Pa zato sto se izbornim inzinjeringom kradu glasovi, a to im je omoguceno odozgo ,od stranaca , pogotovo Fujdi
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Uzeli par gradića sa 15 hiljada stanovnika. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Montenegro botina opet bulazni.
Ja bi razumio da su ovi sto ga placaju uzeli sve pa haj da ga razume covjek. Ali ovo sto on bulazni je van svake pameti. Ilijaš

Ja bi razumio da su ovi sto ga placaju uzeli sve pa haj da ga razume covjek. Ali ovo sto on bulazni je van svake pameti. Ilijaš

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zna li se na kraju ko je pobijedio u Bugojnu? Obje stranke prave vatromete i slavlja, na press konferencijama proglašavaju pobjede, ovo još nisam vidio 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Tome se zelena kriminalna bagra nadala i ostala popišana.
Sad tek kreće pravi angažman trojke za opšte izbore. Tu je kraj zelenoj mafiji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ako sam ih dobro skontao sa 3 nesto na 4 nesto skociliJabroni je napisao/la: ↑06 okt 2024, 23:01Pa nisu napredovali izgleda nimalo u većim sredinama, još izgubili Ilijaš. A imali su vjerovatno nezapamćenu medijsku kampanju preko klixa i ostalih medija, plaćenih Vučić-style online botova..
A da se ne lažemo, nije ni trojka briljirala. Mislim da se očekivao dosta veći swing glasova s njihove strane.

ne znam slusao onog konakovica govori sam da je sda van Sa ostala najaca a da su oni izgubili u vijecu u Sa -sg,centar ng vijecnike tj manje ce imati …
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ilijaš ima veću ekonomsku aktivnost od svih ovih mjestašca što su uzeli. Još Bugojno izgubili vjrv, prestali su brojat naprasno na onom linku na 80% izbrojanih glasova prije par sati
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 06 okt 2024, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hajde proci ce i to pa mozda vidite semafora za cetiri godine

Samo pobjedjujete u vukojebinama kao tvojoj i to dovoljno govori o jačini SDA

- feniksptica
- Kontakt:
Sve je to isti q gospodo. Dokazano godinama unazad. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Valja ti opet za 2 godine dolazit s istom pričom kako prvi put u životu glasaš za SDA
- Marsal
- Kontakt:
Fuad Kasumović, dosadašnji i budući gradonačelnik Zenice, obratio se u prostorijama svoje stranke, gdje najavio svoje dalje korake. Najavio da će prekinuti kontakt sa Muftijstvom zeničkim.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bosnjaci u nekom buducem oruzanom konfliktu u vrlo nezgodnoj poziciji, rekao bih gore čak nego '92 , prije si se u mješanim sredinama morao boriti samo sa HDZom pa je išlo,a danas ili za 30 godina ozbiljno pojačan protivnik,HDZ sa svojim kmetovima, odnos snaga ako nije čak 50/50, teške borbe bi se vodile oko Travnika,Jajca , N. Travnika oba Vakufa za svaku šupu kamoli ulicu.
Edit : Zenica jako upitna ,iako ovako kad prohodaš gradom viđaš ljude koji podsjecaju na muslimane , Radakovo bi bilo vjrv 100% naše i Perin Han, al vec od onog kružnog toka prema crkvicama i dole prema gorazdanskoj i jezgri grada gore od Staljingrada bi bilo
Edit : Zenica jako upitna ,iako ovako kad prohodaš gradom viđaš ljude koji podsjecaju na muslimane , Radakovo bi bilo vjrv 100% naše i Perin Han, al vec od onog kružnog toka prema crkvicama i dole prema gorazdanskoj i jezgri grada gore od Staljingrada bi bilo
Zadnja izmjena: Preu8en, dana/u 06 okt 2024, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
osim Muzura, veliki pad NiP-a u Sarajevu
Don't believe the hype.
- feniksptica
- Kontakt:

A i dalje odgovorno tvrdim. Ne znam jesi umoran pa ako kazem da su svi isti to mislim i za SDA.
Ne moze ti nekad top 5 ljudi u stranci bit glavni konkurent. I očekivati promjene. Lopov s lopovima bio i okupio nove lopove da se bori protiv starih lopova.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Dečko ohladi malo. Ti si kao demograf neki... samo prebrojavas . Eno Hrvata i Srba koliko hoćeš u Jablanici pomažu ljudima dok ti ovdje potezes kožicu...Preu8en je napisao/la: ↑06 okt 2024, 23:11Bosnjaci u nekom buducem oruzanom konfliktu u vrlo nezgodnoj poziciji, rekao bih gore čak nego '92 , prije si se u mješanim sredinama morao boriti samo sa HDZom pa je išlo,a danas ili za 30 godina ozbiljno pojačan protivnik,HDZ sa svojim kmetovima, odnos snaga ako nije čak 50/50, teške borbe bi se vodile oko Travnika,Jajca , N. Travnika oba Vakufa za svaku šupu kamoli ulicu.
SDA na USK osvjila tri pozicije mislim da sve trojica nemaju 10K glasova .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pa ne prebrojavam ništa jbt o čemu ti ,nego čisto stanje sa terena, Federacija ti je danas polarizirana , imaš stranke okupljene oko HDZ (gospodari iz Hercegovine + kujurine) i stranke okupljene oko SDA i poneke frakcije koje bi prirodno trebale da se priključe.Vjeverica777 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 23:13
Dečko ohladi malo. Ti si kao demograf neki... samo prebrojavas . Eno Hrvata i Srba koliko hoćeš u Jablanici pomažu ljudima dok ti ovdje potezes kožicu...
Oko toga je sva borba, vidjet cemo ko će nadvladat, teške godine dolaze.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kod: Označi sve
Svaka čast legendo , vidi kako ti se na ovom forumu javljaju SDA botine , šta će jadnici ne znaju đe udarajuVirtu4l je napisao/la: ↑06 okt 2024, 22:53Mnogo je važno da ni milimetar nisu napredovali. Znači da su bacili sve ove silne milione na medije i propagandu.Marsal je napisao/la: ↑06 okt 2024, 22:36Što su više botovali i po klixu i po medijima ali i ostalim društvenim platformama više su izazivali revolt kod dobrog broja ljudi.
Ja prvi sam govorio ne zanimaju me izbori više ali baš taj njihov revolt me naveo da animiram ostale i da sam izađem.
Napravili su sebi medvjeđu uslugu.
Trojka će se u naredne dvije godine malo više fokusirati na kadriranje i velike infrastrukturne projekte. Preživjeli su ovaj prvi i najteži nalet laži i spinova zelenih.
Ugasiti ghovna na sljedećim izborima.

Samo nastavi pišati po botovima , yebo li im SDA pomrle

Ugašeni su oni , još samo da je smeće od kliksa ugasiti njihovo glasilo i to je to , jurišššššš

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
najveci poraz sirokopojasnog interneta da je svaka vukojebina u nasoj drzavi dobila pristup internetu, bez toga bi samo tvoja sarulja u stali slusala ovo ovako citava drzava moze citati ovu analizuPreu8en je napisao/la: ↑06 okt 2024, 23:11Bosnjaci u nekom buducem oruzanom konfliktu u vrlo nezgodnoj poziciji, rekao bih gore čak nego '92 , prije si se u mješanim sredinama morao boriti samo sa HDZom pa je išlo,a danas ili za 30 godina ozbiljno pojačan protivnik,HDZ sa svojim kmetovima, odnos snaga ako nije čak 50/50, teške borbe bi se vodile oko Travnika,Jajca , N. Travnika oba Vakufa za svaku šupu kamoli ulicu.

I opet ce sutra ovom Besicu tepati da je trol, a zapravo lik glup ko qrac uz Bog zna jos kakve psihicke tegobe.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, chelsea358, Giuseppe1 i 14 gostiju.