Nadajmo se da ce izgubiti.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mislio sam da su oni izgubili poentu kad je Kuko umro al ocigledno ne razumijem kako ljudi tamo razmisljajuASD je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:24Ma to se vidjelo i prije izbora, tako da ništa zanimljivo. Jedino zanimljivo vidjeti koje će mjesne zajednice izgubiti.
Što se tiče vijeća. Sda u startu vodi 1:0 jer su jedini kandidovali nacionalnu manjinu, ali imaju lošiji koalicioni potencijal. Teško da im mogu partneri i 1 mandat osvojiti.
Prenost im je što imaju cirka 80 posto članova biračkih odbora i što je jos prednost, imaju nekoliko birackih mjesta gdje su samo oni. Ali im je i vijeće nemoguća misija.
Ko Daso u Gracanici od 98'. Sad javno da ubiju nekog i da svi vide opet bi ljudi za njih. Neobjašnjivobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:09Pa nisam znao da će Tajib opet u Teočaku biti, čovjek od 94. načelnik![]()
Ovaj nekakav centre_glupan tvrdi da sam ja dosadniji od tebe? Šta ti kažeš na to? Ja se slažem s njim
Pa evo haman gubi pofino, sad ne znam koliko je istina, djeluje mi nerealno.feniksptica je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:29Ko Daso u Gracanici od 98'. Sad javno da ubiju nekog i da svi vide opet bi ljudi za njih. Neobjašnjivo
Ogranicen je ko i svaki Baustelac.
Pa u zatvoru lik. Kako se uopšte može naći na listi?
Ne vjerujem nesto u te sda platformeMokes je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:37http://104.248.24.47/prikaz#
Evo ovdje imate rezultate po opštinama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.