Naci cu link gdje je strani komentator,barem ga ne razumijem ha ja.HeavensWonder je napisao/la:Srecom sad flat imamo pa odma Inter - Schalke.. 20 puta bolja utakmica izgleda

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Naci cu link gdje je strani komentator,barem ga ne razumijem ha ja.HeavensWonder je napisao/la:Srecom sad flat imamo pa odma Inter - Schalke.. 20 puta bolja utakmica izgleda
cuj nije bilo kontakta a gallas mu uletio u ledja, ko ja zeni haubom u gepekneutralan__ je napisao/la:Ja ba,to me iznerviralo i ovo sad kad je Ronaldo imao slobodan,joj ko da je penal,nafalio ga ja reko evo sad ce go 100%.HeavensWonder je napisao/la:Ne znam sad kad ste vidjeli ovo kad Adebayor uleti u mrezu, znaci kontakta nije bilo ni sekunde... Frajer trazi faul, penal, karton, rat, nerede ne zna ni on vise... Katastrofa![]()
Ovako nije ni za BiH navijao kad je prenosio
Hahaha nisi normalanHeavensWonder je napisao/la:Ma nemam Arene ebem ti cabelskuIma ona Arenasport 1 prenose Formulu 1 Enzo Ferrari vs Karl Benz, sve nesto anticko... Samo stream sad
![]()
Aj neutralni ako naletis na HD stream dobar pmaj pa ces imat veeliku poosu za laku noc) ako treba i dubima po mudima
mandraX je napisao/la:Kemal Ahmetović a.k.a budalaHeavensWonder je napisao/la:Kako se zove ovaj komentator na FTVU ?
Puma je napisao/la:Ne znas koji je smjesniji komentator od kojeg na javnim emiterima, samo Majer i Radoncic imaju nesto znanja, ovo ostalo...
vec neko vrijeme ne pratim uopste i ovo malo sporta na nasim kanalima
Pazi drugi komentar na jubitubiju4ever alone? je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bieber dobio po usima
JutroDAVID VILLA je napisao/la:Pozz raja...![]()
Ma ne svijetle one, nego je čovjek previše crn..Donnie Darko je napisao/la:cisto sumnjam da se ove sta svijetle mogu nabavit na pijaci
Jest svijumi, svaki levat ih im'oMegamon je napisao/la:Ovo se prosle godine furalo po rajvoSa.
ma ovo se furalo ima par godina, jos kad je izasla pjesma stronger, msm 2006. al ja hi nazalost nikad nisam dodao u svoju kolekciju.Megamon je napisao/la:Ovo se prosle godine furalo po rajvoSa.