Dženis Burnić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dženis Burnić
Jako se malo priča o tome kakva je ovaj čovjek kita od fudbalera. Nestvarno mi je da prođeš fudbalsku školu Dortmunda i ne naučiš osnove.
panj
Dobar igrač, treba biti prva postava sa Huseinbašićem i Gigovićem
Dobra igra Burnic Karlsruhe-Schalke 1:0 63 minuta
Nakon dugo godina Karlsruhe je prvi na tabeli i najavljuje dobru sezonu
Nadam se ako udju u Bundesligi da ce ostati u klubu i da nece biti situacija kao s Heidenheimom
Nakon dugo godina Karlsruhe je prvi na tabeli i najavljuje dobru sezonu
Nadam se ako udju u Bundesligi da ce ostati u klubu i da nece biti situacija kao s Heidenheimom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Karlsruhe - Schalke 2:0 kraj
Dobrih 90 minuta za Burnica i Karlsruhe je novi lider cvajte!
Dobrih 90 minuta za Burnica i Karlsruhe je novi lider cvajte!
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- PasodelMar
- Kontakt:
Ne pisemo puno ovde a upravo ovde se nalazi rješenje DMF pozicije na dugoročne staze. Nama podhitno treba klasičan DMF igrač i nadam se da ce protiv Njemačke dobiti 90 minuta.
- PasodelMar
- Kontakt:
Kad se činilo da je propao, ova sezona djeluje kao redemption arc.
Odlično, samo neka nastavi, pa da imamo još jednog u Bundesligi

- PasodelMar
- Kontakt:
Volio bih da predje u neki jaci klub u BL
Slažem se. Sada trenutno neka je standardan u formi i ovakav nam definitivno može pomoći.PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:57
Volio bih da predje u neki jaci klub u BL. Medjutim, za nas je bitno da igra redovno u zdravoj, perspektivnoj okolini, to je najbitnije. Neka ostane standardan na poziciji DMF i ne bi trebalo biti dileme oko njegovog statusa protiv Njemacke, ako Bog da.
Nije isključeno da sa dobrim partijama može i izboriti transfer u nekog bundesligaša koji je tu oko sredine tabele.

- Goalgetter
- Kontakt:
U Holandiji je kad je usao pruzio dosta dobru partiju, protiv Madjara zato najlosiji na terenu i zato i odmah zamjenjen na poluvremenu. Po meni on ne moze imati neku ofanzivniju ulogu, za to mu fali kreativnosti, ili zadnji vezni, ili ga probati na poziciji lijevog wing backa (na pocetku karijere je bio stoper, bek i DMF).
Za Bundeslige mu fali jos, nisam gledao ovu tekmu protiv Schalkea ali su ga mnogo hvalili mediji.
Za Bundeslige mu fali jos, nisam gledao ovu tekmu protiv Schalkea ali su ga mnogo hvalili mediji.
- PasodelMar
- Kontakt:
Samo DMF, njemačka skola zadnjeg veznog. Neka je limitiran prema naprijed, samo neka nanjusi gdje mora dodati i gdje tacno treba prostor zatvoriti i neka radi pametno u igri bez lopte, neka trči. To je to, ne treba vise. To je osjetljiva pozicija i mora je neko igrati ko to igra redovno u klubu. Nema igre bez takmičarske forme. Neka se sada tempira pred Njemačku. Čvrsto vidim svoju prizeljkivanu formaciju sa Burnicem pred ocimaGoalgetter je napisao/la: ↑16 sep 2024, 22:32U Holandiji je kad je usao pruzio dosta dobru partiju, protiv Madjara zato najlosiji na terenu i zato i odmah zamjenjen na poluvremenu. Po meni on ne moze imati neku ofanzivniju ulogu, za to mu fali kreativnosti, ili zadnji vezni, ili ga probati na poziciji lijevog wing backa (na pocetku karijere je bio stoper, bek i DMF).
Pa taj nam i fali, krpimo se sa ovim tipa Cimi, Amir, Krunic, Benjo. Oni to ne znaju i ne mogu igrati.PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 22:40Samo DMF, njemačka skola zadnjeg veznog. Neka je limitiran prema naprijed, samo neka nanjusi gdje mora dodati i gdje tacno treba prostor zatvoriti i neka radi pametno u igri bez lopte, neka trči. To je to, ne treba vise. To je osjetljiva pozicija i mora je neko igrati ko to igra redovno u klubu. Nema igre bez takmičarske forme. Neka se sada tempira pred Njemačku. Čvrsto vidim svoju prizeljkivanu formaciju sa Burnicem pred ocimaGoalgetter je napisao/la: ↑16 sep 2024, 22:32U Holandiji je kad je usao pruzio dosta dobru partiju, protiv Madjara zato najlosiji na terenu i zato i odmah zamjenjen na poluvremenu. Po meni on ne moze imati neku ofanzivniju ulogu, za to mu fali kreativnosti, ili zadnji vezni, ili ga probati na poziciji lijevog wing backa (na pocetku karijere je bio stoper, bek i DMF).
Za Bundeslige mu fali jos, nisam gledao ovu tekmu protiv Schalkea ali su ga mnogo hvalili mediji..
-
- Kontakt:
Bio je loš, to stoji, međutim Bašić i Šarić ispred njega su bili grozni i nezahvalno je na osnovu te utakmice donosit sud o njemu. Općenito mislim da će ekipa iz utakmice u utakmicu rasti, a i on zajedno s njom.Goalgetter je napisao/la: ↑16 sep 2024, 22:32U Holandiji je kad je usao pruzio dosta dobru partiju, protiv Madjara zato najlosiji na terenu i zato i odmah zamjenjen na poluvremenu. Po meni on ne moze imati neku ofanzivniju ulogu, za to mu fali kreativnosti, ili zadnji vezni, ili ga probati na poziciji lijevog wing backa (na pocetku karijere je bio stoper, bek i DMF).
Treba mu u vezi pridružit Huseinbašića i još nekog dobrog s loptom i mislim da će to klapat, bar za prvu ruku.
- PasodelMar
- Kontakt:
Bice to sve dobro, ako Barbarez shvati na vrijeme neke stvari i nauci iz nekih grešaka koje su se desile. Veza je ključan dio cijele igre, svega. Veza je bedem pred odbranom, sa dobro stojecom vezom braniš svoj gol. Tu nam treba Burnic kao DMF i Huseinbašić kao LCM jer zna lopte i najviše je pokazao od ostalih. Fali jedan igrač koji zna igrati prema naprijed i prema nazad. Nemamo ga trenutno. Bašić, Šarić, Amir, Krunic, Tahirovic to nisu, ova zadnja dvojica nisu možda ni za poziv. Ja imam nesto u glavi sa Amarom na desnoj strani ali znam da od toga nema ništa, zato i ne pišem puno o tome.soko je napisao/la: ↑16 sep 2024, 23:14Pa taj nam i fali, krpimo se sa ovim tipa Cimi, Amir, Krunic, Benjo. Oni to ne znaju i ne mogu igrati.PasodelMar je napisao/la: ↑16 sep 2024, 22:40Samo DMF, njemačka skola zadnjeg veznog. Neka je limitiran prema naprijed, samo neka nanjusi gdje mora dodati i gdje tacno treba prostor zatvoriti i neka radi pametno u igri bez lopte, neka trči. To je to, ne treba vise. To je osjetljiva pozicija i mora je neko igrati ko to igra redovno u klubu. Nema igre bez takmičarske forme. Neka se sada tempira pred Njemačku. Čvrsto vidim svoju prizeljkivanu formaciju sa Burnicem pred ocimaGoalgetter je napisao/la: ↑16 sep 2024, 22:32U Holandiji je kad je usao pruzio dosta dobru partiju, protiv Madjara zato najlosiji na terenu i zato i odmah zamjenjen na poluvremenu. Po meni on ne moze imati neku ofanzivniju ulogu, za to mu fali kreativnosti, ili zadnji vezni, ili ga probati na poziciji lijevog wing backa (na pocetku karijere je bio stoper, bek i DMF).
Za Bundeslige mu fali jos, nisam gledao ovu tekmu protiv Schalkea ali su ga mnogo hvalili mediji..
Inace imamo yebene majstore u sredini terena da nema mjesta za Burnica 

Strijelac protiv Darmstadta
Jedan uđe, 2 ispadnu

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 21 gost.