Ali Nalic opet jbg led.....nije on neki trener.Taj nigdje posla ne moze nac sem u Slobodi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jel ako ne dobijemo GOSK onda smo vec ispaliFKBilder je napisao/la: ↑02 okt 2024, 15:57Sve nam zavisi sada od yebenog Goska,ako njih ne dobijemo, jbg ja mislim da je to to jer poslije ide sve teze i teze kolo, ne kazem cuda su moguca mozda i trehnemo Zrinju kuci, ko ce znat.
Ali Nalic opet jbg led.....nije on neki trener.Taj nigdje posla ne moze nac sem u Slobodi![]()
Madal je napisao/la: ↑02 okt 2024, 16:16Jel ako ne dobijemo GOSK onda smo vec ispaliFKBilder je napisao/la: ↑02 okt 2024, 15:57Sve nam zavisi sada od yebenog Goska,ako njih ne dobijemo, jbg ja mislim da je to to jer poslije ide sve teze i teze kolo, ne kazem cuda su moguca mozda i trehnemo Zrinju kuci, ko ce znat.
Ali Nalic opet jbg led.....nije on neki trener.Taj nigdje posla ne moze nac sem u Slobodi![]()
![]()
To jos od Zeljeznicara za svako kolo pisemo![]()
Ovih desetak amatera pravac Tc i Gradina i rijesio si problemSkver je napisao/la: ↑02 okt 2024, 11:43Moras biti lud ili previse voliti da preuzmes ili da treniras ovakvu Slobodu ili da dovedes nekog pocetnika koji ni ne konta u kakvoj smo situaciji, misevi se razbjezali i ostavili klub i skupstinu i sad jos moras namiriti ove kriminalce menadjere sa svojim igracima. I na kraju ako ispadnes kriv Azmir, trener, ovi novi igraci, samo Aco i ekipa ce reci trazili ste, dobili ste. Ko god preuzme ekipu stvari ce se rjesavati i van terena, ko ce ici u Evropu, ko ce biti prvak, ko ispada, imamo sad i VAR na bosanski nacin.
Ako budemo tu negdje u 5-6 bodova, mislim da na zimu ide transfer ludilo.mirsonetz je napisao/la: ↑02 okt 2024, 18:11Pobjeda ne daje toliko bodovnu prednost koliko daje na psihološkom. Gdje mi je brat simon ne javlja se da nije dobio nogu sa stadiona pa nema o cemu pisati. Dzenis dosta dize ekipu sa svojom pozrtvovanosti i daje elan i nadu za ostale. Svaki od ovih igraca koji dodje su ronaldo za ove trenutne. Probati dogovoriti sa Sarajevom par igraca na koje oni ne racunaju za posudbnu. Tek na zimu ide ozbiljni prelazni rok i napokon da igraci idu na prave pripreme. Sloboda do groba.
Da i moras ih placati ili sporazumni raskid sigurno ne na njihovu stetumirza24 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 16:49Ovih desetak amatera pravac Tc i Gradina i rijesio si problemSkver je napisao/la: ↑02 okt 2024, 11:43Moras biti lud ili previse voliti da preuzmes ili da treniras ovakvu Slobodu ili da dovedes nekog pocetnika koji ni ne konta u kakvoj smo situaciji, misevi se razbjezali i ostavili klub i skupstinu i sad jos moras namiriti ove kriminalce menadjere sa svojim igracima. I na kraju ako ispadnes kriv Azmir, trener, ovi novi igraci, samo Aco i ekipa ce reci trazili ste, dobili ste. Ko god preuzme ekipu stvari ce se rjesavati i van terena, ko ce ici u Evropu, ko ce biti prvak, ko ispada, imamo sad i VAR na bosanski nacin.
Amin brate moj, da uzmemo titulu Bildersku i skocimo rang vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.