Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ma serete i vi bezveze. Uopste ne poznajete taj teren.
I ja mislim da je veliki faktor geografija i geologija tog podrucja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vahid Halilhodžić: Jako sam uznemiren zbog moje Jablanice. Strava, apokalipsa, nestvarno!
evo vahine rijeci.. teska situacija
evo vahine rijeci.. teska situacija
-
- Moderator
- Kontakt:
Neko napisa iznad gore kamenolom bio ilegalan?
On je najviše i odnjeo ljudske živote.
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 04 okt 2024, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Obnova magistralne Ceste M17 i Željezničke pruge kojih više nema kod Jablanice na putu za Mostar možda će trajati i više od 6 mjeseci kad krenu govore inžinjeri. Dakle slijedi ekonomski kolaps čitave države(zbog luke Ploče) morat će se nešto inprovizorati bar za drumski saobraćaj dok se ne popravi ovaj dio puta. Put od Mostara preko Nevesinja-Gacko-Foča pa onda za Sarajevo i onda dalje mislim da će bti izuzetno težak sa sve dostavljače roba i usluga i da će njihovi uvećani troškovi još više podici cijene svih roba i usluga u BiH
Navodno da.GracanicaAA je napisao/la: ↑04 okt 2024, 15:37Neko napisa iznad gore kamenolom bio ilegalan?
On je najviše i odnjeo ljudske živote.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za drumski će se prebaciti na druge rute, željeznički je već malo teže.Bayern@heart je napisao/la: ↑04 okt 2024, 15:38Obnova magistralne Ceste M17 i Željezničke pruge kojih više nema kod Jablanice na putu za Mostar možda će trajati i više od 6 mjeseci kad krenu govore inžinjeri. Dakle slijedi ekonomski kolaps čitave države(zbog luke Ploče) morat će se nešto inprovizorati bar za drumski saobraćaj dok se ne popravi ovaj dio puta. Put od Mostara preko Nevesinja-Gacko-Foča pa onda za Sarajevo i onda dalje mislim da će bti izuzetno težak sa sve dostavljače roba i usluga i da će njihovi uvećani troškovi još više podici cijene svih roba i usluga u BiH
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Neće se apsolutno ništa poduzeti, ovo će se zaboraviti kroz mjesec dana, kao i svaka neprilika koja nas snađe.Jabroni je napisao/la: ↑04 okt 2024, 12:55Jedino relevantno je porediti se sa 2014-tom i tim poplavama. Da li smo se bolje spremili, da li su ikakvi koraci poduzeti da se minimalizira šteta (jer ovakve klimatske promjene je skoro pa nemoguće sprečiti u potpunosti) i kakva je post-reakcija danas u odnosu na tad?
Ako je situacija ista/gora, obavezno poduzeti sve što je moguće da ne bi 2034-te isto pisali i čudili se.
I ne zanima me koja je stranka na vlasti.
Smoriše vala i ovi gosti na N1.
Ima li novih vijesti vezanih za Fojnicu i Konjic, kakva je tamo situacija?
Ima li novih vijesti vezanih za Fojnicu i Konjic, kakva je tamo situacija?
-
- Moderator
- Kontakt:

I onda neko dođe i rekne kamenolom je prirodna pojava.
- Marsal
- Kontakt:
Mi imamo potpisan ugovor za Srbiju gdje vozimo sirovine iz Luke Ploče tamo do kineskih željezara u Srbiji, imamo masu prevoznog puta i zaradimo oko 3 miliona mjesečno. Dakle svaki mjesec koji potraje ŽFBH je donja 3 miliona na tom ugovoru, a gdje uvoz i izvoz za Željezaru u Zenici koja ovisi o sirovinama iz Luke Ploče.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 15:51Za drumski će se prebaciti na druge rute, željeznički je već malo teže.
17 kilometara je oštećeno, na nekim dionicama u potpunosti. Taman smo kao preduzeće počeli izlazit na zelenu granu, ovo će nas unakazit 10 godina najmanje
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uf katastrofe. To i kad se sanira, a kad će pitanje je, glava je u torbi svakome ko vozi tim putem.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Jadan narod, u pm.
Samo da ne bude previše stradalih, iako već jest.
Samo da ne bude previše stradalih, iako već jest.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sto vise vremena prolazi vise je informacija o mrtvim i nestalim. Prepostavlja se da u okolo Konjica ima minimalno desetak mrtvih, a neki pričaju čak i da ih ima 30-40 što bi bilo užasno.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovo je uzas.
Buturovic polje i Jablanica izgleda najgore prosli

Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 okt 2024, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Zanimljivo će biti vidjeti da li će izbori bii odgođeni za čitavu državu ili samo za pogođena područja.
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.