BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Ko nije došao protiv Panathinaikosa neka ne dolazi ni protiv ostalih.
-
- Kontakt:
Probudit ce se oni protiv noaha
Bila je cast kisnuti tu noc

Sto se tice prcije, odlicna posjeta, kao i uvijek

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
30-50KM su bile karte?
Nije to neka aman velika cijena za Evropski fudbal. Još je i ok protivnik, i prva tekma u Evropi.
Očito se nisu zaje.bavali neki dan na Chatu kad su kačili podatke koliko je u BL nizak standard.
- BatistutA19
- Kontakt:
Moze se pricat Vico ovo ono ali Borac je dobra ekipa ,previse se sve gleda navijački i puno mi podcijenjujemo BIH ligu i malo nacionilisticki se mrzi e tu su krivi i navijaci ponekad su puno glupi i samo korist imaju politicari od toga i onda ti lupe zabrane sto njima odgovora. ..Isto tako dobri su pogotovo Zrinjski i Sarajevo i jednostavno pokazu u Europi.Nista ove 3 ekipe ne zaostaju puno u regionu izuzev Zvezde i Dinama.
Mada mi se i svidja i Zeljeznicar pogotova ta podrska sa tribina.
Samo i ovo je bezobrazluk za cjene u Banja luci pa Istok i Sijever poluprazni mislim 40 i 50 maraka preskupo je to.
Samo i ovo je bezobrazluk za cjene u Banja luci pa Istok i Sijever poluprazni mislim 40 i 50 maraka preskupo je to.
Grob ga piso, cuj dobra ekipa.
Pa daj Slogi iz Doboja Evropu tri godine zaredom, uz ulaganje u ekipi, logicno da ce imati dobru ekipu i igrace. I pored svega opet ih sudije guraju u ligi.
Uporedi ekipu prije tri godine i danas, nebo i zemlja.
Pa daj Slogi iz Doboja Evropu tri godine zaredom, uz ulaganje u ekipi, logicno da ce imati dobru ekipu i igrace. I pored svega opet ih sudije guraju u ligi.
Uporedi ekipu prije tri godine i danas, nebo i zemlja.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije Borac toliko dobar koliko je ovaj Panathinaikos loš.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Grcki i turski klubovi to jest velikani su komedija ziva. Pogledaj Galatu u yebenoj Rigi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 22:40Nije Borac toliko dobar koliko je ovaj Panathinaikos loš.
S tim receno, svakako ogroman uspjeh Borca ako izdrze.
-
- Kontakt:
Svaka cast Borcu.
10 puta skuplja Panata.
10 puta skuplja Panata.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Cuj komentatora na Areni sport 3, Borac ponos republike srpske. Mrs u p.m.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Svi su losi, Paok, Ferencvaros sad Pao. A vi ste jadni.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 22:40Nije Borac toliko dobar koliko je ovaj Panathinaikos loš.
-
- Kontakt:
Borcu navlače u Premijer ligi ali Evropu vrhunski igraju mora im se priznati.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Ovaj Borac samo prati ovaj portal,pa i u Banja Luci ga ne prate ljudi.
3 milje dodje na skup neke bezveze stranke a oni ni na evropskoj utakmici ne skupe vise
3 milje dodje na skup neke bezveze stranke a oni ni na evropskoj utakmici ne skupe vise
-
- Kontakt:
A najlosiji su Banjalucani i njihova ljubav prema Borcu.RedBlue je napisao/la: ↑03 okt 2024, 22:54Svi su losi, Paok, Ferencvaros sad Pao. A vi ste jadni.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 22:40Nije Borac toliko dobar koliko je ovaj Panathinaikos loš.
Budimo realni, odigrali su odlično, i zaslužena boba. Mi kolektivno sami sebe podcjenjujemo, a možemo više. Kako su dobri bodovi i nagrade, tako je lijepo i imati igrače u izlogu. Večeras je Kulašin značajno digao cijenu
-
- Kontakt:
Kako ovaj remi Borca utice na koeficijent?
-
- Kontakt:
Nema to veze sa kvalitetom Borca vec sa izivljavanjem nad protivnicima,27 faulova,penal tj otimacina,zato nek puste barem minimalno da se igra a ne da ti ne dozvole da igras 10 posto i da ti osakate igraca i da mu jedva zuti pokaze.BatistutA19 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 22:24Moze se pricat Vico ovo ono ali Borac je dobra ekipa ,previse se sve gleda navijački i puno mi podcijenjujemo BIH ligu i malo nacionilisticki se mrzi e tu su krivi i navijaci ponekad su puno glupi i samo korist imaju politicari od toga i onda ti lupe zabrane sto njima odgovora. ..Isto tako dobri su pogotovo Zrinjski i Sarajevo i jednostavno pokazu u Europi.Nista ove 3 ekipe ne zaostaju puno u regionu izuzev Zvezde i Dinama.
Čestitke Borčevci. Vidite da se može i bez pomoći sudija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.