Dobro je rekao samo nije bio precizan koje pauze

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dobro je rekao samo nije bio precizan koje pauze
Vidim po objavi na FB za Ibrica i ove igrace, raji drago.fukara87 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:01Nemamo mi sad toliko neke euforije kao prvi puta kad je preuzeo, mislim radi pozitivne stvari i to ce navijaci prepoznati svakako, svako ko misli da cemo da ce bit lahko izaci iz ove zone vara se, ako i ispadnemo nece bit tragedija al ne sumnjam da ce Azmir ucinit sve da ostanemo
Svaku pozitivnu stvar ce raja prepoznati.Skver je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:09Vidim po objavi na FB za Ibrica i ove igrace, raji drago.fukara87 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:01Nemamo mi sad toliko neke euforije kao prvi puta kad je preuzeo, mislim radi pozitivne stvari i to ce navijaci prepoznati svakako, svako ko misli da cemo da ce bit lahko izaci iz ove zone vara se, ako i ispadnemo nece bit tragedija al ne sumnjam da ce Azmir ucinit sve da ostanemo
Stranka vas pratifukara87 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:11Svaku pozitivnu stvar ce raja prepoznati.Skver je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:09Vidim po objavi na FB za Ibrica i ove igrace, raji drago.fukara87 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:01Nemamo mi sad toliko neke euforije kao prvi puta kad je preuzeo, mislim radi pozitivne stvari i to ce navijaci prepoznati svakako, svako ko misli da cemo da ce bit lahko izaci iz ove zone vara se, ako i ispadnemo nece bit tragedija al ne sumnjam da ce Azmir ucinit sve da ostanemo
Nema nam Beduina, bratu laknulo sad uziva, nema se skim prepirat visesimon ugasen
![]()
To udruzenje je Acino, Maria debelog itd, to treba zaobilazit
To treba zakonski zabranit, džabaluke
Sve to stoji druze i ja bi vise da se placa ulaz ali ljudima su ogadili Slobodu ovi prije i treba vremena da bi se vratilo sve kako treba
Kakva druze loza o cemu ti pricas, ja se ne bavim ložama
Evo ga, preskočio terapiju. Jos uvijek boli guza, a? Rasturio Aza kamikaza, a?bromazepam je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:17Ogadili navijačima Slobodu jer se očekuje da se kupi karta za utakmicu.
Te seljačke fore sačuvaj za nasmijavanje kolega na pauzi u HEEZ gradnji.PitaKupusnjacaTZ je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:52Evo ga, preskočio terapiju. Jos uvijek boli guza, a? Rasturio Aza kamikaza, a?bromazepam je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:17Ogadili navijačima Slobodu jer se očekuje da se kupi karta za utakmicu.
Polako, zacijeliti će vam, valjda treba vremena![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.