I mene zanima?tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 16:31Ko je N.B.? neki opak lik koji ce nas posamarat na forumu ako mu se napise puno ime i prezime?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
1946-1987
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ovo što vidite pred vama, ove ruševine napravio je nelegalni majdan koji se kopa godinama u Donjoj Jablanici. Kratko i jasno. Vlasnik kamenoloma je lokalni moćnik. On je odgovoran što se pokrenulo klizište. Kombinacija jake kiše, suvog zemljišta i evo šta se desilo. Više puta je dolazila inspekcija i obustavila rad kamenoloma ali nije odustajao. Vidite posljedice.
....sve drugo će proći!
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
1946-1987
Nihad Bojadzic.leo1946 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 16:34I mene zanima?tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 16:31Ko je N.B.? neki opak lik koji ce nas posamarat na forumu ako mu se napise puno ime i prezime?
Da li je realno da SDA botovi dijele sliku kandidata SDPa koji se preziva Honđo i optužuju ga, a čovjek nikakve s tim nema.
Pu majku vam yebem bolesnu, ovim se koristite za političke poene.
Onaj Mulahusein ili kako se već preziva je bolestan.
Nadam se da će ga ovaj i Tužit.
Pu majku vam yebem bolesnu, ovim se koristite za političke poene.
Onaj Mulahusein ili kako se već preziva je bolestan.
Nadam se da će ga ovaj i Tužit.
Od kolege brat sa CZ otisao dolje u jablanicu, kaze otkopali dzamiju i nasli 7 tijela..
1946-1987
Najgore je što se najavljuju nove padavine za srijedu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mislim da nije pametno ni lijepo pisati ovakve stvari bez da su 100% provjerene.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Za 36 sati skupljeno 2 miliona KM. 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jos jednom se potvrdilo da samo velika nesreca ujedini ljude u ovom **** od drzave.
Puno mi srce kad vidim da su mnogi odlucili pomoc...i da se ne gleda koje je ko nacionalnosti.
Nazalost svjestan sam da ce kroz sedam dana opet krenut politicko nacionalisticke trzavice i uvrede...i da ce se brzo zaboraviti koliko dobrih ljudi ima u ovoj zemlji.
Puno mi srce kad vidim da su mnogi odlucili pomoc...i da se ne gleda koje je ko nacionalnosti.
Nazalost svjestan sam da ce kroz sedam dana opet krenut politicko nacionalisticke trzavice i uvrede...i da ce se brzo zaboraviti koliko dobrih ljudi ima u ovoj zemlji.
Nazalost to smo sto nam se servira, politicari i mediji kreiraju misljenje i interese vecinehayden je napisao/la: ↑05 okt 2024, 18:08Jos jednom se potvrdilo da samo velika nesreca ujedini ljude u ovom **** od drzave.
- numanumaye22
- Kontakt:
"Hrvatska snažno stoji uz susjednu i prijateljsku Bosnu i Hercegovinu, koja je pogođena katastrofalnim poplavama. Uz financijsku pomoć u iznosu od 10 miliona eura, Hrvatska aktivno sudjeluje i u slanju spasilačkih timova te opreme potrebne za sanaciju terena, a ostaje spremna i otvorena za sve druge oblike pomoći sukladno potrebama vlasti BiH. Još jednom izražavamo solidarnost i duboko suosjećanje sa svima pogođenima ovom teškom tragedijom", kazao je predsjednik Vlade Andrej Plenković.
Sramota ako nase drzava ne bude dala pare za to podrucje. Svaka cast za HrvatskuCAGarfia je napisao/la: ↑05 okt 2024, 19:27"Hrvatska snažno stoji uz susjednu i prijateljsku Bosnu i Hercegovinu, koja je pogođena katastrofalnim poplavama. Uz financijsku pomoć u iznosu od 10 miliona eura, Hrvatska aktivno sudjeluje i u slanju spasilačkih timova te opreme potrebne za sanaciju terena, a ostaje spremna i otvorena za sve druge oblike pomoći sukladno potrebama vlasti BiH. Još jednom izražavamo solidarnost i duboko suosjećanje sa svima pogođenima ovom teškom tragedijom", kazao je predsjednik Vlade Andrej Plenković.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
pa nece pomozi ba sanirati prugu normalno da ce drzava ili ti ga fbih kao puteve i ostalo vjerujem tj siguran sam da novac nije problem .. ovo gradjani pomazu onima kojima je potrebna pomoc vjerujem od tih para ce se ici i u sanaciju kuca privatnih itd mislim lupam vjerovatno pomozi ba ima vec objavljeno gdje ce ici pomoc …numanumaye22 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 19:12Svaka cast, ali nazalost ne mozes ni prugu sanirat od tih para. Drzava mora odvojiti pare za ovakve katastrofe.
Sarajevo je dalo 100 000 KM, TK 500 000. To je ono sto sam ja upratio. Drugi ce isto dati, ako vec i nisu. Najvise mi je drago sto su se apsolutno svi ukljucili, cak i susjedne drzave. Steta samo sto se uskoro vracamo na klasicni nacionalizam, a evo dokazalo se da moze i bez toga.bob je napisao/la: ↑05 okt 2024, 19:29pa nece pomozi ba sanirati prugu normalno da ce drzava ili ti ga fbih kao puteve i ostalo vjerujem tj siguran sam da novac nije problem .. ovo gradjani pomazu onima kojima je potrebna pomoc vjerujem od tih para ce se ici i u sanaciju kuca privatnih itd mislim lupam vjerovatno pomozi ba ima vec objavljeno gdje ce ici pomoc …numanumaye22 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 19:12Svaka cast, ali nazalost ne mozes ni prugu sanirat od tih para. Drzava mora odvojiti pare za ovakve katastrofe.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Daj Bože da sve pare ove odu u prave ruke tj za potrebe nastradalima. Al ako se sjetimo potresa u Hr nesto sumnjam u to. Bojim se da će ovi ljudi jadni, čim se slegne ovaj medijski hajp, ostat bez ičega. Volio bih da se varam i da svaki koji je izgubio kuću dobije novu. Nadam se iskreno da će se usmjerit sve u osiguranje novog stambenog objekta ljudima.
I ovdje se pokazalo da nije bitno odakle je tko, koje vjere ili nacije. Slično kao 2014. Vidjet ćemo koliko će vremena proć dok se krene **** sve po spisku ustašama, balijama i četnicima. I naravno, nezaobilazno generaliziranje.
I ovdje se pokazalo da nije bitno odakle je tko, koje vjere ili nacije. Slično kao 2014. Vidjet ćemo koliko će vremena proć dok se krene **** sve po spisku ustašama, balijama i četnicima. I naravno, nezaobilazno generaliziranje.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovobrig je napisao/la: ↑05 okt 2024, 19:39Bože da sve pare ove odu u prave ruke tj za potrebe nastradalima. Al ako se sjetimo potresa u Hr nesto sumnjam u to. Bojim se da će ovi ljudi jadni, čim se slegne ovaj medijski hajp, ostat bez ičega. Volio bih da se varam i da svaki koji je izgubio kuću dobije novu. Nadam se iskreno da će se usmjerit sve u osiguranje novog stambenog objekta ljudima.

Meni je čovjek iz Maglaja pričao, da se trebala imati veza u opštini nakon onih poplava, a da bi se dobio faking plastenik. Još veća štela ti je trebala da bi dobio te neke specijalne grijalice da se isušuje vlaga iz zidova.
Trenutno korisnika/ca: JHam, sirBobbyMoore i 10 gostiju.