Ma mora neko iznenda upasti u 1/2 F.Hawking je napisao/la:Schalke uništi Intera, trenutno je 2:5, tako da ako prođemo Chelsea, naš naredni protivnik su Raul i društvo...
Prosjecan Njemacki prvoligas sa vrlo malo izgleda ide na jake Engleze

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma mora neko iznenda upasti u 1/2 F.Hawking je napisao/la:Schalke uništi Intera, trenutno je 2:5, tako da ako prođemo Chelsea, naš naredni protivnik su Raul i društvo...
Revanš se igra slijedeće sedmice... tolikoaqarius je napisao/la:Pričaj,pričaj kurtmane pa za 15 dana idemo pa-pa.
Sta da pricam? Kazem ako prodjemo ruse 90% smo u finalu. Isto vazi i za CSKA ako oni prodju.aqarius je napisao/la:Pričaj,pričaj kurtmane pa za 15 dana idemo pa-pa.
Problem je u tome što si rekao "ako prođemo ruse", obzirom da mi nemamo nikakvih šansi protiv nebeskog Chelsea, eto gdje je problem...Cartman je napisao/la:Sta da pricam? Kazem ako prodjemo ruse 90% smo u finalu. Isto vazi i za CSKA ako oni prodju.aqarius je napisao/la:Pričaj,pričaj kurtmane pa za 15 dana idemo pa-pa.
Hehe yebiga, ja ocekujem suza Terrya na Old Trafforda. Samo nakon toga treba promjenit travu podhitno. Bog zna kakve bolescurine taj nosi.Hawking je napisao/la:Problem je u tome što si rekao "ako prođemo ruse", obzirom da mi nemamo nikakvih šansi protiv nebeskog Chelsea, eto gdje je problem...Cartman je napisao/la:Sta da pricam? Kazem ako prodjemo ruse 90% smo u finalu. Isto vazi i za CSKA ako oni prodju.aqarius je napisao/la:Pričaj,pričaj kurtmane pa za 15 dana idemo pa-pa.
e stvarno neznam ko jos moze united otpisat a da jos utakmice nisu ni pocele. zaista treba bit hrabar pa to kazatHawking je napisao/la:Problem je u tome što si rekao "ako prođemo ruse", obzirom da mi nemamo nikakvih šansi protiv nebeskog Chelsea, eto gdje je problem...Cartman je napisao/la:Sta da pricam? Kazem ako prodjemo ruse 90% smo u finalu. Isto vazi i za CSKA ako oni prodju.aqarius je napisao/la:Pričaj,pričaj kurtmane pa za 15 dana idemo pa-pa.
Ma mislim na ono tvoje "OD TAKVIH EKIPA SE NE ISPADA"Pa nije baš Chelsea jedna od "TAKVIH"ekipa.Znam ja da je Porto osvojio LP a ima ih i u drugoj engl.ligi koji su osvojili trofeje koje Chelsea nije ali danas porediti te klubove sa bluesima nije baš realno.A ovo ostalo je samo malo zdravog zadirkivanja,šala naravno,obje ekipe su u zadnjih 7-8 god u PL osvajale sve što se može osvojiti,za prolaz dalje ko zna??Samo da sudac ne pokvari utakmicu nekim kartonima i čudnim odlukama..Cartman je napisao/la:Sta da pricam? Kazem ako prodjemo ruse 90% smo u finalu. Isto vazi i za CSKA ako oni prodju.aqarius je napisao/la:Pričaj,pričaj kurtmane pa za 15 dana idemo pa-pa.
To se odnosilo na Schalke, mogao si barem pročitati kako treba...aqarius je napisao/la:Ma mislim na ono tvoje "OD TAKVIH EKIPA SE NE ISPADA"Pa nije baš Chelsea jedna od "TAKVIH"ekipa.Znam ja da je Porto osvojio LP a ima ih i u drugoj engl.ligi koji su osvojili trofeje koje Chelsea nije ali danas porediti te klubove sa bluesima nije baš realno.A ovo ostalo je samo malo zdravog zadirkivanja,šala naravno,obje ekipe su u zadnjih 7-8 god u PL osvajale sve što se može osvojiti,za prolaz dalje ko zna??Samo da sudac ne pokvari utakmicu nekim kartonima i čudnim odlukama..Cartman je napisao/la:Sta da pricam? Kazem ako prodjemo ruse 90% smo u finalu. Isto vazi i za CSKA ako oni prodju.aqarius je napisao/la:Pričaj,pričaj kurtmane pa za 15 dana idemo pa-pa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.