BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Kad se neko dodaje na spisak, prioritet su igrači iz Premijer lige BIH. Šta vam nije jasno?
Hotic je u padu forme u odnosu na pocetak sezone.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Desno krilo niti imamo u primarnoj formaciji, a i kad uleti igrač tog tipa to će sigurno biti Bajraktarević. Taj simbolični poziv koji vjerovatno neće imati minutažu je bolje onda dati momku iz U21 nego Hotiću sa 29 kuka koji nije nikakav potencijal.
Od Botica se pravi ko da je Juan Mata
Opravdan poziv za Kulasina i nagrade za dobre igre Borca u Evropi.
Sarajevske fekalije neka pjene, FK Sarajevo da ima upola ovakav rezultat kao Borac, ovdje se ne bi moglo uci na temu od uvaljivanja njihovih antitalenata.
Sarajevske fekalije neka pjene, FK Sarajevo da ima upola ovakav rezultat kao Borac, ovdje se ne bi moglo uci na temu od uvaljivanja njihovih antitalenata.
Zašto opravdan? Imaš Bajraktarević i Omerović koji su daleko bolji igrači i veći potencijali od njega. Plus igraju u daleko jačim ligama i klubovima.
Šta je to Kulašin uradio pa je zaslužio poziv? Kakve rezultate ima?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Maroon1946
- Kontakt:
Hasić je dobar igrac ali voli baš da solira i rijetko se vraca. Stvarno ne znam gdje bi se on uklopio pogotovo u ovoj formaciji u kojoj mi igramo. Ne isplati se nikako da igra jedino kada bi promijenili formaciju.
Taj lazni Valbuena je imao svoju priliku, prosjecan igrac i nista vise a ovdje se od njega pravi Musiala.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
upravo sam ga gledao protiv Panathanikosa prije sedmicu, fenomalno odigrao, brz, dobra tehnika, morali su ga obarati i praviti zute kartone na njemu...kontam u sebi ako ikoga treba pozvati u repku iz premijer lige to je on, stvarno mi se svidjela njegova igra.
kao da mi je Barbarez misli citao

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Apsulutno se slazem..
Kako god dobro se n'ose u evropi, realno treba neka nagrada od Barbareza..
Oni su dio nas drzave i kao takvi imaju sva prava kao i drugi..Doduse ,i veca
-
- Kontakt:
Da budem iskren, iznenađen sam da je ovako brzo upao u startnih 11 u Cracoviji.
Ima dobar sut, tehnički jako potkovan, dobro se gradi s obzirom na visinu, konstituciju.
Fali mu trke i borbe i to mu je veliki minus.
Bas bi me zanimalo da li bi to mogao jedan Barbarez probuditi u njemu ili se ipak nema sta probuditi u vezi s tim.

Lično mislim da nije profil kojeg ovaj strucni stab traži.
Sto se tice Hotica, neko napisa da je u padu forme. Pa ne bih bas rekao. To sto nema golova i asistencija ne znači da loše igra. Evo u posljednjoj utakmici je imao nekoliko dobrih poteza i dodavanja, centarsuteva ali saigraci slabo reaguju ili mili sekundu zakasne.
I Hotic i Hasic su profil igrača kakav je već Bajraktarevic.
Kulasin potpuno drugačiji tip igrača.

Kao sto sam vec pisao, zaslužio je to i Kulasin i Borac ali i mlada U21 reprezentacija čijim igračima se jasno šalje poruka da je do njih i da ih se prati.
Pretpostavljam da ce doci, kao i svi dosad (osim SvedjaninaCoolpanda24 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 13:54
Je l' Dedić mora doći na okupljanje da ga i naš doktor pregleda ili Salzburg to odlučuje?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko je Kulašina gledao protiv Panatenaikosa, jasno mu je što je dobio poziv.
Bio sam baš iznenađen koliko je bio dobar, za bhpl kriterije,
Bio sam baš iznenađen koliko je bio dobar, za bhpl kriterije,
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Ok poziv, opravdan kao ranije sa Vukovicem. Nevjerujem da ce Kulasin napraviti neku karijeru, ali nema se ni alternativa, tako da sasvim ok se okrenuti mladom igracu iz domace lige.
-
- Kontakt:
Mogao bi napraviti finu karijeru ako uspije otici iz borca sto prije, tek je napunio 21 godinu a vec je odigrao skoro 100 utakmica seniorskog fudbalaHansestadt je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:21Ok poziv, opravdan kao ranije sa Vukovicem. Nevjerujem da ce Kulasin napraviti neku karijeru, ali nema se ni alternativa, tako da sasvim ok se okrenuti mladom igracu iz domace lige.
Kula je dobar momak i sigurno ce napraviti solidnu karijeru, forma mu je u usponu i takve partije pruza, dva zuta su napravljena nad njima protiv Panate, nisu ga mogli zaustaviti. Ali Panata je bas los, sto bi rekle sarajlijice, Trnava je za njih Real. 
-
- Kontakt:
Ono sto je pokazao u mladoj reprezentaciji je bilo lose. Tu igras direktno protiv igraca koji svojim godinama igraju ozbiljan fudbal i tu se nije isticao. Samo je Muharemovic pokazao kvalitet da bi komotno mogao igrati za jednu kvalitetnu u21 reprezentaciju Austrije ili Francuske, a da njima kvalitet nebi opao. Moramo se pomiriti sa cinjenicom da je kvalitet BiH fudbala losiji nego ranije, npr Miroslav Stevanovic je bio bas bolji od Kulasina, a ne moze se reci da je puno napravio.adrenaline323 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:34Mogao bi napraviti finu karijeru ako uspije otici iz borca sto prije, tek je napunio 21 godinu a vec je odigrao skoro 100 utakmica seniorskog fudbalaHansestadt je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:21Ok poziv, opravdan kao ranije sa Vukovicem. Nevjerujem da ce Kulasin napraviti neku karijeru, ali nema se ni alternativa, tako da sasvim ok se okrenuti mladom igracu iz domace lige.
Kulasin se mora prodati, a lakse je kad imas bar poziv za repku.
Pokeras je "prodao dusu vragu" i sad mora "vraga" da slusa...
Sretno Njemacka !
Pokeras je "prodao dusu vragu" i sad mora "vraga" da slusa...
Sretno Njemacka !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.