FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ukenjaju se kod svakog napada Eintrachta.
Koliko malo samopouzdanja imaju kada brane svoj gol.
Lose zatvaranje, 5 igraca naprijed a cuvas rezultat, necuveno.
Koliko malo samopouzdanja imaju kada brane svoj gol.
Lose zatvaranje, 5 igraca naprijed a cuvas rezultat, necuveno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Marmush isto mbappe, sta je ovo, nasa odbrana katastrofa, 3 napada 3 gola
- Centre forward
- Kontakt:
Ovo neigranje Portugalca a forsiranje Ace je neka naredba sa vrha, nema šta drugo bit. Kompany nije toliko glup, valjda.
Lewa će nas ubit'. G0vnjivom motkom.
Lewa će nas ubit'. G0vnjivom motkom.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Poserem i njih i spektakl.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Coman sa ovakvom formom ni u kakvom slucaju ne smije biti opcija.
Bolje da je Irankundu poveo u Frankfurt.
Imace Kompany sta popravljati, prema nazad je zaista lose izgledalo.
Leverkusen dva suta jedan gol, Aston Villa dva suta jedan gol, Eintracht cetiri suta tri gola.
Bolje da je Irankundu poveo u Frankfurt.
Imace Kompany sta popravljati, prema nazad je zaista lose izgledalo.
Leverkusen dva suta jedan gol, Aston Villa dva suta jedan gol, Eintracht cetiri suta tri gola.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 06 okt 2024, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Neuer ni sjenka svoja od prije par godina, treba nam novi golman. Šteta, zaslužio je Bayern pobjedu. Za razliku od Tuchela prošle godine u svim dosadašnjim utakmicama smo zaslužili pobijediti, ali to je fudbal
Odlična utakmica, sa svim onim što fudbal čini najljepšom sporednom stvari na svijetu. Bod u Frankfurtu nije ono što bi se slavilo, ali nije ni tragedija. Splet nesrećnih okolnosti, napucavanja, ruka itd.
Vas dvoica (ili jedan) ste budale i neznalice. Ovo je odlična igra i super utakmiica. Još malo kada se sve to utegne imate da jedete svija muda (a možete i moja). Idi navijaj za Chelzu jebla vas ona.
Razmažena deca

Njih ne boli remi, pa ne možeš svaku dobiti. Njih je strah za sutra, jer budućnost je ono što zadaje probleme. Evo Lewa zabio hetttik za polutku, teško nama.
Ustvari oni nisu danas, oni su već sutra.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Umjesto Tela da stavi od prve minute umjesto Mullera, i da kreten skonta da sve ekipe protiv nas ove sezone da idu na kontre, možda smo i mogli do tri bobe, ovako… i Paljinhu naravno da je stavio od prve minute…
Bod sam po sebi ne boli puno koliko cinjenica da se taj treci gol mogao vrlo lako izbjeci.
U situaciji kad vodis i kad je ostalo minut dva do kraja da se dovedes u situaciju da imas tri svoja igraca na svojoj polovini terena je nista drugo nego amaterizam, ili drugim rijecima: ne znas zatvoriti utakmicu.
I kako rekoh na poluvremenu, stil igre je sad vec poprilicno jasan. Nebrojeno puta sam izbrojao 8 nasih igraca na ekranu i svi se nalaze na 25m od gola, sto znaci da Upa i Kim moraju pokrivati ogroman brisani prostor, pa smo imali tako i situaciju da Neuer kao treci stoper 2x presjeca glavom loptu.
Zapravo me sve ovo najvise podsjeca na mlade kategorije djece, U11 i mladje, gdje taktika kao takva ne postoji, nego svi stoje pred protivnickim golom pa cekaju kad ce netko od druge djece da pogrijesi.
Meni je ovo igra bez inteligencije u mnogim aspektima, Palhinha bi mogao biti rjesenje problema ali ga Companu ne koristi previse, a evo i gol je pao i danas i protiv AV kad je on bio na terenu, tako da se mozda ni on nije u potpunosti prilagodio.
U situaciji kad vodis i kad je ostalo minut dva do kraja da se dovedes u situaciju da imas tri svoja igraca na svojoj polovini terena je nista drugo nego amaterizam, ili drugim rijecima: ne znas zatvoriti utakmicu.
I kako rekoh na poluvremenu, stil igre je sad vec poprilicno jasan. Nebrojeno puta sam izbrojao 8 nasih igraca na ekranu i svi se nalaze na 25m od gola, sto znaci da Upa i Kim moraju pokrivati ogroman brisani prostor, pa smo imali tako i situaciju da Neuer kao treci stoper 2x presjeca glavom loptu.
Zapravo me sve ovo najvise podsjeca na mlade kategorije djece, U11 i mladje, gdje taktika kao takva ne postoji, nego svi stoje pred protivnickim golom pa cekaju kad ce netko od druge djece da pogrijesi.
Meni je ovo igra bez inteligencije u mnogim aspektima, Palhinha bi mogao biti rjesenje problema ali ga Companu ne koristi previse, a evo i gol je pao i danas i protiv AV kad je on bio na terenu, tako da se mozda ni on nije u potpunosti prilagodio.
Pa kako će se prilagoditi za nekih 20ak minuta igra u obje utakmice. Njemu treba nekoliko uzastopnih utakmica od starta, pa da vidimo na čemu stojimo.
Ovo je tačno. Ali isto tako se mora priznati da se dešava. Malo smo poljuljani u formi, mini krizu je pokušao iskoristiti nezgodni Frankfurt. Djelimično je uspio.
Kreka i vriska ne pomaže.
Odlična igra gdje ti protivnik iz tri prelaska centra zabije tri gola ?
A iskreno vile su nas nosale u finišu gdje onaj crnjo promašio mrtvi zicer,da ne govorim nekoliko izljetanja Neuera na 25-30m i presjecanje napada jer su vezni red i odbrana ispadali u dva poteza.
Zamisli na šta će to tek ličiti protiv ekipa iz evropskog vrha.

Zamisli na šta će to tek ličiti protiv ekipa iz evropskog vrha.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To je ono što sam želio, yebo gol u 94 minuti, svaki protivnik će imati par šansi pa igra se 11 na 11, mada vjerujem da će se to kako vrijeme prolazi popraviti. Kod Kompanije ne postji pojam “zatvaranje utakmice”
U prvom poluvremenu je s naše strane napravljen jedan od najstrašnijih, najboljih mogućih presinga. To me bilo dojmilo. E. Frankfurt do prve šanse (što je bio nažalost i njihov prvi gol odmah) nije mogao doći do daha. Zabijen je pogodak i cilj je bio dokrajčiti protivnika i jasno je da Kompany želi ići punom ofanzivom. Pokazao je protiv Leverkusena da može i opreznije.
I ovo danas i ono protiv Aston Ville (puno slabiji presing, želja i taj lov, pritisak) ne mogu se porediti. Tako da i ona dva primljena gola sam progutao, zbog ovakve igre, taktike a i toga što smo postigli 2 gola i otišli u egalu na poluvrijeme. Kod 3:2 je sve po meni bilo super i bilo je dosta kontrole. Ali to je već popustilo kod prve one prilike Ebimbea, kada je knap u naletu fulio loptu. Tu se već vidjelo da gubimo kontrolu. Podsjeti dosta toga i na Flickovo vrijeme (protiv Barce onda u četvrfinalu smo im se smjestili u šesnaestarac i skoro da nismo izlazili
), podsjeti to nešto i na Pepa, ali i jedan i drugi bi bolje zatvorili utakmicu. Mora biti sigurnosti kod zatvaranja utakmice, ne isprate to ni igrači do kraja što Kompany želi (u tom dijelu), a isto tako mora biti balansa između ofanzive i defanzive. Ne mora se kampirati na polovici protivnika kada se vodi, ima rezultat.
I ovo danas i ono protiv Aston Ville (puno slabiji presing, želja i taj lov, pritisak) ne mogu se porediti. Tako da i ona dva primljena gola sam progutao, zbog ovakve igre, taktike a i toga što smo postigli 2 gola i otišli u egalu na poluvrijeme. Kod 3:2 je sve po meni bilo super i bilo je dosta kontrole. Ali to je već popustilo kod prve one prilike Ebimbea, kada je knap u naletu fulio loptu. Tu se već vidjelo da gubimo kontrolu. Podsjeti dosta toga i na Flickovo vrijeme (protiv Barce onda u četvrfinalu smo im se smjestili u šesnaestarac i skoro da nismo izlazili

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.