BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Ne pisem vise na ovom forumu ali moram samo da zbog saveza koji je organizator utakmica nesto napisem.
Ulaznica vam je fucking 50 KM a niste sposobni oprati stolice i pripremiti uslove normalne na stadionu za tolike pare. Pišam vam se svima redom po glavurdi od Vice do Dzemidića i popišam vam onu zgradu saveza.
Što se tiče travnjaka Alba je uradila odlican posao i travnjak je top i to isključivo zahvaljujuci njima koji sve finansiraju sami a savez ne zna ni sta se dešava. **** vam mater i vama i 50 KM ulaznici. Stoko za 50 maraka hocu da olizes stolicu jezikom. Mrs.
Ulaznica vam je fucking 50 KM a niste sposobni oprati stolice i pripremiti uslove normalne na stadionu za tolike pare. Pišam vam se svima redom po glavurdi od Vice do Dzemidića i popišam vam onu zgradu saveza.
Što se tiče travnjaka Alba je uradila odlican posao i travnjak je top i to isključivo zahvaljujuci njima koji sve finansiraju sami a savez ne zna ni sta se dešava. **** vam mater i vama i 50 KM ulaznici. Stoko za 50 maraka hocu da olizes stolicu jezikom. Mrs.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tako je burazavenija je napisao/la: ↑07 okt 2024, 15:26Ne pisem vise na ovom forumu ali moram samo da zbog saveza koji je organizator utakmica nesto napisem.
Plus za te pare hocu da udjem na stadion 10 minuta prije pocetka i da me ceka moje mjesto koje sam platio
Ovo ko na koridi, sve ulaznice vaze za cijelu tribinu, ssjedi gdje hoces
Pa moras doci 3 sata prije da zauzmes **** mjesto koje si pkatiuo
Ko da si ukro,a ne dao 50 KM
Nijedan novinar da pise o ovom problemu, ili da upita ove iz saveza kad ce biti numerisana sjedista !??
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kulasin je obicna trkaca kokos.
- Riquelme1921
- Kontakt:
U U-21 reprezentaciji je bio onako. Ali helem nejs, gdje planira kockar ubaciti Kulašina, na koju poziciju? Krila nemamo, a za RM je preofenzivan ubit će nas ljudi šakama s njim tu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa nece igrati prvu postavu sigurno, odigrace mozda 10 min max.. ma ne mogu ga ocima otkako je otiso iz Zelje kod cetnika nabijem ga na qrcRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:43U U-21 reprezentaciji je bio onako. Ali helem nejs, gdje planira kockar ubaciti Kulašina, na koju poziciju? Krila nemamo, a za RM je preofenzivan ubit će nas ljudi šakama s njim tu.
-
- Kontakt:
Nece ni igrati, tu je da popuni rosterRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:43U U-21 reprezentaciji je bio onako. Ali helem nejs, gdje planira kockar ubaciti Kulašina, na koju poziciju? Krila nemamo, a za RM je preofenzivan ubit će nas ljudi šakama s njim tu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Slazem se, kad sam zadnji put bio na utakmici nisam mogo sjest na stolicu koliko je prljava bila sreca što smo printali karte pa smo stavili papir na stolicu.Scholl je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:18Tako je burazavenija je napisao/la: ↑07 okt 2024, 15:26Ne pisem vise na ovom forumu ali moram samo da zbog saveza koji je organizator utakmica nesto napisem.
Plus za te pare hocu da udjem na stadion 10 minuta prije pocetka i da me ceka moje mjesto koje sam platio
Ovo ko na koridi, sve ulaznice vaze za cijelu tribinu, ssjedi gdje hoces
Pa moras doci 3 sata prije da zauzmes **** mjesto koje si pkatiuo
Ko da si ukro,a ne dao 50 KM
Nijedan novinar da pise o ovom problemu, ili da upita ove iz saveza kad ce biti numerisana sjedista !??
Skroz manjak respekta prema navijacima, realno to bi se moglo sredit za 1 ili 2 sata..al nece. Zato bi volio da igramo utakmice na Grbavici jer mislim da nemoze bit gore od B. Polja.
Aferim za pokermeistera, sistemski urusava reprezentaciju baca supljake jedno prica a drugo radi.
Kao dnevna forma ispred kvalitete pa zovne raspalog Hadzikica koji brani za tim koji se bori za goli život.
Samo gazi patrioto.
Kao dnevna forma ispred kvalitete pa zovne raspalog Hadzikica koji brani za tim koji se bori za goli život.
Samo gazi patrioto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma qarina od čovjeka, da mu nije Želje sad bi u Oborcima u mahali igrao lopte, a on kad nam je dao gol ide pred istok pred navijače i slavi, nešto glumi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:46Pa nece igrati prvu postavu sigurno, odigrace mozda 10 min max.. ma ne mogu ga ocima otkako je otiso iz Zelje kod cetnika nabijem ga na qrcRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:43U U-21 reprezentaciji je bio onako. Ali helem nejs, gdje planira kockar ubaciti Kulašina, na koju poziciju? Krila nemamo, a za RM je preofenzivan ubit će nas ljudi šakama s njim tu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Moras mu oprostiti, radi se o vrlo poremecenoj osobi.
-
- Kontakt:
Navodno odbijena ponuda Salzburga.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Gdje je u ligi? Toliko dobar kao i vi da bez sudija ništa ne možete. Jedini razlog zašto je bio dobar protiv Grka jeste što su vas podcijenili i ništa više.
Puno se vi dižete u nebesa za klub koji bez sudija ni Europe ne bi vidio.
Eto priča bolje on nego Hasić ili Hotić, zašto onda Muftić nije dobio poziv umjesto Hadžikića? Pustite te priče svima je jasno zašto je pozvan.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Mozda i najvece yebavanje majki ikad vidjeno s istoka na Grbavici onda kad ga je zabio ovaj debilcic.. utjeha mi je sto mu necu gledati kapitensku na ruci u mladoj repciRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 17:44Ma qarina od čovjeka, da mu nije Želje sad bi u Oborcima u mahali igrao lopte, a on kad nam je dao gol ide pred istok pred navijače i slavi, nešto glumi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:46Pa nece igrati prvu postavu sigurno, odigrace mozda 10 min max.. ma ne mogu ga ocima otkako je otiso iz Zelje kod cetnika nabijem ga na qrcRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:43U U-21 reprezentaciji je bio onako. Ali helem nejs, gdje planira kockar ubaciti Kulašina, na koju poziciju? Krila nemamo, a za RM je preofenzivan ubit će nas ljudi šakama s njim tu.
Protiv Posusja u gostima je bio igrac utakmice po meni, zabio i gol. Forma mu definitivno ide uzlaznom putanjom od tog momenta.H8Z7 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 18:38Gdje je u ligi? Toliko dobar kao i vi da bez sudija ništa ne možete. Jedini razlog zašto je bio dobar protiv Grka jeste što su vas podcijenili i ništa više.
Eto priča bolje on nego Hasić ili Hotić, zašto onda Muftić nije dobio poziv umjesto Hadžikića? Pustite te priče svima je jasno zašto je pozvan.
Protiv Posušja? Ako će nam to biti polazna tačka onda su i Hasić i Topić iz Zrinjskog trebali biti prije njega.RedBlue je napisao/la: ↑07 okt 2024, 19:28Protiv Posusja u gostima je bio igrac utakmice po meni, zabio i gol. Forma mu definitivno ide uzlaznom putanjom od tog momenta.H8Z7 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 18:38Gdje je u ligi? Toliko dobar kao i vi da bez sudija ništa ne možete. Jedini razlog zašto je bio dobar protiv Grka jeste što su vas podcijenili i ništa više.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- PasodelMar
- Kontakt:
Pa znaš kako ja na ovo sve gledam, barem se donekle tješim da Amar nije u adekvatnoj formi + ga koristi kao wing-back, što mi se uopšte ne dopada. Gubi najveći impact. Postavi ga pogrešno na lijevu stranu ili igra kao wing-back ili obadvoje. Brate, stavi ga da bude desni bek ili ga stavi ako želiš da igra nesto ofanzivnije po desnoj strani uz pokrice full-beka a ne ove wing-back vratolomijeBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 18:18Znaci Gazibegovic ide na desni bek...samo nemoj stavit Mujakica na lijevu![]()
![]()

Inače mislim da ćemo ovako krenuti protiv Njemačke i Madjarske. Formacija izgleda i na papiru retardirano.

Kulašinu vrhunac karijere može biti neka osrednja Poljska. Nikad on neće biti nivo iznad toga, a nit ga četnički klub može prodati ista specijalno. Žive u zabludi da mogu prodati igrača dobro, a maksimum je Srbija.
-
- Kontakt:
Evo sta su radnici Albe uradili od terena za kratak periodavenija je napisao/la: ↑07 okt 2024, 15:26Ne pisem vise na ovom forumu ali moram samo da zbog saveza koji je organizator utakmica nesto napisem.

Slikano danas.

Savez niti Grad nista ne ulazu u tribine, za klub se moze i shvatiti jer smo kokuzi žešći trenutno. Sve što možeš vidjeti okom da se uradilo od onog navodno 1 odobrenog miliona je onaj dio krova na istoku

Trenutno korisnika/ca: General505 i 27 gostiju.