FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Neka je malo više minuta dao i Fatiju. S druge strane nepotrebno uvođenje Koundea.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kakav je Yamal bio ?
Vidim kur'či se opet nakon izmjene
Vidim kur'či se opet nakon izmjene

- jasonstatham
- Kontakt:
Brazilski favelaš i poljska raga. 

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Treba mu dobru klauzulu postaviti. Možda budemo prvi koji su igrača prodali za pola milijarde.
Maradona, Ronaldo, Rivaldo, Neymar ... Barcelona je uvijek gubila neke od najboljih svjetskih igrača koji su mogli promijeniti krvnu sliku kluba. Takvi se igrači ne mogu nadomjestiti nikakvim parama.
Ali ne bi me čudilo ni za Yamala da ode, ne djeluje mi vjeran i privržen klubu kao Messi recimo.
Zato kažem zastitii ga dobrom klauzulom.Rajaz je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:18Maradona, Ronaldo, Rivaldo, Neymar ... Barcelona je uvijek gubila neke od najboljih svjetskih igrača koji su mogli promijeniti krvnu sliku kluba. Takvi se igrači ne mogu nadomjestiti nikakvim parama.
Ali ne bi me čudilo ni za Yamala da ode, ne djeluje mi vjeran i privržen klubu kao Messi recimo.
Steta za Fatija sto nije dao go. Imam dojam da je njegov problem samopouzdanje. Mislim da ce uz dva tri vezana gola uhvatiti dobar momentum.
- jasonstatham
- Kontakt:
Zašto bi Yamal išao? Odakle vam to?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ako budu osvajali ligu nema potrebe da ide..u Evropi bi se mogla osvojiti bar 1-2 lige prvaka u narednih 10 godina.
Ma šuplja, ali već drugu utakmicu zaredom iskazuje nezadovoljstvo izmjenom u već rješenoj utakmici

Solidna igra, pobjeda, 3 boda.
- jasonstatham
- Kontakt:
Sasvim normalno ponašanje svakog igrača.
Tražite dlaku u jajetu, ljudi ubili utakmicu, nije ni krenulo kako treba. Pustiti šuplju.
Pa nedavno je yamal reko da zeli citavu karijeru provesti u Barceloni.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ferran out do kraja novembra.
Olmo, Fermin i Gavi se vraćaju protiv Seville.
Szcz biće također spreman za narednu utakmicu.
Olmo, Fermin i Gavi se vraćaju protiv Seville.
Szcz biće također spreman za narednu utakmicu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Juče gledam ovaj broj ofside-a ( 13, ako sam dobro zapamtio ) u koje je Alaves uhvaćen,
pa se pitam hoće li protiv Bayerna i molera Flick smjeti postaviti odbranu ovako visoko ?
Sjetio sam se onog finala superkupa Španije zimus, kad nas je to, pored propuštenih šansi u prvih 35 minuta, pokopalo.
Ok, nije ovo isti trener, nije ni ekipa, nije ni forma, nije ni igra, samo razmišljam.
pa se pitam hoće li protiv Bayerna i molera Flick smjeti postaviti odbranu ovako visoko ?
Sjetio sam se onog finala superkupa Španije zimus, kad nas je to, pored propuštenih šansi u prvih 35 minuta, pokopalo.
Ok, nije ovo isti trener, nije ni ekipa, nije ni forma, nije ni igra, samo razmišljam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.