FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kane se vidio nije… E moj Gnabry debilu, dodaj
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ipak ova pič.ka na klupi nije dorasla ovom zadatku.
-
- Kontakt:
Ne razumijem, zašto je mijenjao sastav od subote? Kreten
GUD EBENING.
- Nerminovic
- Kontakt:
Dosta mi vise i ovog Neura, mrs upm
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Osvojeni bodovi protiv Aston Ville:
Zrinjski - 1
Bayern - 0
Zrinjski - 1
Bayern - 0
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Poslije 41 utakmice, hvala Manuele ubleho matora. Idi vise majke ti.
Ipak ono sto se pokazalo zadnje 2-3 god Rupamecqno donosi nesigurnost nazad. Palinja mora igrati. Evo druga utakmica s tezim protivnikom nema pobjede. Malo treba smanjiti ocekivanja u odnosu na zadnje utakmice.
Nur der FCB
Sad će ti Sarma objasniti da nemaš pojma o fudbalu, a nije znao “Saruman” pravilno napisati.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 22:57Osvojeni bodovi protiv Aston Ville:
Zrinjski - 1
Bayern - 0

Potpuno nezaslužena pobjeda onaj Martinez vadi sve i onda Neuer bez potrebe stoji na 10m od gola direktan krivac.Nema veze ono što večeras nije ušlo biće isporučeno Barceloni po starom receptu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tekma koja puno govori. Ovako ce drugi igrati protiv nas i ko god se ovako postavi izbacit ce nas iz takmicenja. Ovim stilom i filozofijom moras igrati nestvaran fudbal uz 0 gresaka po tekmi da bi osvojio, te igrace nemamo koji to mogu iznijet. Ova dva kiksera, uz golmana kiksera ce nas kad tad nas izbacit. Trebalo bi u prioritet staviti da se ganjaju i razvijati mladji, a ove precijenjene i starohane izbaciti.
Krepaj Neuere
Syebat ce sav legacy zbog ega na kraju karijere
Syebat ce sav legacy zbog ega na kraju karijere
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ponavlja se ista stvar kao i protiv Leverkusena, jak i tezak protivnik, imas dominaciju i prilike koje se moraju koristiti.
Mi smo svoje propustili u prvom poluvremenu kod one situacije Gnabrya, da se to realizovalo, na kraju bi ih natrpali.
Sve u svemu, dobra predstava, borbena ali na masu zalost jedna greska Neuera nas je kostala.
Za vikend slijedi jos jedno tesko gostovanje te se nadam malo vecoj rotaciji sa Telom i Palhinhom u glavnim ulogama.
Mi smo svoje propustili u prvom poluvremenu kod one situacije Gnabrya, da se to realizovalo, na kraju bi ih natrpali.
Sve u svemu, dobra predstava, borbena ali na masu zalost jedna greska Neuera nas je kostala.
Za vikend slijedi jos jedno tesko gostovanje te se nadam malo vecoj rotaciji sa Telom i Palhinhom u glavnim ulogama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Emery taktički masterclass
Kompany pokazao kao što sam i govorio da će ga izdominirati svako ko iole zna o taktici. Postaviš mu dupli blok, nema pojma šta da radi. Još se Leverkusen nije dobro ni branio. Protiv Aston Ville za čitavu utakmicu nije se nijedna izrađena akcija napravila. Onaj magični pas Musiale i ovaj šut glavom Kanea jedino vrijedno pomena. Jako je zabrinjavajuć ovaj nedostatak kreacije, Kompany nema plana B. Sve mu se svodi na presing i ho-ruk. Što prolazi kada protivnik igra otvoreno ili nema pojma o taktici. A kao što vidimo, ne prolazi protiv disciplinovanih ekipa. Kompany je taktički amater. Još je zeznuo što je stavio Comana u prvih 11, Musialu na klupu, Laimera na desnog beka, Pavlovića umjesto Palhinhe. Palhinha je bio daleko bolji od ulaska nego Pavlović, i Villa nije mogla disati. Neuer nastavlja po starom sa svojim egzibicijama i ukopavanjem tima, a vjerujem da ga niko neće prozivati. Bit će, ma desi se, a samo zato što je Švabo. Nubel je davno morao biti među stativama. Kimmich nastavlja sa brukanjem kod prekida, a najkomičniji je bio ovaj slobodnjak Kanea na kraju. Umjesto da Kane direktno ošuta, Kimmich i Sane se dodaju što omogućava igraču Aston Ville da uđe u blok
. Poraz je najmanji problem, ogroman je problem što trener nema pojma kako igrati protiv bunkera i duplog bloka. Kane za čitavu utakmicu nije imao nikakvu distribuciju, ovo na kraju na individualni kvalitet došao do lopte. Samo se tješite da je ovo sreća, ovo je čisto taktičko neznanje. Pokušavali su svim silama, ali ne znaju kako. Igrali bi neki pepovski fudbal sa 10 puta slabijim veznim redom koji gubi lopte na traci, a okretan kao fap. Kim i Upamecano opet odlične partije, nije do njih ništa.
I da, Tuchel je kudikamo jači Arsenal izdominirao prošle sezone, a ovaj gubi od yebene Aston Ville

Kompany pokazao kao što sam i govorio da će ga izdominirati svako ko iole zna o taktici. Postaviš mu dupli blok, nema pojma šta da radi. Još se Leverkusen nije dobro ni branio. Protiv Aston Ville za čitavu utakmicu nije se nijedna izrađena akcija napravila. Onaj magični pas Musiale i ovaj šut glavom Kanea jedino vrijedno pomena. Jako je zabrinjavajuć ovaj nedostatak kreacije, Kompany nema plana B. Sve mu se svodi na presing i ho-ruk. Što prolazi kada protivnik igra otvoreno ili nema pojma o taktici. A kao što vidimo, ne prolazi protiv disciplinovanih ekipa. Kompany je taktički amater. Još je zeznuo što je stavio Comana u prvih 11, Musialu na klupu, Laimera na desnog beka, Pavlovića umjesto Palhinhe. Palhinha je bio daleko bolji od ulaska nego Pavlović, i Villa nije mogla disati. Neuer nastavlja po starom sa svojim egzibicijama i ukopavanjem tima, a vjerujem da ga niko neće prozivati. Bit će, ma desi se, a samo zato što je Švabo. Nubel je davno morao biti među stativama. Kimmich nastavlja sa brukanjem kod prekida, a najkomičniji je bio ovaj slobodnjak Kanea na kraju. Umjesto da Kane direktno ošuta, Kimmich i Sane se dodaju što omogućava igraču Aston Ville da uđe u blok

I da, Tuchel je kudikamo jači Arsenal izdominirao prošle sezone, a ovaj gubi od yebene Aston Ville

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa Tuchel je primjer trenera koji ne zna protiv duplog bloka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
hoce bit kakav lajv hude kompanya
Ma nije stvar ni u Neueru ni u Laimeru, kao sto rece kolega iznad, ovo je recept kojim se pobjedjuje Bayern vec dugi niz godina. Naravno igra i sreca i raspolozenje pojedinca ulogu, pa se danas tako zalomilo da su golmani na obe strane bili kljucni.
Takodjer se slazem i da ovo vec pomalo lici na Pepovu filozofiju: kad je lopta kod tebe protivnik ne moze zabiti gol. Ispostavilo se da moze.
Ali evo da ne bude sve crno, vidim i Real je izgubio, a na kraju ce i jedni i drugi s dobre pozicije docekati proljece, tad je jedino i bitno tempirati formu.
Takodjer se slazem i da ovo vec pomalo lici na Pepovu filozofiju: kad je lopta kod tebe protivnik ne moze zabiti gol. Ispostavilo se da moze.
Ali evo da ne bude sve crno, vidim i Real je izgubio, a na kraju ce i jedni i drugi s dobre pozicije docekati proljece, tad je jedino i bitno tempirati formu.
Naravno da se i porazi desavaju. Iako je Bayern potpuno dominirao, moze se reci da ovo nije bila bas najbolje utakmica, i pored 3-4 mrtve sanse. Ipak, skoro duplo vise posjeda, vise nego duplo suteva, 6x vise kornera...ne moze se bas reci da nisu pokusavali. Kako rekoh, dogadja se, eno i Real izgubio od duplo losijeg tima. Aston Vila nije p dim, radi se o klubu koji je u vrhu Engleskog fudbala zadnjih par sezona. Idemo dalje, mislim da ekipa nece potounuti, a nema ni razloga, ove dvije utakmice jesu rezultatski nesto losije, ali i dalje je to najbolje od Flickovog vremena.
Nije problem što protivnik igra dupli blok tj mrtvi bunker ti moraš iskoristii šanse koje stvoriš jasno ko dan,Gnarby je promašio 2-3 dobre šanse.Ovako su promašivali i protiv Leverkusena i onda je ušao šut Pavlovića sa 25m.Palhina mora biti starter to je prva greška koju radi Kompany konstantno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma desava se, hajde, bit ce bolje, ipak se igralo protiv ekipe svjetske klase

Nije mi jasno sto me budala koja je na bloku konstantno citira, ne bi procitao sta je napisao da mi zivot zavisi, pozvan si uzivo, odbio si p., rekao sam ides na blok, i tako godinu dana vec. Lik zeljan paznje jer je nema kuci a retardiran pa ne moze nikoga pronaci a ima forum za lijecenje frustracija zivotnog neuspjeha

Nije mi jasno sto me budala koja je na bloku konstantno citira, ne bi procitao sta je napisao da mi zivot zavisi, pozvan si uzivo, odbio si p., rekao sam ides na blok, i tako godinu dana vec. Lik zeljan paznje jer je nema kuci a retardiran pa ne moze nikoga pronaci a ima forum za lijecenje frustracija zivotnog neuspjeha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.