Nadam se i ja. Samo jesam li ja nešto propustio, pa ne znam da je DNZ probosanska stranka?GG3 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:44Ma to je to, nema sanse da Bude 2k glasova iz inostranstva. A i nestat ce Par vreca jer sve ide za SarajevoMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:41Odlično je ovo, samo ne znam stanje nakon što stignu glasovi iz inostranstva.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:39
Ujedljivom pobjedom sa 7.821 glasom prema dosad prebrojanim 69 od 72 izborna mjesta, novi gradonačelnik Velike Kladuše je Boris Horvat kanidat koalicije Zajedno za Veliku Kladušu.
Kanidaturu Borisa Horvata je podržalo šest stranaka (SDA, SDP, NiP, DNZ, NS i DF) u koaliciji Zajedno za Veliku Kladušu.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- baboedindzeko09
- Kontakt:
HDZ izgleda izgubio u Žepću prvi put poslije 1995. godine.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pobjediše mrzitelji ezana u tri gradske opštine Sa, slika i prilika naroda. Ali ničija nije do zore...
Ima li ikakav semafor u Žepču?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:49HDZ izgleda izgubio u Žepću prvi put poslije 1995. godine.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ma DNZ je potpuno druga stranka i skoro da ne postoji, malo nesto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:48Nadam se i ja. Samo jesam li ja nešto propustio, pa ne znam da je DNZ probosanska stranka?GG3 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:44Ma to je to, nema sanse da Bude 2k glasova iz inostranstva. A i nestat ce Par vreca jer sve ide za SarajevoMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:41
Odlično je ovo, samo ne znam stanje nakon što stignu glasovi iz inostranstva.![]()
Laburisti su Babini
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nadam se i ja. Samo jesam li ja nešto propustio, pa ne znam da je DNZ probosanska stranka?
[/quote]
Trenutno jest, ovi što su prije bili DNZ sad su Laburisti. Odvojili su se prije dosta vremena.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Moderator
- Kontakt:
Jbg nek malo i selo uživa eno ih puna čaršija SdO, sdo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
To znam za laburiste. Ali DNZ je bio njegova prva (autonomaška) stranka?GG3 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:51Ma DNZ je potpuno druga stranka i skoro da ne postoji malo nesto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:48Nadam se i ja. Samo jesam li ja nešto propustio, pa ne znam da je DNZ probosanska stranka?
Laburisti su Babini
Edit: @Otelo objasnio

Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 06 okt 2024, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
Joj Beško pa to si ti, ja danima kontam koji forumaš...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- kraljttbvb
- Kontakt:
Trenutno jest, ovi što su prije bili DNZ sad su Laburisti. Odvojili su se prije dosta vremena.
[/quote]
Ako su ovi iz koalicije uzeli i vijece, sad treba ove Babine pomesti i na kraju ih ugasiti

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Logično je i bilo ,jer su se ovaj put podijelili. Osim HDZa tu je bio i HDU koji je dobio preko 2.500 glasova, tako da su im oni praktički uzeli glasove.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:49HDZ izgleda izgubio u Žepću prvi put poslije 1995. godine.
Oko 800 glasova valjda iz dijaspore ima za izdajnike laburiste tako da Boro ostaje pobjednik, napokon da stranka ratnog zlocinca ode u zaborav.
Idealno vrijeme da se L Train banuje.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Mandic dobio. 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ahahahahababoedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:45Bugojno je show, slave i SDA i SDP, vatrometi, video, muzika![]()
![]()
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: JackW, VolimBiH96 i 5 gostiju.