjavu gdje spominje "MLADE" golmane da ce zvat?NoDi80 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:48To je i jedini problemBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:47Raja ovdje hoce da Barabarez dobije otkaz pa da se vrati Hadzibegic po 3 put na klupu ili mozda konanco dadnemo priliku Mladenu Krstajicu, jel Prosinecki slobodan? Mozda bi on vama bio dobar?
To je rekao za spisak protiv Engleske
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Daj yebo vas vise Muftic. Isto kao da je Oblak. Qarina golman kao i svaki iz nase lige. Kao da je bitno ko ce biti treci golman koji ce grijati klupu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 19 gostiju.