Dobro je rekao samo nije bio precizan koje pauze
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vidim po objavi na FB za Ibrica i ove igrace, raji drago.fukara87 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:01Nemamo mi sad toliko neke euforije kao prvi puta kad je preuzeo, mislim radi pozitivne stvari i to ce navijaci prepoznati svakako, svako ko misli da cemo da ce bit lahko izaci iz ove zone vara se, ako i ispadnemo nece bit tragedija al ne sumnjam da ce Azmir ucinit sve da ostanemo
Svaku pozitivnu stvar ce raja prepoznati.Skver je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:09Vidim po objavi na FB za Ibrica i ove igrace, raji drago.fukara87 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:01Nemamo mi sad toliko neke euforije kao prvi puta kad je preuzeo, mislim radi pozitivne stvari i to ce navijaci prepoznati svakako, svako ko misli da cemo da ce bit lahko izaci iz ove zone vara se, ako i ispadnemo nece bit tragedija al ne sumnjam da ce Azmir ucinit sve da ostanemo
Nema nam Beduina, bratu laknulo sad uziva, nema se skim prepirat vise
- Beduin
- Kontakt:
Stranka vas pratifukara87 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:11Svaku pozitivnu stvar ce raja prepoznati.Skver je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:09Vidim po objavi na FB za Ibrica i ove igrace, raji drago.fukara87 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 11:01Nemamo mi sad toliko neke euforije kao prvi puta kad je preuzeo, mislim radi pozitivne stvari i to ce navijaci prepoznati svakako, svako ko misli da cemo da ce bit lahko izaci iz ove zone vara se, ako i ispadnemo nece bit tragedija al ne sumnjam da ce Azmir ucinit sve da ostanemo
Nema nam Beduina, bratu laknulo sad uziva, nema se skim prepirat visesimon ugasen
![]()
Cekam da se zavrsi s dovodjenjem igraca, trenera, da odigramo koju tekmu i vidimo na cemu smo.
One smo apsolvirali. Pisao sam sto sam znao o njima, ispostavilo se kao tacno, nazalost po stetu Slobode kao i uvijek.
Ako Azmir pocne kenjati odmah ide i po njeku attack. A sigurno da ce biti promasaja, kao i uvijek i kao i kod svakoga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako dobijemo Gošk protiv Zrinjskog ce bit pun stadion, vrlo moguce da ce opet bit besplatan ulaz da se raja vrati na stadion
Da li jos uvijek postoji udruzenje prijatelji FK Sloboda u parku? Oni vole Slobodu, imali su prije neke akcije, mogao si kupiti clansku, popiti kafu.
To udruzenje je Acino, Maria debelog itd, to treba zaobilazit
-
Bosanac1997
- Kontakt:
jedna dobra partija i koji gol , zar trazimo previse ? ljudi do sad dali samo 3 gola
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
To treba zakonski zabranit, džabaluke
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sve to stoji druze i ja bi vise da se placa ulaz ali ljudima su ogadili Slobodu ovi prije i treba vremena da bi se vratilo sve kako treba
- bromazepam
- Kontakt:
Ogadili navijačima Slobodu jer se očekuje da se kupi karta za utakmicu.
Santos sa Tušnja
Uzmi taj bromazepam i popij, jer svakako ti to i treba dobro si skonto nick u skladu sa tobom
- bromazepam
- Kontakt:
Kakva druze loza o cemu ti pricas, ja se ne bavim ložama
-
montolivo18
- Kontakt:
U suštini svi slobodni treneri koji imaju iskustva u PL su kandidati: Varešanović, Slišković, Mulalić, Osim, Jagodić. Šta izabrati i koji je najbolji izbor, teško je reći. Iz Hrvatske Klafurić i Sablić, koji imaju iskustva kod nas. U Srbiji Gaćinović i Petrović.
-
PitaKupusnjacaTZ
- Kontakt:
Evo ga, preskočio terapiju. Jos uvijek boli guza, a? Rasturio Aza kamikaza, a?bromazepam je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:17Ogadili navijačima Slobodu jer se očekuje da se kupi karta za utakmicu.
Polako, zacijeliti će vam, valjda treba vremena
A fun fact, u Acinom mandatu ljudi ulazili vise dzaba, nego sto se placalo za ulaznice... Jasta su nego ogadili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bromazepam
- Kontakt:
Te seljačke fore sačuvaj za nasmijavanje kolega na pauzi u HEEZ gradnji.PitaKupusnjacaTZ je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:52Evo ga, preskočio terapiju. Jos uvijek boli guza, a? Rasturio Aza kamikaza, a?bromazepam je napisao/la: ↑03 okt 2024, 13:17Ogadili navijačima Slobodu jer se očekuje da se kupi karta za utakmicu.
Polako, zacijeliti će vam, valjda treba vremena![]()
Santos sa Tušnja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.