Ma nije to, ogadili su zbog najgore Slobode u historiji sa 2 boda u 9 utakmica i besplatan ulaz je dobra stvar mozda cak i do zime narocito jer ova uprava nema problema da ostane bez tih novaca od ulaznica za razliku od prosle koja je kritikovala navijace i uperila prstom da smo mi krivi jer ne zelimo gledati ovaj jad i bijedu od igre u bivsoj privatnoj prciji Acija.bromazepam je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:17Ogadili navijačima Slobodu jer se očekuje da se kupi karta za utakmicu.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
2 boda i 3 golaMadal je napisao/la: ↑03 okt 2024, 14:12Ma nije to, ogadili su zbog najgore Slobode u historiji sa 2 boda u 9 utakmica i besplatan ulaz je dobra stvar mozda cak i do zime narocito jer ova uprava nema problema da ostane bez tih novaca od ulaznica za razliku od prosle koja je kritikovala navijace i uperila prstom da smo mi krivi jer ne zelimo gledati ovaj jad i bijedu od igre u bivsoj privatnoj prciji Acija.bromazepam je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:17Ogadili navijačima Slobodu jer se očekuje da se kupi karta za utakmicu.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
To treba ovoj "tableti "zalijepiti na svaki post koji napiseSlobodas je napisao/la: ↑03 okt 2024, 14:182 boda i 3 golaMadal je napisao/la: ↑03 okt 2024, 14:12Ma nije to, ogadili su zbog najgore Slobode u historiji sa 2 boda u 9 utakmica i besplatan ulaz je dobra stvar mozda cak i do zime narocito jer ova uprava nema problema da ostane bez tih novaca od ulaznica za razliku od prosle koja je kritikovala navijace i uperila prstom da smo mi krivi jer ne zelimo gledati ovaj jad i bijedu od igre u bivsoj privatnoj prciji Acija.bromazepam je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:17Ogadili navijačima Slobodu jer se očekuje da se kupi karta za utakmicu.![]()

-
- Kontakt:
2 boda i 3 golabromazepam je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:17Ogadili navijačima Slobodu jer se očekuje da se kupi karta za utakmicu.

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Kako su Aco i Mario podnijeli ovaj gubitak? Mozemo li kako pomoci?bromazepam je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:17Ogadili navijačima Slobodu jer se očekuje da se kupi karta za utakmicu.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Mario se raspolovio,kazu nema ga polaSkver je napisao/la: ↑03 okt 2024, 14:52Kako su Aco i Mario podnijeli ovaj gubitak? Mozemo li kako pomoci?bromazepam je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:17Ogadili navijačima Slobodu jer se očekuje da se kupi karta za utakmicu.

Husić na poziciju sekretara u Slobodi vratio legendarnog fudbalera
3 Oktobra, 2024 12:28
Predsjednik FK Sloboda Azmir Husić, povukao je još jedan potez otkako je prošle subote imenovan na tu poziciju.
Novi sekretar kluba je Ekrem Ibrić, nekadašnji legendarni fudbaler.
Ibrić se mogao vidjeti na fotografijama sa novim igračima, koje je Sloboda predstavila u srijedu navečer. Povratak Ibrića posebno raduje starije navijače “Crveno-crnih”.
Ekrem Ibrić dres Slobode nosio je čak devet sezona, a bio je i kapiten tima u posljednjim sezonama jugoslovenske lige. Za Slobodu je odigrao 141. utakmicu te je postigao pet golova.
P.S. Hajde sto je Azmir dobar, al yebe "carsijanere", ne vadi.
3 Oktobra, 2024 12:28
Predsjednik FK Sloboda Azmir Husić, povukao je još jedan potez otkako je prošle subote imenovan na tu poziciju.
Novi sekretar kluba je Ekrem Ibrić, nekadašnji legendarni fudbaler.
Ibrić se mogao vidjeti na fotografijama sa novim igračima, koje je Sloboda predstavila u srijedu navečer. Povratak Ibrića posebno raduje starije navijače “Crveno-crnih”.
Ekrem Ibrić dres Slobode nosio je čak devet sezona, a bio je i kapiten tima u posljednjim sezonama jugoslovenske lige. Za Slobodu je odigrao 141. utakmicu te je postigao pet golova.
P.S. Hajde sto je Azmir dobar, al yebe "carsijanere", ne vadi.
🔴⚫️
Azmire trener,Azmiree
Izgleda Azmir raspisao konkurs ko Aco, javio se samo neki Vinko Divkovic za trenera.
🔴⚫️
Ne bih da zvučim nezahvalno, al igrači koji su dovedeni, kao i oni koji se spominju da će biti dovedeni su totalno van forme i izuzev Mulalića koji nam je potreban jer je Harun očajan na desnom beku i kao U21 igrač, ostali bar do polusezone neće donijeti neki napredak.Po meni uvjek je bolje jedan kvalitetan nego 3 polovna, Santos iako nije igrao je vredniji nego Bojo,Dzafic,Beganovic, jer donosi brzinu,probojnost, sve što fali ovoj ekipi.Za nadati se da će se u narednim utakmicama ostvariti koja pobjeda jer nam ke to nužno ako hoćemo da imamo bar teorijske šanse za opstanak u ligi
To si upravu, ali trenutno nema nekih igraca u ponudi, plus sto je transfer rok zatvoren. Skrpit se kako znamo, pa ce na zimu vjerovatno doci bolji igraci. A ovi sto su dosli ne mogu sigurno biti losiji od trenutnih kako god da okrenes.ovisnik je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:11Ne bih da zvučim nezahvalno, al igrači koji su dovedeni, kao i oni koji se spominju da će biti dovedeni su totalno van forme i izuzev Mulalića koji nam je potreban jer je Harun očajan na desnom beku i kao U21 igrač, ostali bar do polusezone neće donijeti neki napredak.Po meni uvjek je bolje jedan kvalitetan nego 3 polovna, Santos iako nije igrao je vredniji nego Bojo,Dzafic,Beganovic, jer donosi brzinu,probojnost, sve što fali ovoj ekipi.Za nadati se da će se u narednim utakmicama ostvariti koja pobjeda jer nam ke to nužno ako hoćemo da imamo bar teorijske šanse za opstanak u ligi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bolje imati dobrog igraca van forme nego loseg igraca van forme.

“Grunf”
“Grunf”
Bolje 1 invalid nego 5 ovih nasih igraca kunic sero itd
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Jel se vraca staragarda@ kod nas sada, ili ....
Ekrem Ibric dobar potez nemam zamjerke. Zna raditi posao i odan AH. Santos je završen već ja vjerujem , ne smije tu biti zastoja nekog , u par tisuća je to. Pobjednički niz može da krene
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nalu jedino mogu razumjeti u nekoj kombinaciji da mu se dođe bruka para pa da se to nekako kompenzuje. Ovo se odnsoi na poziciju trenera , za sve ostalo nek se vrati nemam ništa protiv.
Od novih pojačanja jedino Dženis ne ispunjava uslove da se nazove pojačanjem. I dalje nisam za dovođenje igrača prije nego se trener dovede... Osim ovog Azmir je povukao nekoliko odličnih poteza što mu se mora priznat. Eh sad jesul to stvarno odlične odluke il smo mi u tolikom qrcu da nam i ove normalne stvari dođu ko top vijesti..
Od novih pojačanja jedino Dženis ne ispunjava uslove da se nazove pojačanjem. I dalje nisam za dovođenje igrača prije nego se trener dovede... Osim ovog Azmir je povukao nekoliko odličnih poteza što mu se mora priznat. Eh sad jesul to stvarno odlične odluke il smo mi u tolikom qrcu da nam i ove normalne stvari dođu ko top vijesti..
Edis Mulalic Sablja bi bio idealno rjesenje,fajter,autoritet,neko s kim nema petljavine,i neko ko bi podigo nivo fizicke spreme igraca,s njim nema rekla kazala,ako je istina ovo za Santosa,odlicno su suradjivali u Zelji,....Pred nama je...Bitno je da se nesto radi pozitivno,tesko je ocekivati sad neki buum seriju od 5 6 pobjeda,ali polahko....Igrat ce se liga i na proljece,bitno je uhvatiti kontakt s ovim ekipama koje su iznad...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ne očekujem ništa značajno do zimske pauze. Cak i ovo što dolazi je mislim isključivo u probne svrhe. Ako se pokažu ostaju. Na zimskoj pauzi idi oblikovanje ekipe. Kasno za visoko mjesto all za početak daje opstat i premijer ligi
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vrijeme je i da nas Sablja preuzme vise.
Dobar lik, mi njega nismo volili, a on uvijek bio korektan prema nama.
Dobar lik, mi njega nismo volili, a on uvijek bio korektan prema nama.
-
- Kontakt:
Sutra u 11 press Azmira pa ce se mislim cuti i znati sve
Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.