Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la 4ever alone? » 05 apr 2011, 21:50

Ashely Young i Niko bi odlicno legli Liverpoolu. Oko dvadesetak miliona iskesirati i rijesiti se krilnih pozicija.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 apr 2011, 21:57

Carlo je napisao/la:Povrede su njega kočile, u svakom slučaju ne mislim da bi on mogao pored Meirelesa u prvih 11. Više bi grijao klupu, nego što bi igrao. Bilo bi dobro njega prodati i za te pare dovesti Sissoka.
Ako cemo realno, pola naseg tima koce povrede; svi su od stakla gradjeni....Al evo vidim da zeli ostati u Juventusu, mada mi nikako nije jasan, neki dan je neko postavio link gdje izjavljuje da se zeli vratiti u LFC, ili se to meni cini :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 apr 2011, 22:00

Ma kako ćete ozbiljno shvatiti čovjeka koji kao moguće pojačanje navodi Velosa. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 05 apr 2011, 22:13

King Kenny je napisao/la:Ako ne prestanete da se svadjate poslat cu vas u Banovice... :mrgreen:
Lucas je ove sezone pokazao napredak u odnosu na proslu,trudi se trci al nekog talenta i nema,al mislim da imamo puno kriticnijih pozicija za popunit od zadnjeg veznog.
Ma necu ja da se svadjam nisam ovde zbog svadje al et tako ispade i jos ovaj sad mrmlja nesto za Velosa mrsko mi odgovarati :D nego glupo je to sto ovde svi govore sta ce nam Aquilani sta ce nam ovaj sta ce nam onaj a sve i jedan bi se bolje snasao na poziciji Lucasa, ako ne bar za backup sad bi nam posluzio Aquilani kad nema Gerrarda i ne samo sad vec tokom cele sezone a to je vec hodgson usr.. stvar i da naravno kao sto ti rece imamo vaznijih pozicija za zakrpit ja to i neosporavam ali mrzim kad neko kaze da je Lucas igracina njega nemogu smisliti kad bi samo hteli sad na leto da naprave neki trejd sa njim ali tesko ali potajno se nadam.
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 05 apr 2011, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 apr 2011, 22:17

Sasha L.F.C. je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Ako ne prestanete da se svadjate poslat cu vas u Banovice... :mrgreen:
Lucas je ove sezone pokazao napredak u odnosu na proslu,trudi se trci al nekog talenta i nema,al mislim da imamo puno kriticnijih pozicija za popunit od zadnjeg veznog.
Ma necu ja da se svadjam nisam ovde zbog svadje al et tako ispade i jos ovaj sad mrmlja nesto za Velosa mrsko mi odgovarati :D nego glupo je to sto ovde svi govore sta ce nam Aquilani sta ce nam ovaj sta ce nam onaj a sve i jedan bi se bolje snasli na poziciji Lucasa ako ne bar za backup sad bi nam posluzio Aquilani kad nema Gerrarda i ne samo sad vec tokom cele sezone a to je vec hodgson usr.. stvar i da naravno kao sto ti rece imamo vaznijih pozicija za zakrpit ja to i neosporavam ali mrzim kad neko kaze da je Lucas igracina njega nemogu smisliti kad bi samo hteli sad na leto da naprave neki trejd sa njim ali tesko ali potajno se nadam.
Od trejda mislim nema nista jer skoro cini mi se produzio ugovor,vjerovatno poboljsani i sumnjam da ce ga kao takvog pustit uz neku razmjenu,bilo bi dobro kada bi se Alberto vratio al isto tako nije lose ni da nam daju taj novac sto imaju pa i to ulozit u kvalitetnog igraca...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 05 apr 2011, 22:26

Od trejda mislim nema nista jer skoro cini mi se produzio ugovor,vjerovatno poboljsani i sumnjam da ce ga kao takvog pustit uz neku razmjenu,bilo bi dobro kada bi se Alberto vratio al isto tako nije lose ni da nam daju taj novac sto imaju pa i to ulozit u kvalitetnog igraca...
Steta :D nego sto se tice Aquilanija moze i kes za njega nebih se protivio naravno ako ce se isti uloziti za boljeg igraca samo sumnjam da ce juve kupiti Aqvu posto nemaju oni kesa, po meni krila su najkriticnija i fali nam levi bek, ali videcemo sta ce biti ocekuje nas burno leto. ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 apr 2011, 23:01

Niko Lassa ne spominje.

Taiwo, Shawcross, Lass, Young i Kranjcar. :)

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 05 apr 2011, 23:25

De mi vi fanovi brazilskog lava objasnite sta to ne stima onda u Liverpulu.
Ako imamo sve vrhunske igrace poput Lucasa, Kuyta, Spearinga,Poulsena koji su inace u klasi Suareza, Carrola, Gerrarda, kako to onda da igramo najruzniji fudbal u Evropi?
Da smo toliko bedni i gubimo od nekih West Bromwicha.. Sta to ne stima?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 apr 2011, 23:30

Igra bez bekova ( Carragher desno, Glen lijevo / prakticno igramo 25 od 100% po strani ) i lijevog krila ( jer nemamo kvalitetno ). To definitivno ne stima. U zadnje vrijeme igramo i bez "razigravaca" jer je Gerrard duze odsutan. ( Spearing uzaludno pokusava, Meireles ne moze sam nositi ogroman teret ).

.............Reina............
Glen..Carra...Agger..??????
.............Lucas............
.......Gerrard.Meireles.....
Kuyt....................??????
......Suarez....Carroll......

Bice bolje, Boze love. :)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 apr 2011, 23:32

OTNYS_YNWA je napisao/la:Igra bez bekova ( Carragher desno, Glen lijevo / prakticno igramo 25 od 100% po strani ) i lijevog krila ( jer nemamo kvalitetno ). To definitivno ne stima. U zadnje vrijeme igramo i bez "razigravaca" jer je Gerrard duze odsutan. ( Spearing uzaludno pokusava, Meireles ne moze sam nositi ogroman teret ).

.............Reina............
Glen..Carra...Agger..??????
.............Lucas............
.......Gerrard.Meireles.....
Kuyt....................??????
......Suarez....Carroll......

Bice bolje, Boze love. :)
Jel' ovo 4-5-2 ili.... ? Ne mere ovo vako :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 apr 2011, 23:33

Liverpool8 je napisao/la:De mi vi fanovi brazilskog lava objasnite sta to ne stima onda u Liverpulu.
Ako imamo sve vrhunske igrace poput Lucasa, Kuyta, Spearinga,Poulsena koji su inace u klasi Suareza, Carrola, Gerrarda, kako to onda da igramo najruzniji fudbal u Evropi?
Stavljati u isti koš Spearinga, Poulsena sa Kuytom i Lucasom je krajnje ne ozbiljno, valjda nisi ozbiljan koliko ja mislim. Svi znamo zašto smo izgubili od West Broma, ne znam zašto se sada vraćaš na to... Karikiraš stvari isto kao i Saša.

@YNWA_OTNYS, imaš 12 igrača u timu :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 apr 2011, 23:35

Vidi ozbiljno. Hajde Bogati, i najbolji grijese. :lol:

Slatke muke mm? Kuyt vani? Tesko. Mozda Suarez na lijevo krilo? Opet tesko.
Zanimljivo. :D

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 05 apr 2011, 23:37

Liverpool8 je napisao/la:De mi vi fanovi brazilskog lava objasnite sta to ne stima onda u Liverpulu.
E vidis to je jedno dobro pitanje na koje mnogi neznaju odgovor pogotovo sto imamo jednog dominantnog Lucasa u veznom redu, covek se zapita kako smo mi onda tako losi jel moguce da jedan WBA prolazi kroz Lpool kao kroz sir a sto je najgore bilo je tih timova poput WBA mnogo u ovoj sezoni, cuti bilo je i onih koji su govorili da je Kirgyakos dobar u odbrani pa evo sad ga pljuju...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 05 apr 2011, 23:40

Obrisan mi je jutrošnji post zbog virusa, pa ga moram ponoviti.

Sretan rođendan Anfieldu i Carlu i nadam se da će te ovu godinu proslaviti sa nekim trofejem Liverpoola ;)

Zauzet sam ovih dana, pa me nije bilo.

Kyrgiakos, koji je to kreten :twisted:

Što se tiče veze, volio bih vidjeti Mvillu kao zadnjeg veznog umjesto Lucasa u startnih 11. Njemu bih pridružio Meirelesa i Gerarda, Na klupi bi mi sjedili Lucas, Coady, Shelvey i vrlo rado bih volio vidjeti Phila Jonesa.

Gledam večeras Shalkea i kontam, šteta što smo propustili Ragnicka.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 apr 2011, 23:43

Rizah je napisao/la:Obrisan mi je jutrošnji post zbog virusa, pa ga moram ponoviti.

Sretan rođendan Anfieldu i Carlu i nadam se da će te ovu godinu proslaviti sa nekim trofejem Liverpoola ;)

Zauzet sam ovih dana, pa me nije bilo.

Kyrgiakos, koji je to kreten :twisted:

Što se tiče veze, volio bih vidjeti Mvillu kao zadnjeg veznog umjesto Lucasa u startnih 11. Njemu bih pridružio Meirelesa i Gerarda, Na klupi bi mi sjedili Lucas, Coady, Shelvey i vrlo rado bih volio vidjeti Phila Jonesa.

Gledam večeras Shalkea i kontam, šteta što smo propustili Ragnicka.
Hvala :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 apr 2011, 00:04

Liverpool ahead of Arsenal in race for Marseille winger Ayew

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ew-1551871
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 apr 2011, 00:09

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 apr 2011, 00:10

Sasha L.F.C. je napisao/la:Liverpool ahead of Arsenal in race for Marseille winger Ayew

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ew-1551871
Arsenal se ne zanima za Ayewa, to odmah da ti potvrdim. Čekamo da Kliši produži ugovor, a ako ne produži Leighton Baines je prva opcija. :)

I m islim da ne bi toliko trebao vjerovati tribal footballu, ljudi su gori od goal.com

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 06 apr 2011, 00:18

Ne može Awey doći u Liverpool jer nema njegovog imena na mom spisku, a Jarvisa smo trebali dovesti još u januaru. Svaku utakmicu me oduševi svojim prodorima i centaršutevima, a Younga ne bih želio u našem timu.
Jarvis i Adam Johnson bi bili pravi izbor.

Mirko i Slavko su objavili da C. Ronaldo i Messi trebaju doći na ljeto :lol:
Nemam link za tu informaciju, ali eto.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 06 apr 2011, 00:19

Da mi ovdje već jednom rezimiramo situaciju oko igrača koji se zove Lucas Pezzini Leiva:

1. ovaj čovjek nije nikad ni bio doveden u LFC da igra defanzivnog veznog. Manager Rafael Benítez was pleased with his signing, saying: "I am looking forward to seeing him score goals for Liverpool in the future and [we] believe he has the mentality and the character you need to do well in England".

2. U LFC je došao 2007. godine sa 20 godina, nakon impresivne karijere u Brazilu o čemu svjedoči i činjenica da je najmlađi dobitnik brazilske zlatne lopte (Bola de Ouro) IKAD, priznanja koje su prije njega dobivali igrači kao što su Zico, Falcão, Careca, Alex, Romario, Kaká i Tévez. Sve ovo kao CENTRALNI/OFANZIVNI vezni igrač Gremia i mlade reprezentacije Brazila!!!

3. Citirani manager iz tačke 1. započinje misiju transformacije mladog Leive iz ofanzivnog veznog u defanzivnog veznog u vrijeme dok sredinom LFC-a gospodare Alonso, Mascherano i Gerrard. U manje od 4 godine od dolaska u LFC, što svojim radom i trudom (sjeća li se iko da se ovaj momak ikad požalio na bilo što ili davao bilo kakve izjave u javnosti o svom nezadovoljstvu ili slično!!!???) a što razvojem situacije (odlazak Mascha) dobiva standarno mjesto u prvih 11 i vrhunske ocjene, kako od navijača tako i po (ne)zvaničnim statistikama i mišljenjima. (Npr: http://liverpool.theoffside.com/premier ... sited.html ili http://thisisfutbol.com/2011/04/blogs/w ... s-anderson

4. LFC više ne vode nekakvi stočari iz Texasa ili odakle su već bili već ljudi koji znaju šta je sport i kako od sporta napraviti biznis i uspjeh (vidjeti dokumentarac o transformaciji i uspjehu Red Sox-a, neku noć bio na ArenaSportu). Dokaz tome je i dovođenje Daniela Comollia (po meni, uvjerljivo najveće pojačanje LFC od kada su novi vlasnici došli). Upravo taj čovjek insistira na novom ugovoru za LL-a.

5. Lucasu Leivi je tek 24. Na poziciji DM-a ima još ogroman prostor ispred sebe za napredak. A iskoristiće ga sigurno. Nije sklon povredama i vrlo malo odsustvuje. Puno manje crvenih od recimo Mascha a u njega smo se svi kleli. Vidjećemo LL dok dođe u Maschove godine po iskustvu pa da onda sudimo i upoređujemo...tri godine i nije baš malo u fudbalu.

6. zahvaljujući "lošim" i "katastrofalnim" igrama u LFC zaslužio je i mjesto u A repki Brazila. Koja je ipak nekih 3943 mjesta ispod BiH na FIFA listi a Comolli bi možda trebao vidjeti u Olimpicu ili Rudaru iz Prijedora da nema neko jeftin ko bi mogao na DM-a

Na kraju, moj lični stav. Osim onog metiljavog i ohrndalog Grka u LFC-u trenutno nema igrača koji mi više može povući živac (Ngoga ne računam u igrače). Isto tako, i to ubjedljivo, to je igrač i koji me najviše oduševljava u isto vrijeme. Ipak, on igra na poziciji gdje svaka njegova greška skoro da znači i automatsku kaznu i prijetnju po naš gol. Zato sam i svjestan pritiska koji je na njemu i grešaka koje iz toga proizilaze a kojih je sve manje i manje. S druge strane, ja još uvijek mislim da bi puno bolje rješenje bilo da mu je dato da otpočetka karijere u LFC-u igra ono na što je bio navikao i u čemu je bio vrlo dobar prije dolaska u LFC. Mislim da je za to sad kasno i momka treba podržati. Siguran sam da će za par godina biti nezamjenjivi dio prve ekipe LFC.

I najvažniji dio ove priče. Da nam igra i sam Edgar Davids iz najboljih dana na poziciji na kojoj igra sad LL u LFC ne bi se baš previše proslavio. Mi zadnjih 5-6 godina pa i više nemamo 11 kvalitetnih igrača. Uvijek je tu negdje njih 5 koji su kvalitet za LFC dok su ostali bili na nivou Hiberniana ili čak i gore. E u tom grmu leži zec. Kad budemo imali 10 kvalitetnih, da ne kažem vrhunskih, igrača pod svetim grbom onda će i LL biti jedanaesti kvalitetni/vrhunski igrač. Tad neće nikom smetati!

Eto, toliko od mene. Nije mi namjera da polemišem sa bilo kim. Samo sam htio iznijeti neke činjenice i objektivne pokazatelje. Ipak je to momak koji gine svaku utakmicu i to mu ne može niko osporiti. A složićete se sa mnom, samo takvi i mogu igrati za SVETINJU!!!

YNWA moji dragi Redsi
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.