Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Evo sladić na N1 kaze da su ovo monstruozne kolicine kise. Da nema drzave na svijetu koja bi se mogla izboriti sa tim.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
- Kontakt:
Problem je sjeca suma svaki dan, bespravne gradnje, vikendice nicu na vrh planina, jedna bukva u sebi moze zadrzati i do 200l vode, a u nas se svaki dan posjece bukve na hiljade. Steta je ovih zivota, sve ostalo ce se namiriti. Narod bi trebao poceti sam sebe gledati, a ne drzavu. Sami sebi ocistiti, rijesiti nesto, pokusati barem na neki nacin. pisanje da drzava ne valja, a 20 ljudi poginulo. Znamo da drzava nece nista uraditi. Njima je CIK glavni, samo nikad da poplave i potresi odnesu politicara nego obican narod
- feniksptica
- Kontakt:
Talijan i Kinez dodje u Bosnu po sumu da svoju ne dira a mi krhaa...pa onda se cudimo otkud.
Tragedija, samo da je nac ljude i spasit, materijalna steta poslije.
Dignut ce se cijela BiH bit ce to sanirano
Dignut ce se cijela BiH bit ce to sanirano

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JayCatwright
- Kontakt:
17039 pomozi ba
- Shategabri
- Kontakt:
Upravo to, za jednu noć nenormalna količina kiše.
Što je najgore, uhvatila je ljude na spavanju.
Koševo Zapad
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Evo ja se iz glave mogu sjetiti da je Italija skoro imala ogromne probleme sa poplavama. Šta ćemo s tim?feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2024, 12:03Talijan i Kinez dodje u Bosnu po sumu da svoju ne dira a mi krhaa...pa onda se cudimo otkud.
Dignut ce se cijela BiH bit ce to sanirano![]()
Kazu da ima dosta nestalih 
Imamo li mi budzet za ovakve stvari u pm, imsmo kanton, federaciju, drzavu......yebem li im pleme politiku majku
Cuj pomozi.ba
Cuj pomozi.ba
Zadnja izmjena: FKBilder, dana/u 04 okt 2024, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Politički kerovi i ovu situaciju iskorištavaju u pokušaju skupljanja jeftinih poena, majku vam je.bem
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
Čuo sam da je odnijelo bukvalno cijelu porodicu od 10-ero, živjeli uz magistralu.
Na spavanju
Na spavanju

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Strašno Bgm. Rahmet im duši. Namiriti će ljudi štetu, nije to problem. Ovakve stvari uvijek pokažu koliko su ove forumske prepirke glupe. Ljudski život je najvažniji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 04 okt 2024, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ovaj put ipak ne treba kriviti drzavu, tesko mozes nesto protiv prirode. Ono sto se moze uraditi je da se pomogne tim ljudima, po mogucnosti odloze izbori i da se porodicama pruzi pomoc i sanira steta. Jer znam da se prije 10 godina u Maglaju to nije uradilo, otislo ljudima preko noci sve sto su gradili citav zivot i nikakve pomoci nije bilo od strane drzave, sve sami morali ponovo.
Mozes kriviti narod za sjecu sume s brda plus pozari i nije se imala voda za sta uzeti, jos ako je zemljotres sta kumovao...numanumaye22 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 12:13Ovaj put ipak ne treba kriviti drzavu, tesko mozes nesto protiv prirode. Ono sto se moze uraditi je da se pomogne tim ljudima, po mogucnosti odloze izbori i da se porodicama pruzi pomoc i sanira steta. Jer znam da se prije 10 godina u Maglaju to nije uradilo, otislo ljudima preko noci sve sto su gradili citav zivot i nikakve pomoci nije bilo od strane drzave, sve sami morali ponovo.
U gradu nema nikakvih problema, belaj su okolna sela gdje ima par potpuno poplavljenih kuca, unistenih mostova i puteva. Boze sacuvaj.

Hvala Bogu nema informacija da u Konjicu ima mrtvih.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Shategabri
- Kontakt:
Ne može niko računati na ovoliko kiše u tako kratkom periodu.Sheyi je napisao/la: ↑04 okt 2024, 12:14Mozes kriviti narod za sjecu sume s brda plus pozari i nije se imala voda za sta uzeti, jos ako je zemljotres sta kumovao...numanumaye22 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 12:13Ovaj put ipak ne treba kriviti drzavu, tesko mozes nesto protiv prirode. Ono sto se moze uraditi je da se pomogne tim ljudima, po mogucnosti odloze izbori i da se porodicama pruzi pomoc i sanira steta. Jer znam da se prije 10 godina u Maglaju to nije uradilo, otislo ljudima preko noci sve sto su gradili citav zivot i nikakve pomoci nije bilo od strane drzave, sve sami morali ponovo.
Znaš koja količina je morala pasti da prouzrokuje ovakve poplave?
Još se sve dešavalo u toku noći.
Koševo Zapad
- JayCatwright
- Kontakt:
Upravo, a opet ce se po forumima braniti Meho koji dobije zatvorsku kaznu za sječu šumeSheyi je napisao/la: ↑04 okt 2024, 12:14Mozes kriviti narod za sjecu sume s brda plus pozari i nije se imala voda za sta uzeti, jos ako je zemljotres sta kumovao...numanumaye22 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 12:13Ovaj put ipak ne treba kriviti drzavu, tesko mozes nesto protiv prirode. Ono sto se moze uraditi je da se pomogne tim ljudima, po mogucnosti odloze izbori i da se porodicama pruzi pomoc i sanira steta. Jer znam da se prije 10 godina u Maglaju to nije uradilo, otislo ljudima preko noci sve sto su gradili citav zivot i nikakve pomoci nije bilo od strane drzave, sve sami morali ponovo.
Katastrofa... strasno. Zao mi naroda koji nastrada. Oni na dnevniku govore valjda potvrdjeno za 5 ljudi, ali misle da je broj.veci 
Sad upalio snimak dnevnika, strasne slike, kao i ovo sto ste i vi postavljali.

Sad upalio snimak dnevnika, strasne slike, kao i ovo sto ste i vi postavljali.
Zadnja izmjena: Murga, dana/u 04 okt 2024, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96, Wlad55 i 12 gostiju.