ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Cijeli meč je danas zavisio isključivo od njega. Sinner je mnogo pametniji lik, ali mnogo.
3x u godini sa Sinnerom, 3x preokret.
3x u godini sa Sinnerom, 3x preokret.
Ma opcenito Sinner puno bolje drzi fokus na mecu,Carlos tu zna imatu zute minute.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sinner je podosadan teniser ,bar meni.Ja bi to rekao kao Karlitosove visine su vise,nizine nize .Sinner je onako tu konstantnijii,vise high percentage udaraca.Karlitosov tenis je zabavniji za gledat.
Kakav lik je JCF.

Ma ima Dopingas konstantu u igri, ali ne moze dostici visine kao Carlitos. Ako ovaj sa godinama pocne manje oscilirati ne moze mu niko parirati.
Nisam ni znao da se igra danas ovaj mec. Necu prcati Bodisu. Samo slemovi su bitni.

Niata cudno,ovaj azijski dio sezone cini mi se da sam propustao i dok je Federrer jos bio aktivan

Ali trenutak meča pored onog ludačkog tiebreaka je ona bekhend dijagonala gdje je Carlitos očistio liniju na 5-4 30-30 za Sinnera u trećem. Slično je uradio i na IW kad je BDTL odigrao i spasio break loptu u drugom setu. Koliko su samo obojica mudoviti i kakve uglove i dubinu pronalaze kad je gutavo, to je brutalno. I da, Carlos je ovo morao završiti u 2 seta, ali je retard glupi i kad-tad će zijaniti meč gdje je bolji zbog retardacije. A i treba.
Sad sam pogledao highlightse. Strasan tenis.
Bice mi zao kad Dopingas ode na hladjenje cak malo.

Bice mi zao kad Dopingas ode na hladjenje cak malo.
https://packaged-media.redd.it/do5cqzpk ... f42db85a95CAGarfia je napisao/la: ↑03 okt 2024, 00:02Ali trenutak meča pored onog ludačkog tiebreaka je ona bekhend dijagonala gdje je Carlitos očistio liniju na 5-4 30-30 za Sinnera u trećem. Slično je uradio i na IW kad je BDTL odigrao i spasio break loptu u drugom setu. Koliko su samo obojica mudoviti i kakve uglove i dubinu pronalaze kad je gutavo, to je brutalno. I da, Carlos je ovo morao završiti u 2 seta, ali je retard glupi i kad-tad će zijaniti meč gdje je bolji zbog retardacije. A i treba.

- MilanMladenovic
- Kontakt:
Kakva najava

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Cuj Rafajlo ce igrat to,a frajer gotovo da nije igrao citavu sezonu 

Rafa se oprasta nakon Davis Cupa.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- numanumaye22
- Kontakt:
Ode i Rafa, najbolji ikad na sljaci, definitivno.
Minut sutnje za naseg Gorecku.
Minut sutnje za naseg Gorecku.
To je to. Hvala i sretno GOAT
Gracias Rafa 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Sretno Rafa ziv i zdrav bio,jos Nole i ugasiti tenis. 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
srecna penzija rafa. bio si veliki teniser i mudar covjek: "I believe that numbers are numbers, and statistics are statistics.
"In that sense, I think he has better numbers than mine, and that is indisputable. This is the truth.
"The rest are tastes, inspiration, sensations that one or the other may transmit to you, that you may like one or the other more.
"I think that, with respect to titles, Djokovic is the best in history. And there is nothing to discuss about that."
"In that sense, I think he has better numbers than mine, and that is indisputable. This is the truth.
"The rest are tastes, inspiration, sensations that one or the other may transmit to you, that you may like one or the other more.
"I think that, with respect to titles, Djokovic is the best in history. And there is nothing to discuss about that."
TheGoldenGOAT
ništa od reprize pekinga u polufinalu šangaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.