To se cekaloSunderland je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:16Sutra u 11 press Azmira pa ce se mislim cuti i znati sve

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To se cekaloSunderland je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:16Sutra u 11 press Azmira pa ce se mislim cuti i znati sve
OdlicnoSunderland je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:16Sutra u 11 press Azmira pa ce se mislim cuti i znati sve
Od pocetka govorim da treba izaci u javnost i reci gdje sta i kako stoji, kako ga je docekalo stanje u klubu jer su prethodni za sve imali komentar pa da vidimo njihMadal je napisao/la: ↑03 okt 2024, 22:23OdlicnoSunderland je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:16Sutra u 11 press Azmira pa ce se mislim cuti i znati sve![]()
Pa nemoguce je proc na Mostar, sav saobracaj ce ic preko srednje bosne, kupres. Livno
Ja brate, ali znaš koliko to produžuje put, nema smisla. A nema smisla vala ni da se igra jer je ovo katastrofa.
Upravo tako danas i sutra sve treba odgodit zbog tragedije koja se desila dole oko Jablanice itd, ovo je uzastuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 okt 2024, 11:45Ne treba odgoditi samo ovu utakmicu već sve utakmice ovog kola i to treba savez uraditi. Razlog nije i ne treba biti put, što je srušen. Ovo je jednostavno tragedija nema smisla da se igra ovaj vikend iz poštovanja prema žrtvama.
Trebao je savez već jutros odgoditi sve utakmice, ne znam šta čekaju. Narucito kako dolaze informacije da tragedija poprima sve veće razmjere. Ako ne odgode ovo kolo, onda je to već velika sramota.fukara87 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 11:48Upravo tako danas i sutra sve treba odgodit zbog tragedije koja se desila dole oko Jablanice itd, ovo je uzastuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 okt 2024, 11:45Ne treba odgoditi samo ovu utakmicu već sve utakmice ovog kola i to treba savez uraditi. Razlog nije i ne treba biti put, što je srušen. Ovo je jednostavno tragedija nema smisla da se igra ovaj vikend iz poštovanja prema žrtvama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.