U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Holandezi pomno prate u19 ajax kako bi nasli novog stopercinu za reprezentaciju.
Nije nestao nego Borac bira kada će slati svoje igrače.Slučajno će u ovoj pauzi Borac odigrati 2-je zaostale utakmice u PL pa mu treba što veći roster.Da nije tako i dalje bi bila La Masia iz Platonovenewton_heath_lyr je napisao/la: ↑01 okt 2024, 13:58Gdje nestadoše onoliko reprezentativci iz Borca?
Ovo je napokon spisak fudbaleri kojima je Bosna i Hercegovina domovina.
Veliki talenat zakovan za klupu u Ukrajinskoj ligi. Propaliteti.
Svi igraci iz u21 reprezentacije koji su nastupili u ovim kvalifikacijama a od kojih smo nesto ocekivali izuzev Basica koji je presao u A selekciju i Sucica kojeg smo izgubili su propali ko zeton.
Bristric, Omerovic, Sakota, Sosic, Sahinovic, itd..
Vidjet cemo od ovih mladjih ima li ista, mogu li se nastaviti razvijati kako treba i doci do A reprezentacije, ja iskreno najvise ocekujem od Malica, Mustafica i Alajbegovica.
Kovac je potpun promasaj dosad, prvo sto je bio 1 od najgorih protiv Austrije i Francuske a drugo sto gubi vrijeme po omladinskom fudbalu i B ekipama. Valjda bivsi kapiten omladinaca Frankfurta moze negdje nac klub da pocne igrati seniorski fudbal a ne da gubi vrijeme u U20 timu Leccea
Bristric, Omerovic, Sakota, Sosic, Sahinovic, itd..
Vidjet cemo od ovih mladjih ima li ista, mogu li se nastaviti razvijati kako treba i doci do A reprezentacije, ja iskreno najvise ocekujem od Malica, Mustafica i Alajbegovica.
Kovac je potpun promasaj dosad, prvo sto je bio 1 od najgorih protiv Austrije i Francuske a drugo sto gubi vrijeme po omladinskom fudbalu i B ekipama. Valjda bivsi kapiten omladinaca Frankfurta moze negdje nac klub da pocne igrati seniorski fudbal a ne da gubi vrijeme u U20 timu Leccea
U19 selekcija.Na spisku se nalaze:
Faris Mehić (FK Sarajevo), Dino Kaiser (FC Fulham, Engleska), Tarik Banjić (FK Partizan), Nidal Čelik (FK Sarajevo), Kenan Muharemović (SK Rapid Wien, Austrija), Jusuf Terzić (FK Borac), David Karačić (HŠK Zrinjski), Mirza Ćatović (VfB Stuttgart (Njemačka), Dženan Šabić (FK Željezničar), Filip Taraba (NK Široki Brijeg), Amar Ibrišimović (VfL Wolfsburg, Njemačka), Hamza Redžić (FK Sloboda), Vedad Garčević (FK Tuzla City), Amel Avdić (AKA Red Bull Salzburg, Austrija), Adrijano Rizvić (NK Olimpija, Slovenija), Ajdin Beganović (FK Sloboda), Arno Lemable Dobrić (Roda, Nizozemska), Borna Filipović (HŠK Zrinjski), Kerim Alajbegović (Bayer 04 Leverkusen, Njemačka), Pavle Đajić (FK Borac), Emin Pajić (Valerenga, Norveška), Darije Markočević (FK Crvena Zvezda), Malik Tubić (FC Schalke 04, Njemačka), Amar Milak (FK Velež), Stefan Marčetić (FK Borac), Daris Ćatak (FC Midtjylland, Danska).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mirza Ćatović 

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ne Pamtim da smo imali bolji spisak za u19DamirT je napisao/la: ↑02 okt 2024, 13:41U19 selekcija.Na spisku se nalaze:
Faris Mehić (FK Sarajevo), Dino Kaiser (FC Fulham, Engleska), Tarik Banjić (FK Partizan), Nidal Čelik (FK Sarajevo), Kenan Muharemović (SK Rapid Wien, Austrija), Jusuf Terzić (FK Borac), David Karačić (HŠK Zrinjski), Mirza Ćatović (VfB Stuttgart (Njemačka), Dženan Šabić (FK Željezničar), Filip Taraba (NK Široki Brijeg), Amar Ibrišimović (VfL Wolfsburg, Njemačka), Hamza Redžić (FK Sloboda), Vedad Garčević (FK Tuzla City), Amel Avdić (AKA Red Bull Salzburg, Austrija), Adrijano Rizvić (NK Olimpija, Slovenija), Ajdin Beganović (FK Sloboda), Arno Lemable Dobrić (Roda, Nizozemska), Borna Filipović (HŠK Zrinjski), Kerim Alajbegović (Bayer 04 Leverkusen, Njemačka), Pavle Đajić (FK Borac), Emin Pajić (Valerenga, Norveška), Darije Markočević (FK Crvena Zvezda), Malik Tubić (FC Schalke 04, Njemačka), Amar Milak (FK Velež), Stefan Marčetić (FK Borac), Daris Ćatak (FC Midtjylland, Danska).
Catovic, Alajbegovic, Muharemovic, Celik, Ibrisimovic, Tubic, Markocevic, Marcetic..
Jaka imena!
Cudi me sa Markocevic nije do sad pozvan za Srbiju.
Kapiten CZ
Bas tako. Nadam se ovakvom spisku i u novembru kad budu kvalifikacije.Zizou je napisao/la: ↑02 okt 2024, 14:41Ne Pamtim da smo imali bolji spisak za u19DamirT je napisao/la: ↑02 okt 2024, 13:41U19 selekcija.Na spisku se nalaze:
Catovic, Alajbegovic, Muharemovic, Celik, Ibrisimovic, Tubic, Markocevic, Marcetic..
Jaka imena!
Kapiten CZ
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Arjan Malic na klupi Sturma protiv Club Bruggea u LP. Gazibegovic u prvih 11.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- katalinski
- Kontakt:
Markočevic i Kahvić su iz iste škole fudbala, koja sarađuje sa CZ , otišli u njihove mađe selekcije , a eto obojica odabrali BiHZizou je napisao/la: ↑02 okt 2024, 14:41Ne Pamtim da smo imali bolji spisak za u19DamirT je napisao/la: ↑02 okt 2024, 13:41U19 selekcija.Na spisku se nalaze:
Jaka imena!
Kapiten CZ
Ajvatar
Catovic odbio našu reprezentaciju izgleda. Nastupat ce za Njemacku.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad je i sportsport objavio nevjerovatno da momak sa U19 godistem odluci se za Njemacku gdje je konkurencija paklena i ovakvih talenata ima na desetine klasican primjer je Huseinbasic igrao do U21 ,a sada ga ne bi ni pozivali u A
Kakav blam objavili spisak i igrac sa spiska kaze da je odbio repku 

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Da, ako su na spisak stavili igrača kojeg nisu kontaktirali i dobili potvrdu da će se odazvati, to je blam i neprofesionalnost. 

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Mlade repke i njihovi rezultati su svakako nebitni. Njemu je za razvoj bolje da igra za Bausteliju. Mi cemo mu biti opcija kasnije kao Huseinbasicu i Burnicu.
Znaci Srbija najrealnija opcija.

Sandzaklije svakako treba i otjerati iz Sarajeva, manje inteligentnija verzija ****, dosta gluplja.
Ovaj Oroz sto je pozvan u u17 selekciju ce biti novi slucaj Petar Sucic nazalost.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Oroz nema ulogu u kadetima Dinama, ne igra uopće.
A radi se samo o okupljanju mladih potencijal igrača za bih . Igrati će medjusobno
A radi se samo o okupljanju mladih potencijal igrača za bih . Igrati će medjusobno
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia i 25 gostiju.