Draže mi je vidjeti krme nego nepismenog kriminalca i debila Ramu Isaka i njegove sinove. Čuj on sad nešto ispituje, nešto mu sumnjivo. Mrš u pm debilu.Rigoletto je napisao/la: ↑04 okt 2024, 21:03Nitko nije mogao predvidjeti, ovakve stvari se događaju svugdje na svijetu. Al zar je moguće da uvijek u BiH reakcija kod ovakvih kataklizmi traje toliko dugo, da se sve bezglavo radi i da je uglavnom plod samoorganizacije naroda i nekakvih volonterskih udruga. Nema bez obrazovanog kadra ništa, a kad vidiš da trogloditi poput Rame doguraju do ministarskog mjesta ništa ti više ne treba biti čudno.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Nemas ti sta ocekivati od ministra koji je prvom prilikom sinove uvalio na direktorske pozicije, a veze nemaju o tom poslu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Istina ovo za oko 40 nestalih?
Tako lijepa država, sa tako apsurdnim liderima da je to strašno. Jasno, tek će sada doći do metamorfoze kvazi političke-elite u populističke lešinare (jer svaki glas i politički poen je bitan, pa makar gazili i preko leševa, nije li tako?
)
Sve mi je ovo jadno i volio bih da osjetim kako je to živjeti u zemlji gdje je neko sposoban da preuzme i dio svoje krivice i prihvati neku odgovornost i gdje političke face nisu klovnovi, ali očigledno da to neću dočekati. Narod ovdje je još jednom pokazao o kakvim veličinama se radi i nadam se da će svi biti okej i da je ovo kraj njihove agonije.

Sve mi je ovo jadno i volio bih da osjetim kako je to živjeti u zemlji gdje je neko sposoban da preuzme i dio svoje krivice i prihvati neku odgovornost i gdje političke face nisu klovnovi, ali očigledno da to neću dočekati. Narod ovdje je još jednom pokazao o kakvim veličinama se radi i nadam se da će svi biti okej i da je ovo kraj njihove agonije.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Marsal
- Kontakt:
Ramo je tu dvije godine, a nećeš vjerovati postoji jedna stranka koja je na vlasti bila 24 od zadnjih 28 godina. Ali jbg, najlakše je po Rami, nek on bude naš Bećir Toska iz Tvrđave.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Ja, i?chily-rz je napisao/la: ↑04 okt 2024, 22:20Postoji jedna koja je bila 28 od 28.
Gledaj naših gunnera

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ramo SDA karikatura od 160cm se voza na posao helikopterom, a danas kada im treba helikopter nema niti jednog.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ramo je najjakiji. Puna podrska, sreca pa zivimo u demokratiji pa ne moze mlavit za los komentar na fejsu.
Zadnja izmjena: PapakIzSa, dana/u 04 okt 2024, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Za bordobijele boje
-
- Kontakt:
Svaka cast

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Surreal je napisao/la: ↑04 okt 2024, 22:10Tako lijepa država, sa tako apsurdnim liderima da je to strašno. Jasno, tek će sada doći do metamorfoze kvazi političke-elite u populističke lešinare (jer svaki glas i politički poen je bitan, pa makar gazili i preko leševa, nije li tako?)
Kada će narod preuzeti odgovornost za stanje u državi ?
Od doceka ce se zaraditi pa bar dupla cifra na nocenjima i trosenju para turista sigurno, tako da grad komotno moze uplatit milionce za poplavljena podrucja i opet ovo organizovat "za dzabe". Ispravite me ako grijesim.PapakIzSa je napisao/la: ↑04 okt 2024, 22:44https://www.onlinepeticija.com/preusmje ... _podrujima
POTPISITE
Iskreno mislim da bi ovo bio bespotrebni udar i na ugostitelje i sve ostale koji profitiraju na turizmu a moze se sigurno ova cifra uplatit od profita od te noci. Znaci poplavljena podrucja bi svakako dobila tu cifru plus svi ostali.
Nadam se da necu bit pogresno shvacen.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jedino glupa osoba te moze pogresno shvatiti jer je apsolutno normalno razmisljanje za razliku od svih onih koji su se od pocetka naklatili na tu proslavu nove godine. Ko god i nije u ekonomiji ali ima pola mozga zna da ako se pare ulazu i obrcu moze jos veci iznos nastati i tako drzave i sistemi i funkcionisu.Kaunas je napisao/la: ↑04 okt 2024, 23:04Od doceka ce se zaraditi pa bar dupla cifra na nocenjima i trosenju para turista sigurno, tako da grad komotno moze uplatit milionce za poplavljena podrucja i opet ovo organizovat "za dzabe". Ispravite me ako grijesim.PapakIzSa je napisao/la: ↑04 okt 2024, 22:44https://www.onlinepeticija.com/preusmje ... _podrujima
POTPISITE
Iskreno mislim da bi ovo bio bespotrebni udar i na ugostitelje i sve ostale koji profitiraju na turizmu a moze se sigurno ova cifra uplatit od profita od te noci. Znaci poplavljena podrucja bi svakako dobila tu cifru plus svi ostali.
Nadam se da necu bit pogresno shvacen.
Kad se desi ova stvar pare se preusmjeravaju od tipa obnove fasada i sl. sitnica sto je samo bacanje para a ne od ulaganja u NG.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Zamislite da smo ovako jedni za druge u svakodnevnom životu...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Centre forward
- Kontakt:
Bili bi k'o Rumunija za koju godinu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Dokazano da ovdje narodima trebaju samo nevolje da se koliko toliko ujedine. Ili poplave, potresi, pozari i tako te stvari
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Opet pocinje pljusak. Bice ovo jos jedna duga noc.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- kraljttbvb
- Kontakt:
I ova raja u Konjicu što iznajmljuju kuće i stanove, masovno nudi ljudima koji su ostali bez krova nad glavom dzaba smještaj

Gledam lik iz Austrije nudi da plati nekome smještaj pola godine, plus će im slati pare za hranu i sve ostalo sto im treba

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, VensanKasel i 11 gostiju.