Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Smjesan klub,grupa,sve na silu,dok traje Vico trajace i ono,rok trajanja malo duzi nego jogurt onda idu u 2 ligu njihovu prirodnu sredinuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:09Ako poslje ovoga sva lopovska masinerija koja gura Borac ne digne ruke nece nikada. Stvarno nema smisla blamirati se radi kluba koji protiv Panathinaikosa u grupnoj fazi ne moze skupiti 3000 ljudi![]()
al koja razlika kad AVC radi tekme reprezentacije i ove u evropi sa ligom tamo slika mrljava kamere koje koriste su nikakve a ovdje sve na nivouakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:18ljudi i dalje zovu ovo grupnom dazu
skoro svaka utakmica koju sam upalio iz ECL ima ocajnu posjetu na stadionu, shvatio i narod da je ovo trecerazredno takmicenje postalo ispod svakog nivoa
posjeta ce se mozda popraviti knock out fazi
Tvoj klub igra, zar je bitan protivnik? Dužnost svakog ko se naziva navijače (ako je u mogućnosti) treba da bude na stadionu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:18ljudi i dalje zovu ovo grupnom dazu
skoro svaka utakmica koju sam upalio iz ECL ima ocajnu posjetu na stadionu, shvatio i narod da je ovo trecerazredno takmicenje postalo ispod svakog nivoa
+1H8Z7 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:26Tvoj klub igra, zar je bitan protivnik? Dužnost svakog ko se naziva navijače (ako je u mogućnosti) treba da bude na stadionu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:18ljudi i dalje zovu ovo grupnom dazu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.