Pijana osoba sjedne u auto i ubije dva nedužna pješaka, kako se bogati može ograničiti ?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Napisao sam "daju ograničiti". Nisam napisao ni hoće/neće. Ni da je bolje/gore. @soko je u pravu, sve je to individualno.JayCatwright je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:27Pijana osoba sjedne u auto i ubije dva nedužna pješaka, kako se bogati može ograničiti ?
Samo, tvrdim da kocka više šteti opštem dobru nego bilo šta drugo. Više nego žuto.
The saddest thing in life is wasted talent.
Šta jedan može u pijanom stanju uraditi to 500 kockara ne može,
što je sasvim logično jer kad si pijan, ti zapravo više nemaš kontrolu nad svojim postupcima.
što je sasvim logično jer kad si pijan, ti zapravo više nemaš kontrolu nad svojim postupcima.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
Nigdje argumentovano nisi pojasnio da jedan porok šteti drugom više za opće dobro. Narkoman se nadrogira i zbode nožem ženu i ukrade joj tašnu, alkoholičar dođe kući i prebije djecu i ženu. Ne vidim da je jedan gori ili bolji od drugog, jer jednostavno nije.scholsey je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:51Napisao sam "daju ograničiti". Nisam napisao ni hoće/neće. Ni da je bolje/gore. @soko je u pravu, sve je to individualno.JayCatwright je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:27Pijana osoba sjedne u auto i ubije dva nedužna pješaka, kako se bogati može ograničiti ?
Samo, tvrdim da kocka više šteti opštem dobru nego bilo šta drugo. Više nego žuto.
Emso vazda razbije!

soko je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:25Ovisnost, bas tako bolest.Tekashi je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:13Na kocki trijezan bi prodao porodicu, samo da zadovolji svoje potrebe. Bolest.soko je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:05
Kako god okrenes do ljudi je. Znam neke ljude, ovisnici. Mora da je neki poremecaj, prvo alkohol, pa droga pa kocka pa onda kad dodju do dna uhvate se religije. Pa pocnu sa tim smarati.
Alkohol u maloj kolicini nije los.
Opusti te, smanji stres. Utanji krv, srce lakse radi. Normalno ne piti ko stoka.
Zato i vidis one stare italijane, 90 godina a jos kopa. Svaki dan casa vina.
Sve je to sranje.
Ja sam smanjio piti al jos uvjek imam pun podrum zla
![]()

Nisam. Ne stane u post. Znam da to nije zajebancija, i neću da se zajebavam s tim.JayCatwright je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:54Nigdje argumentovano nisi pojasnio da jedan porok šteti drugom više za opće dobro. Narkoman se nadrogira i zbode nožem ženu i ukrade joj tašnu, alkoholičar dođe kući i prebije djecu i ženu. Ne vidim da je jedan gori ili bolji od drugog, jer jednostavno nije.scholsey je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:51Napisao sam "daju ograničiti". Nisam napisao ni hoće/neće. Ni da je bolje/gore. @soko je u pravu, sve je to individualno.JayCatwright je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:27
Pijana osoba sjedne u auto i ubije dva nedužna pješaka, kako se bogati može ograničiti ?
Evo nek Tekashi objasni, ako mu se da.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Po meni, kad ubiješ porodicu, yebeš onda čitav svijet. Nedužan ili dužan. A kockom baš ubiješ porodicu. Jer kao što je neko već naveo, kockar bi i porodicu prodao da se "izvadi".
Svjetska zdravstvena organizacija objavila je u časopisu The Lancet Public Health da, kada je u pitanju konzumacija alkohola, ne postoji sigurna količina koja ne utiče na zdravlje.
Alkohol je jedan od glavnih uzroka saobraćajnih nesreća, nasilja u porodici te mnogih bolesti.
Ne može se tek tako kontrolisat, obzirom da se radi o toksičnoj, psihoaktivnoj supstanci. Čaša više će se nekad negdje potkrasti, a onda eto problema.
Alkohol je jedan od glavnih uzroka saobraćajnih nesreća, nasilja u porodici te mnogih bolesti.
Ne može se tek tako kontrolisat, obzirom da se radi o toksičnoj, psihoaktivnoj supstanci. Čaša više će se nekad negdje potkrasti, a onda eto problema.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
+1MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 okt 2024, 21:07Po meni, kad ubiješ porodicu, yebeš onda čitav svijet. Nedužan ili dužan. A kockom baš ubiješ porodicu. Jer kao što je neko već naveo, kockar bi i porodicu prodao da se "izvadi".
Sebe i porodicu odvedes do dna. Kocka nije tako jeftina kao alkohol. Kockar ce prodati sve zivo
Alkos se ubije za pedeset maraka i zadovoljan. Petobanka u kocki je nista!
Ogromna razlika u novcu i dobitku. Radio sam u Lutriji bh i znam kakvi sve likovi dolaze na poker aparate.
Ne daj boze nikome! Ozbiljno.
Ne daj boze nikome! Ozbiljno.
Takva agresija kada izgubi sav novac...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Marsal
- Kontakt:
Konačno jedna dobra i od tebe.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Evo tri koje pustim sebi zadnjih dana dok trčim na traci
Eno ga trči, na traci.
Topić. Al daj ba nešto da nas pogodi, da šatro razmislimo.
- Marsal
- Kontakt:
Nemam takvih
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 9 gostiju.