Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Napisa sam jucer na drugom forumu da je nogomet skroz otisa u qurac zbog smijesnih penala koji se sude, ovo je jos jedan od. Kako objasniti da je ovo penal a ono na euru2024 nije, ili jucer na utakmici Intera gdje je Hakan covjeka lupio po kramponima, Ok kontakt postoji ali je smijesno da nekad i najmanji kontakt sude kao penal, a recimo nekidan Juventusu u LP nisu sudili 3 gori na Vlahovicu.
Kod ovakvih situacija bi bilo najbolje onda da svaku ruku u 16m sudi kao penal, pa i onu koja je uz tijelo, jedini nacin da ne bude ostecenih.
Kod ovakvih situacija bi bilo najbolje onda da svaku ruku u 16m sudi kao penal, pa i onu koja je uz tijelo, jedini nacin da ne bude ostecenih.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
A dobro, Luiz je bas ''igrao'' rukom, bio je jaci kontakt i promjena smijera veca, ovo jedva da se i vidi. Ali definitivno da se moraju standardi postaviti pa da se sve isto posmatra.
Evo primjer Gatti nagazi lika na pocetku utakmice i nista. Mali Barteshagi za slican start crveni karton.
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 06 okt 2024, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Glup penal, ali ovo se svira redovno, pogotovo kada se ode gledati VAR moras ovo svirati. Kao sto su zvali za Luiza a covjek nikakve namjerene nije imao, nego je refleksno branio lice.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne postoji nista dosadnije od gledanja Juventusa,njima neko brani da napadnu kad vode 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jos jedan smijesan penal.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Valjda nekad divedu normalnog trenera i rijese se ovog dosadnog fudbala za sva vremena.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Najjace je kad Juventus dobije 5 zutih i crveni, a igra protiv autobusa. Cudni kriteriji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
A ne znam koliko je trener kriv sta Vlahovic promasi prazan gol sa 5 metara.
Nisam vidio sta je napravio za prvi zuti, ali drugi je cist, svaku simulaciju ako nije penal treba kaznjavat zutim, pa valjda bude manje padavicara.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- JayCatwright
- Kontakt:
Zasluženo Cagliari, sramota je vala kod kuće igrati bunker, pa makar to i dalje bio Maxov Juventus.
-
- Kontakt:
Vlahovic je smijesan igrac.
O kakvom bunkeru se ovdje prica, gledate li vi utakmice Juventusa ove sezone , daleko je to od atraktivnog fudbala ali bunker sa 75% posjeda lopte na polovici protivnika konstantno.
Motta ima problem probiti bunker protivnika, mislim sve ekipe imaju problem ali Juventus i ne stvara previse sansi na bunker.
Motta ima problem probiti bunker protivnika, mislim sve ekipe imaju problem ali Juventus i ne stvara previse sansi na bunker.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ovo bi allegri uzeo sa 1:0 i 20% posjeda lopte. 

Fifa i Uefa sa sudijskim organizacijama ozbiljno moraju analizirat sviranje penala i uvest neke reforme. Da se ne svira penal za gotovo svako igranje rukom ili svaki kontakt, treba gledat širu sliku, da li je time spriječen gol ili je nesretan slučaj. Penal se zove najstrožija kazna i nije pošteno da se najstrožija kazna svira za gluposti. Imaš slučajeva gdje ekipa ne bi dal gol do sutra ali nakon nekog bezazlenog centaršuta lopta slučajno pogodi braniča u ruku i dobiju priliku za gol. Ove sezone od svih dosuđenih penala u ligi mislim da je 2/3 glupih i to je stvarno previše.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Penal protiv gamadi i crveni karton na njihovom terenu. Ne znam da li se to ikada desilo ali znam da im ovaj sudija neće više nikad suditi.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gamad ti u kućicelikmilan je napisao/la: ↑06 okt 2024, 15:07Penal protiv gamadi i crveni karton na njihovom terenu. Ne znam da li se to ikada desilo ali znam da im ovaj sudija neće više nikad suditi.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Izadje na izbore da glasam pri 1-0 za Juve. Dodjoh kuci ono 1-1 zavrseno. Stvari vec idu na bolje hvala bogu. Izadjite i glasajte i vi braco 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Hahaha ovo penal

Tako je Mike, sjeme im yebem lihvarsko

Tako je Mike, sjeme im yebem lihvarsko

Identicna situacija jucer kod penala za Torino
Ovaj Keane je takva lopata od igraca, nikad necu shvatit zasto su ga klubovi toliko placali.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
apsolutno ne cudi zasto je talijanski fudbal na nivou na kom jeste, ljudi prosto kao da ne zele da isti napreduje, to ili prosto ne znaju bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.