FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Problem tih ugovora sa ženama, majkama, nenama i djedovina je što ostavljaju mogućnost tužbi u bilo koje doba dana/noći. Ne bih se ponovno upuštao u takve vratolomije...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda je Simon imao uveden net na Slobodu pa sad Azmir kad je dosao promijenili sifru
tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:25Mozda je Simon imao uveden net na Slobodu pa sad Azmir kad je dosao promijenili sifru

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Samo da se prisjetimo da su oni koji su ovo uradili, tražili da onaj ko bude na čelu kluba njima polaže račune kako ne bi klubu napravio probleme i nove dugove. 

Poštujem tvoje godine i "staž", cak sam nedavno stao ti u zastitu ovdje na forumu, ali neke stvari imaju granice. Neozbiljno i bezobrazno je ovakvu optužbu samo napisati, bez ikakvog dokaza i obrazloženja.strujasamo je napisao/la: ↑04 okt 2024, 15:46Sječate li se one akcije 100 firmi za Slobodu Ja sam tad napisao da ti NEPRIJATELJI Slobode uzimali postotak Odma sam bio blokiran a samo sam istinu napisao
U čast pokojnog Sumana i svih koji su tada dali doprinos imam moralnu obavezu negirati ovakvu glupost, bez obzira što se radi o projektu od prije 10 godina. U februaru 2014. godine UG je predložilo klubu odnosno Azmiru ideju i kampanju, uz osnovni koncept da UG obavlja samo promociju ili prostim rijecnikom kuca na vrata, iskljucivo i samo na volonterskoj osnovi.Podsjecam da smo tada bili u 1.Federalnoj, klub apsolutno nije imao nikakve kapacitete. Azmir je prihvatio i potpisan je sljedeci sporazum:
U praksi je to izgledalo tako da ako je kompanija iskazala interes na potpis bi dolazio Azmir, web ekipa kao i neko iz kluba sa ugovorima koji su bili izmedju kluba i kompanije, te je placanje obavljano direktno na klupski racun. Sve ovo samo zato sto klub nije imao ljudske kapacitete da hoda, nudi i promovira, a koja god je marketinska agencija pitana u tom periodu trazila je min. 15% provizije. UG je sve radio pro-bono!!! Ne mogu prihvatiti da bilo ko, pa cak i ti @struja, nakon 10 godina dođeš i lupiš ovakvu glupost. Dodatno iz razloga sto je ta kampanja zaista imala uspjeha.UG Prijatelji FK Sloboda zastupan po predsjedniku Miralemu Sumanu (u daljem tekstu: Udruženje)
FK Sloboda Tuzla zastupan po predsjedniku Azmiru Husiću (u daljem tekstu: Klub)
Dana 17.02.2014.godine, u Tuzli, zaključuju:
SPORAZUM O REALIZACIJI PROJEKTA “100 FIRMI ZA BOLJU SLOBODU”
Član 1.
Ovim Sporazumom Udruženje i Klub, sporazumno uređuju zajedničko djelovanje u realizaciji projekta „100 firmi za bolju Slobodu“.Cilj projekta je pronalaženje 100 firmi, koje će plaćanjem reklamnog prostora na Stadionu Tušanj Tuzla i na oficijelnoj stranici FK „Sloboda“ Tuzla,finansijski pomoći Klubu.
Član 2.
Ugovorne strane su saglasne da potpisivanjem ovog Sporazuma UG “Prijatelji FK Sloboda” Tuzla postaje realizator projekta “100 firmi za bolju Slobodu”.Obaveza Udruženja je pronalaženje privrednih društava zainteresovanih za usluge reklamiranja. Sporazum se zaključuje na period od 2 godine.
Član 3.
Ugovorne strane su saglasne da će Klub zaključivati i potpisivati Ugovore o reklamiranju sa privrednim društvima i osigurati usluge reklamiranja, uz posredovanje Udruženja.
Član 4.
Udruženje će sve svoje obaveze, iz člana 2. i 3. ovog Sporazuma, raditi isključivo na volonterskoj osnovi i bez ikakve novčane naknade.
Član 5.
Ovaj Sporazum stupa na snagu danom potpisivanja i sačinjen je u četiri(4) istovjetna primjerka od kojih svaka ugovorna strana zadržava po dva(2) primjerka.
tuzlanska Sloboda
Ni ja nikad nisam cuo nista lose za tu kampanju. Ni generalno da su krali ti iz udruzenja. Ugasilo se ono svakako aBd.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
A on svu lovu na tablete za smirivanje spucao pa nema za neta.. skupo ga izašao Aza.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:25Mozda je Simon imao uveden net na Slobodu pa sad Azmir kad je dosao promijenili sifru
Prisjeli mu svi oni sendviči i davanje

Zbog vremenskih nepogoda u nasoj zemlji odlozeno je naredno kolo,nadam se da ce uskoro doci trener pa i taj Santos i da se proba cim bolje uigrati ekipa do Goska.

Vjerovatno ce se ta utakmica igrati na reprezentativnoj pauzi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kada se sjetim onih provala po fcb, ja sam dao ovo, dao ono, ekipa se hranila kod njeg, sve za klub a uredno prilozio svaku marku da naplati,sve sa nekim kamatama.
Ko ikada kaze ja sam dao iz ljubavi prema klubu odma macolom spucat u po celenke
Ko ikada kaze ja sam dao iz ljubavi prema klubu odma macolom spucat u po celenke
Jel se mogu igraci registrovati ako je racun blokiran?
Mogu li navijaci drugih klubova pisati po temi ?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Ne mogu, nego onako iz svrbiguza Azmir ih dovodi.
Ima se, moze se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
prica o dugovima koji su ostali Azmiru je malo bezveze. Ali tzv volonteri i prijatelji koji su bili i kod Azmira u TC su posebna priča. Urade posao kao volonterski ali da oni farbaju ogradu, autobuse, stamptampaju materijal, organizuju rucak, uvezuju igrače, iradw promocije, modene stranice i aplikacije td,itd. a klub boda ne može osvojiti. 404 je poruka za sve dok se bodovi ne pocnu osvajati.Azmir je uzeo klub u premijer ligi. On najbolje zna koliko ga je koštao ulazak prvo sa Slobodom pa onda i TC. Da li je ulazak u Premijer ligu bio jedan od njegovih uvjeta za preuzimanje?
Koliko god da su ovi prosli loši i bezobrazni, jasno je da su bili bez para, nisu naprasno nestali a igrači nisu bjezali iz autobusa i posle se pojavljivali sa golemim potrazivanjima.
Ne treba pretjerivati ni u pljuvanji
Koliko god da su ovi prosli loši i bezobrazni, jasno je da su bili bez para, nisu naprasno nestali a igrači nisu bjezali iz autobusa i posle se pojavljivali sa golemim potrazivanjima.
& $ ?
Samo imena i javno ,imenom i prezimenom taj i taj za to i to,za taj vremenski period....Nikako drugacije
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
prica o dugu prema Suljiću je prica o dugu prema Davudu koliko se ja sjecam iz članka koji su se pojavljivali. A Davud je davno bio. Znaci da je dug prema Davudu postojao i kad je bio Azmir prvi put. Ako je dug prema Davudu bio 500 a sad prema Suljiću 300 znači da je napravljen ogroman posao. E sad sto nisu imali para da to plate to je druga stvar.
& $ ?
-
- Kontakt:
2 boda 3 golaklma1 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 20:32prica o dugovima koji su ostali Azmiru je malo bezveze. Ali tzv volonteri i prijatelji koji su bili i kod Azmira u TC su posebna priča. Urade posao kao volonterski ali da oni farbaju ogradu, autobuse, stamptampaju materijal, organizuju rucak, uvezuju igrače, iradw promocije, modene stranice i aplikacije td,itd. a klub boda ne može osvojiti. 404 je poruka za sve dok se bodovi ne pocnu osvajati.Azmir je uzeo klub u premijer ligi. On najbolje zna koliko ga je koštao ulazak prvo sa Slobodom pa onda i TC. Da li je ulazak u Premijer ligu bio jedan od njegovih uvjeta za preuzimanje?

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.