English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Havertz kakva igračina. Šta čovjek radi i kako se bori u 95 minuti, prosto nevjerovatno.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kakav meč na Etihadu
Fulham se borio lavovski nema šta ali Traore ih je danas koštao bodova

- Pensioner26
- Kontakt:
Pravo domaćinsko kolo, sutra dobijaju United, Nottingham i Tottenham nazalost.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Šta je s mojom web tv jbt. Minut i po zvuk brzi od slike hahah
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobar je Fulham, fino ih je Silva poslozio, odavno nisam vidio da je neko ovoliko sansi protiv Citya stvorio, a da nije neko od ovih iz vrha. Ne bih imao nista protiv da preuzme UnitedUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑05 okt 2024, 17:58Kakav meč na Etihadu![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fulham ima vise nego solidnu ekipurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 19:42Dobar je Fulham, fino ih je Silva poslozio, odavno nisam vidio da je neko ovoliko sansi protiv Citya stvorio, a da nije neko od ovih iz vrha. Ne bih imao nista protiv da preuzme UnitedUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑05 okt 2024, 17:58Kakav meč na Etihadu![]()
Fulham se borio lavovski nema šta ali Traore ih je danas koštao bodova![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prošao bi isto kao i svi treneri nakon Fergija.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 19:42Dobar je Fulham, fino ih je Silva poslozio, odavno nisam vidio da je neko ovoliko sansi protiv Citya stvorio, a da nije neko od ovih iz vrha. Ne bih imao nista protiv da preuzme UnitedUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑05 okt 2024, 17:58Kakav meč na Etihadu![]()
Fulham se borio lavovski nema šta ali Traore ih je danas koštao bodova![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Fulham je leglo polovnjaka. Svaka časti Silvi, dobro igraju.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Marsal
- Kontakt:
Mislim da si prvi čovjek na forumu (koji ne navija za Arsenal) da je pohvalio Havertza otkad je prešao u klub. Frajer je nakon 3-4 mjeseca postao drugi igrač na odnosu onog iz Chelseaja, a ove sezone rastura.gigglessmoke je napisao/la: ↑05 okt 2024, 17:53Havertz kakva igračina. Šta čovjek radi i kako se bori u 95 minuti, prosto nevjerovatno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kod Havertza talenat nikada nije bio upitan samo ga je trebalo otkljucati ,lik je yebena masina ,neumoran,radi konstantan presing,dobija duele,asistira ,zabija ima snage kao konj,trcat ce qko treba 120 minuta bez prestanka.Iz ove perspektive sada i cijena igraca mi smo njega dobili dzabaMarsal je napisao/la: ↑05 okt 2024, 22:17Mislim da si prvi čovjek na forumu (koji ne navija za Arsenal) da je pohvalio Havertza otkad je prešao u klub. Frajer je nakon 3-4 mjeseca postao drugi igrač na odnosu onog iz Chelseaja, a ove sezone rastura.gigglessmoke je napisao/la: ↑05 okt 2024, 17:53Havertz kakva igračina. Šta čovjek radi i kako se bori u 95 minuti, prosto nevjerovatno.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Druže, ja jesam simpatizer Arsenala, tamo još od početka 2000-ih, samo što nisam toliko aktivan tamo na temi.Marsal je napisao/la: ↑05 okt 2024, 22:17Mislim da si prvi čovjek na forumu (koji ne navija za Arsenal) da je pohvalio Havertza otkad je prešao u klub. Frajer je nakon 3-4 mjeseca postao drugi igrač na odnosu onog iz Chelseaja, a ove sezone rastura.gigglessmoke je napisao/la: ↑05 okt 2024, 17:53Havertz kakva igračina. Šta čovjek radi i kako se bori u 95 minuti, prosto nevjerovatno.
Havertz je po meni danas bio igrač utakmice, na stranu Sakin gol i dvije asistencije, ali Kai je mašinerija. Jedan od najboljih, a najpodcjenjenijih igrača lige.
Zadnja izmjena: gigglessmoke, dana/u 05 okt 2024, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ja isto kontam nesto s giggsom ima imegigglessmoke je napisao/la: ↑05 okt 2024, 22:41Druže, ja jesam simpatizer Arsenala, od početka 2000-ih, samo što nisam toliko aktivan tamo na temi.Marsal je napisao/la: ↑05 okt 2024, 22:17Mislim da si prvi čovjek na forumu (koji ne navija za Arsenal) da je pohvalio Havertza otkad je prešao u klub. Frajer je nakon 3-4 mjeseca postao drugi igrač na odnosu onog iz Chelseaja, a ove sezone rastura.gigglessmoke je napisao/la: ↑05 okt 2024, 17:53Havertz kakva igračina. Šta čovjek radi i kako se bori u 95 minuti, prosto nevjerovatno.
Havertz je po meni danas bio igrač utakmice, na stranu Sakin gol i dvije asistencije, ali Kai je mašinerija. Jedan od najboljih, a najpodcjenjenijih igrača lige.

-
- Kontakt:
Niđe veze sa vezom. 

- Marsal
- Kontakt:
Joj izvini zamijenio sam te za jednog starog forumaša koji navija za Utd, sličan nadimak imate.gigglessmoke je napisao/la: ↑05 okt 2024, 22:41Druže, ja jesam simpatizer Arsenala, tamo još od početka 2000-ih, samo što nisam toliko aktivan tamo na temi.Marsal je napisao/la: ↑05 okt 2024, 22:17Mislim da si prvi čovjek na forumu (koji ne navija za Arsenal) da je pohvalio Havertza otkad je prešao u klub. Frajer je nakon 3-4 mjeseca postao drugi igrač na odnosu onog iz Chelseaja, a ove sezone rastura.gigglessmoke je napisao/la: ↑05 okt 2024, 17:53Havertz kakva igračina. Šta čovjek radi i kako se bori u 95 minuti, prosto nevjerovatno.
Dakle Havertz ostaje na 0 pohvala od protivničkih navijača

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Havertz je od pola prošle sezone na vrhunskom nivou. Puno radi za ekipu, ima ga svugdje, prezahvalan je. Mislim da je ovaj današnji Arsenal nezamisliv bez njega. Međutim, ostaje pitanje može li Arsenal uzeti titulu sa njim u vrhu napada? On je idealan sa mnogih strana, al’ ostaje ta skorerska mana gdje on nije Haaland ili Salah da će zabiti 20+. Naravno on to i ne mora biti, može to biti bilo ko drugi u ekipi, ali trenutno ne vidim nikog ko je skorerski “podoban” da zapne kad treba ili da je konstantan u golovima. Smatram da Arsenal može uzeti titulu i bez tog nekog predatora u napadu, ali je to sigurno teže kad pogledaš da ti konkurenti imaju Haalanda i Salaha. Ja sam uz Arsenal svakako od ovogodišnjeg top3.
- JayCatwright
- Kontakt:
City je uzeo titule sa Gundoganom i KdB kao najboljim strijelcima dvije godine u nizu (13 i 15 golova). Otprilike vjerujem da Havertz toliko golova ima u sebi gol gore dole. Uveliko je precijenjeno to misljenje da moras imati igraca koji ce dati 25 golova.
JayCatwright je napisao/la: ↑06 okt 2024, 00:30City je uzeo titule sa Gundoganom i KdB kao najboljim strijelcima dvije godine u nizu (13 i 15 golova). Otprilike vjerujem da Havertz toliko golova ima u sebi gol gore dole. Uveliko je precijenjeno to misljenje da moras imati igraca koji ce dati 25 golova.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.