Najveci rezultat Nalica je kao clan strucnog tima Svedske U19 prvaci Evrope sto znaci znanje i nacin rada u OP mu je jaca strana . Moje misljenje je da kao sef OP Fk Slobode i Tc bi bilo pravo mjesto i da u Slobodi U19 igraju najbolji juniori a Tc juniori da budu kao drugi tim Slobodinim juniorima i Nala neka to sve vodi i da on postavi trenere u OP
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Ocekivano,predsjednik vraca ljude od povjerenja u klub.Interesira me tko ce biti novi komesar za bezbjednost Duspara ili neko novi?
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Ekro brat stari vjerni Slobodas....Bez interesa,samo iz ljubavi prema klubu,grbu,crveno crnom dresu....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Nemojte samo Nalića to je propast u startu, čitavu prošlu sezonu mi nikakvu igru nismo imali bukvalno se igralo na kvalitet pojedinaca da riješe utakmicu.
Bolji je Denis Sadiković trener od Nale, jednostavno ne zna čovjek ekipa fizički nespremna uz sve to.
Ako već hoće našeg trenera eno Nusret Muslimovic slobodan i nikad nije dobio šansu kod nas, a sigurno je bolji od npr. Grade.
Samo ne Nalića ne ulijeva povjerenje nikako.
Bolji je Denis Sadiković trener od Nale, jednostavno ne zna čovjek ekipa fizički nespremna uz sve to.
Ako već hoće našeg trenera eno Nusret Muslimovic slobodan i nikad nije dobio šansu kod nas, a sigurno je bolji od npr. Grade.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
mislim da se salissviunapad1010 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:31Nemojte samo Nalića to je propast u startu, čitavu prošlu sezonu mi nikakvu igru nismo imali bukvalno se igralo na kvalitet pojedinaca da riješe utakmicu.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Alfredo Casimiro za trenera i Igora Radovanovića u špic 

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Pa eto tu su negdje Nala i Denisfukara87 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:36mislim da se salissviunapad1010 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:31Nemojte samo Nalića to je propast u startu, čitavu prošlu sezonu mi nikakvu igru nismo imali bukvalno se igralo na kvalitet pojedinaca da riješe utakmicu.
Samo ne Nalića ne ulijeva povjerenje nikako.![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najposteniji nas trener sto smo imali realno ljudina 

Sta kaze smajl one sezone u prvoj federalnoj ovoj ekipi fali samo Serif Hasic pa da udjemo u premijer ligu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Sta je sa trenerom, ima li kandidata?
Edit: Ako se ceka za nekog odlicnog trenera to mi je ok. Nije valjda da se Nala ceka da potvrdi
Edit: Ako se ceka za nekog odlicnog trenera to mi je ok. Nije valjda da se Nala ceka da potvrdi

Zadnja izmjena: Skver, dana/u 03 okt 2024, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
Bosnajcki Eusebio Di Francesco

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nalic je zadnja opcija vjeruj, Azmir se zadao pravo ovih dana vjerujte toliko mu znaci sto je ponovo u Slobodi

Vratio Ibrica, dovodi pojacanja za ovu ekipu, vidim ponovo euforija, jos ako dovede do pauze nekog top igraca i trenera

🔴⚫️
Nemamo mi sad toliko neke euforije kao prvi puta kad je preuzeo, mislim radi pozitivne stvari i to ce navijaci prepoznati svakako, svako ko misli da cemo da ce bit lahko izaci iz ove zone vara se, ako i ispadnemo nece bit tragedija al ne sumnjam da ce Azmir ucinit sve da ostanemo
Samo do pauze dovest igrace i trenera kao sto Maksimovic rece pravu Slobodu cemo vidjet poslije pauze 

Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.