Eldar Ćivić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Eldar Ćivić
Jel se ovaj jablan "dovikivao" s Hudom na treningu 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
To mi je "hajlajt" stanja nacije

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ko ce sad Kalesijskoj raji obezbjedit Karte nit ima Pjanica nit Civica
Kalesijci se pokazali kao najbolji u citavoj Bosni sto se tice fudbala, a neki ih opet targetirali radi jedne izvorne grupe, koja uopste nije iz Kalesije. To je isto kao kad neko iz Iijasa kaze da je iz Sarajeva. Mozda i najbolji igrac repke iz Kalesije, a ne znam hoce li s eneki slozit, ali po meni vjerovatno i najbolji igrac Premier Lige BiH ikad, Mersudin Ahmetovic, je isto iz Kalesije.
Elem, imas jos jednog Kalesijca, tacnije iz Sapne je, 10ak kilometara od Kalesije, Jusufa Gazibegovica, koji vodi porijeklo iz Kalesije, ali je citavo ljeto tu u Kalesiji. Bas je bila jaka scena kad sam u nasoj lokalnoj diskoteci vidio Civica i bio za njegovim stolom, a kroz 5 minuta vidim i Gazibegovica s nekom ekipom. Tako da bit ce karte od Jusufa, to je sigurno. Jos kad ove godine napravi transfer u tipa Eintracht bit ce veselo.
Ma bice preko Hamzica i Omica, a i Jasic je tu, a ovu tojsicku ublehu ne treba ubrajati u kalesijsku rajudedo26 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 22:32Kalesijci se pokazali kao najbolji u citavoj Bosni sto se tice fudbala, a neki ih opet targetirali radi jedne izvorne grupe, koja uopste nije iz Kalesije. To je isto kao kad neko iz Iijasa kaze da je iz Sarajeva. Mozda i najbolji igrac repke iz Kalesije, a ne znam hoce li s eneki slozit, ali po meni vjerovatno i najbolji igrac Premier Lige BiH ikad, Mersudin Ahmetovic, je isto iz Kalesije.
Elem, imas jos jednog Kalesijca, tacnije iz Sapne je, 10ak kilometara od Kalesije, Jusufa Gazibegovica, koji vodi porijeklo iz Kalesije, ali je citavo ljeto tu u Kalesiji. Bas je bila jaka scena kad sam u nasoj lokalnoj diskoteci vidio Civica i bio za njegovim stolom, a kroz 5 minuta vidim i Gazibegovica s nekom ekipom. Tako da bit ce karte od Jusufa, to je sigurno. Jos kad ove godine napravi transfer u tipa Eintracht bit ce veselo.

Nisam znao da su i oni ovaj kraj. Moguce da sam zato jednom reko vidi lika isti Jasic, a vjerovatno i jest bio haha.Sheyi je napisao/la: ↑30 maj 2024, 22:37Ma bice preko Hamzica i Omica, a i Jasic je tu, a ovu tojsicku ublehu ne treba ubrajati u kalesijsku rajudedo26 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 22:32Kalesijci se pokazali kao najbolji u citavoj Bosni sto se tice fudbala, a neki ih opet targetirali radi jedne izvorne grupe, koja uopste nije iz Kalesije. To je isto kao kad neko iz Iijasa kaze da je iz Sarajeva. Mozda i najbolji igrac repke iz Kalesije, a ne znam hoce li s eneki slozit, ali po meni vjerovatno i najbolji igrac Premier Lige BiH ikad, Mersudin Ahmetovic, je isto iz Kalesije.
Elem, imas jos jednog Kalesijca, tacnije iz Sapne je, 10ak kilometara od Kalesije, Jusufa Gazibegovica, koji vodi porijeklo iz Kalesije, ali je citavo ljeto tu u Kalesiji. Bas je bila jaka scena kad sam u nasoj lokalnoj diskoteci vidio Civica i bio za njegovim stolom, a kroz 5 minuta vidim i Gazibegovica s nekom ekipom. Tako da bit ce karte od Jusufa, to je sigurno. Jos kad ove godine napravi transfer u tipa Eintracht bit ce veselo.![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
SMRADU!!!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Šta smo mi morali proći, rastavi ih Rumunija na proste faktore. Da ne bi Save da zove ovog . Odnosno da ne zove Stevanovića, ostao bi Gazibegović na lijevom beku da je Miro ušao umjesto povrijeđenog Dedića.
Glory Glory Man United
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Ma brate jest da je Savo napravio amaterske greška al nas **** naš gubitnicki mentalitet. Prije utakmice svi su dizali Ukrainu u nebesa ko da igramo protiv Francuske ili Engleza.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Večeras igra stvarno dobro, kao uostalom i većinu klupske karijere. Nevjerovatno mi je kako se pretvori u neviđenu krampu čim obuče dres reprezentacije.
Maestralna partija na poziciji krilnog, Sergej bi ga trebao vratiti gdje i pripada a to je u reprezentaciji na terenu.
Presauga jadan od silne zelje da se pokaze ... k'o fico na Kupresu ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- PasodelMar
- Kontakt:
Kad se sjetim onog njegovog trka prema centru za igracom koji ima loptu, pola kafica skocilo za glavu se ljudi uhvatili, gdje ce ovaj levat tamo...e sta smo sve istrpili kroz godine u pm...
-
- Kontakt:
Izvini za sve, nisam znao da ima i gorih
Ovaj lik je doslovno neuništiv. Ne znam koliko se trenera promijenilo u klubu, on je kod svakog bio prvi izbor. Evo izbacio je iz prvih 11 ovog Ekvadorca, kojeg su baš masno platili.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, denimen99, Hashanaga, jasmin10, L-Train, ovisnik i 72 gosta.