Ma hocu da gledam tri cetri godine njegove dominacije!Hardzavi je napisao/la: ↑04 okt 2024, 19:21Njegov povratak iz Uniteda je bio vrlo rizičan potez i bez ove gluposti oko dopinga. Nakon svega, bez igranja toliko dugo, pitanje je na sta ce on ličiti...u svakom slučaju, uz reviziju ugovora, pružiti mu šansu jer moze sigurno pomoći, bar za klupe i širine ekipe...ako ne pristane na smanjenje plate - NOGA!
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Max Allegri
Pogba nije ni nece ni biti vise igrac sto je bio nekad.. Nazalost
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Mada vjerujem da ce biti raskid ugovora zbog plate.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 04 okt 2024, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakav je mogao igrac postat da je ostao kod nas 

Paul Pogba is not in Juventus’ plans: he won’t return to play for Juve. The Bianconeri lawyers are waiting for official statement from CAS about the reduction of ban. Then they will work to complete the termination of the contract for just cause. 
[Nicolo Schira]
Očekivano, reklo bi se.
[Nicolo Schira]
Očekivano, reklo bi se.
-
- Kontakt:
To što je smanjena kazna ne znači da nije kriv nego je imao nekih olakšavajućih okolnosti. Sve u svemu zajebo nas je za fine pare.
#ALLEGRIOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma raskinuti mu ugovor već danas realno, lik je problem van terena veliki
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
A ni na terenu to više nije igrač za klubove koji ciljaju na vrh.
- Burberry46
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Odlična vijest da Gati nije pozvan, ostali su pozvani od najbitnijih.
Samo da ne bude povreda
Samo da ne bude povreda
MANIJACI JUG 1987
Mislim da će odluka da mu se terminira ugovor biti čisto finansijska, zbog veličine ugovora. Zdrav Pogba je koristan svakom timu, pa i nakon godinu i pol neigranja. On ima ono nešto što i dalje niti jedan naš veznjak nema. Plus bi imao dva-tri mjeseca pripreme, da fizički bude top. Ali, sasvim razumljiva će biti i odluka da se raskine s njim.
Danas je esencijalno uzeti 3 boda, nece biti lagano, ne smije se gubiti korak, uzeti pa i Allegri stilom. Ekipa je sigurno energetski prazna nakon Leipziga, tu treba par izmjena i svjezine, prije svega Luiz (navodno pocinje), Thuram. Bilo bi lijepo da Kenan zabije te da vidimo rjesenja pred golom.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kenan klupaPogba je napisao/la: ↑06 okt 2024, 11:30Danas je esencijalno uzeti 3 boda, nece biti lagano, ne smije se gubiti korak, uzeti pa i Allegri stilom. Ekipa je sigurno energetski prazna nakon Leipziga, tu treba par izmjena i svjezine, prije svega Luiz (navodno pocinje), Thuram. Bilo bi lijepo da Kenan zabije te da vidimo rjesenja pred golom.
Jel Tarik ima opciju recall?
Luiz Danilo klupa...ne mirise lik brazilce, mada je je sam brazilac, hahaHardzavi je napisao/la: ↑06 okt 2024, 11:32Kenan klupaPogba je napisao/la: ↑06 okt 2024, 11:30Danas je esencijalno uzeti 3 boda, nece biti lagano, ne smije se gubiti korak, uzeti pa i Allegri stilom. Ekipa je sigurno energetski prazna nakon Leipziga, tu treba par izmjena i svjezine, prije svega Luiz (navodno pocinje), Thuram. Bilo bi lijepo da Kenan zabije te da vidimo rjesenja pred golom.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma Mota je Italijan
Manje više sviđa mi se postava, pogotovo veza.

Manje više sviđa mi se postava, pogotovo veza.
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
**** ove penale realno
Bravo Dušane
Bravo Dušane
MANIJACI JUG 1987
Koop u Atalanti žmireći pogadjao. Daj jos jedan da ovo bude mirniji mec.
#MaxOUT
#MaxOUT
Koop vec ulazi u malu frustraciju sto ga nece gol. Realno do sad je 5 komada trebao imati na kontu.
Pa. Koja raziika gledati ovaj Juventus i onaj proslogodisnji od onog lihvara, yebem li mu shupacku mater.
Pa. Koja raziika gledati ovaj Juventus i onaj proslogodisnji od onog lihvara, yebem li mu shupacku mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.