AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 04 apr 2011, 00:55

robovi88 je napisao/la:Misorelli menadžer Gansa izjavio da nisu imali kontakta s Čelnicim Intera 8-)

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=49165 , a evo i s prijevodom http://translate.google.com/translate?j ... 65&act=url

kakvih 50 000 000 hahahahahah platiti tolike novce, a radi se igracu koji nije odigrao minute u eu nogometu jos je plus bio dugo ozljedjen, pa te novce bolje dati Zampariniju za Pastorea, makar se dokazao u Seri A, ne znam meni je suludo davati tolike novce za njega, pa Kaka da je toliko vrijedio nikada nebi ni dosao u MIlano...danas je fudbal postao masinerija za novac, je li imalo dobar igrac u Brazilu on vrijedi min 30 000 000 :S

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 04 apr 2011, 08:51

Ajde dosta mi je više prepucavanja, ove godine ste puno bolji od nas i čestitam vam na osvojenoj tituli...

Što se tiče Gansa, momak je zasigurno dobar igrač, al' brate puno se novca izdvaja za njega. ;)
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 04 apr 2011, 09:43

Raul, napadač Schalke 04, koji se sa Pippo Inzaghijem bori za titulu prvog "bombera" svih vremena u Euro-kupovima (trenutno ja na cifri 70): "Bilo bi fantastično da se odvojim od njega baš golovima na San Siru, protiv Intera. Žao mi je što je Inzaghi van terena, iako nismo samo nas dvojica u igri, jer nas Ronaldo ili Messi mogu nadmašiti".

Bruno Misorelli, evropski predstavnik firme "Sonda", koja ima 45% Gansovog ugovora u svom vlasništvu, a takođe i njegov menadžer ( i Neymarov): "Nismo imali kontakte sa Interom, u vezi sa Gansovim transferom."

Thiago Silva je "odleteo" u Rio de Janeiro, jer je dobio drugo dete.

8.000 posetilaca sajta www.milannews.it je u anketi "koga bi naredne sezone voleli da vidite u crveno-crnom dresu", najviše glasova dalo Gansu (44,04%). Slede Robben (38,49%), Kaka' (10,96%) i Balotelli (6,51%).

Kevin-Prince Boateng: "Čitam u novinama da bi Balotelli mogao da dođe u Milan. Ja sam za, jer je on mlad i perspektivan igrač".

Esteban Cambiasso, posle poraza Intera u derbiju: "Pet bodova nije malo, ali nećemo se lako predati".

Na meti Milana je Samir Nasri, vezista Arsenala, piše www.caughtoffside.com.

99 odigranih lopti, 61 preciznih dodavanja, 5 pogrešnih dodavanja, 8 osvojenih lopti, 8 izgubljenih lopti, 2 asistencije i... izvinite ako je malo! Clarence Seedorf, Derby della Madonina...

Pato: "Sva zasluga pripada Ariedo Braidi". "Patak" tako negira da je Leonardo imao presudnu ulogu u pregovorima prilikom njegovog prelaska u Milan.

4 od 4! To je odnos pobeda i broja mečeva Milana sa prvim pratiocima, Napolijem i Interom, koji u slučaju da sezonu završe sa istim brojem bodova kao i Rossoneri, gube scudetto zbog lošijeg međusobnog skora.

Gennaro Gattuso: u pitanju je lakša povreda leve butina, zbog koje je morao da izađe iz igre na početku drugog poluvremena u subotnjem derbiju. Danas magnetna rezonancija.

Javier Zanetti, kapiten Intera, za www.inter.it: "Bravo za Cassana, za padanje u šesnaestercu".

Clarence Seedorf: "Svakoga dana u ovih 9 godina sam pokazivao svoju privrženost klubu. Ako me Milan i dalje želi, ja ostajem".

Patov prvi gol u subotu (posle 43" igre) je peti najbrži u istoriji milanskog derbija. Na prvom mestu je gol Interiste Sandra Mazzole, koji je u derbiju odigranom 24. februara 1963. godine postigao pogodak posle samo 13". Najbrži Milanista je Altafini: 20" (Inter-Milan 1:2, 26. mart, 1961.)

Za Taye Taiwo, kome ističe ugovor sa Marsejskim Olimpicom, zainteresovan je i Wengerov Arsenal.

Silvio Berlusconi nije, zbog državnih obaveza, uspeo da stigne na San Siro, ali je prisustvovao proslavi. Na izlasku iz Seedorfovog restorana, gde je Milan slavio pobedu u derbiju, izjavio je: "Do scudetta nas deli još sedam utakmica. Balotelli? Mislim da je njegov stil daleko od Milanovog. Dobar je fudbaler, ali voli da se povremeno, hajde da tako kažemo, zabavlja".
Na pitanje šta misli o vezi svoje ćerke sa Patom, odgovara: "Koje je sledeće pitanje?"

Adriano Galliani, takođe prilikom izlaska iz Seedorfovog restorana: "Ne verujem da će Rino Gattuso otići, čak i ako bi stigla maxi-ponuda od Rusa. Uostalom, ima ugovor sa nama za još jednu godinu".

Danas igrači Milana imaju slobodan dan. Juče su imali jedan lakši, a naredni trening je u utorak, od 16h.

Mutu će propustiti meč protiv Milana, koji se igra u nedelju (20:45), jer je juče na utakmici Cesena-Fiorentina dobio drugi žuti karton.

Walter Mazzarri, Napolijev trener, posle neverovatnog preokreta i pobede protiv Lazia (4:3): "Ne želim da gledam tabelu. Učinićemo sve što je u našoj moći, a kolika će ona biti - videćemo na kraju sezone".

Anketa na sajtu www.milannews.it: Ko je bio najbolji Milanov igrač u derbiju?
Može se glasati ovde: http://www.milannews.it/?action=sondagg ... daggio=196

Anketa na sajtu www.gazzetta.it: Ko će osvojiti scudetto?
Može se glasati ovde: http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pag ... d_8811.jsp

Juče su smenjena dva trenera u Serie A.
-Marino više nije trener Parme: nije mu bila srećna utakmica broj 400 u trenerskoj karijeri (poraz na domaćem terenu od poslednjeg Barija).
-Cosmi odlazi iz Zamparinijevog Palerma. Interesantno je da je Serse Cosmi bio na klupi roze-crnih samo na 5 mečeva (4 poraza i pobeda protiv Milana). Na njegovo mesto se vraća Delio Rossi, koji je i pre njegovog dolaska vodio Palermo.
www.ulicni-muzicar.****

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 04 apr 2011, 13:14

meskalin je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Misorelli menadžer Gansa izjavio da nisu imali kontakta s Čelnicim Intera 8-)

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=49165 , a evo i s prijevodom http://translate.google.com/translate?j ... 65&act=url

kakvih 50 000 000 hahahahahah platiti tolike novce, a radi se igracu koji nije odigrao minute u eu nogometu jos je plus bio dugo ozljedjen, pa te novce bolje dati Zampariniju za Pastorea, makar se dokazao u Seri A, ne znam meni je suludo davati tolike novce za njega, pa Kaka da je toliko vrijedio nikada nebi ni dosao u MIlano...danas je fudbal postao masinerija za novac, je li imalo dobar igrac u Brazilu on vrijedi min 30 000 000 :S
Ma kakvih 50 milja, sve više od 25 eventualno 30 je pre*eravanje. Uostalom siguran sam da će galijani nešto skontati.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 04 apr 2011, 19:16

Milan kažnjen zbog lasera i transparenata

Trenutno vodeći klub talijanskog nogometnog prvenstva, AC Milan, kažnjen je s 20.000 eura zbog incidenata vlastitih navijača u subotnjem derbiju 31. kola Serije A protiv Intera (3-0 pobjeda Milana)...

Kazna Disciplinskog povjerenstva Serie A je izrečena zbog „nesportskog i uvredljivog ponašanja“ dijela Milanovih navijača koji su laserima ciljali oči Interovog trenera Leonarda i nizozemskog veznjaka Wesleyja Sneijdera, kao i razvijanja nekolicine transparaneta s uvredljivim porukama namijenjenim brazilskom treneru „nerazzurra“, a bivšem strategu „rossonera“.

Disciplinsko povjerenstvo također je potvrdilo da će urugvajski napadač Napolija i najbolji strijelac Serie A Edinson Cavani (25 golova) propustiti utakmicu protiv Bologne slsjedeće nedjelje u sklopu 32. kola zbog akumuliranih žutih kartona. Pravo nastupa u sljedećem kolu za Milan, odnosno Inter neće imati niti Antonio Cassano i Cristian Chivu. Obojica su isključeni u milanskom derbiju, a Chivu je zaslužio izravan crveni karton zbog prekršaja nad Alexandreom Patom. Inter sljedeće subote dočekuje Chievo, dok Milan gostuje kod Fiorentine.
ccc... :roll:
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 apr 2011, 19:46

čuj zbog lasera kažnjen milan??
na koju foru je klub kriv što 1 ili 2 budale unesu laser i koriste ga na utakmici.
treba znači svih 80000 ljudi do gola skidati na ulazu jer te je lasere lako sakriti.
a dešava se svuda već godinama i neznam da su kažnjavani
slikaslikaslikaslikaslikaslika

a transparente je ovdje sve stavio ulični i to sa prevodom i objašnjenjem i baš su fora, čak i leonardo dao izjavu da je to sve ok i očekivano i da ne zamjera
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 04 apr 2011, 20:28

Thiago Silva postao otac po drugi put!
slika
Cestitamo ti brate ...
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 05 apr 2011, 00:39

Bio je i jedan transparent u kome se želi smrt Leonardu...
nešto kao "Šta čekaš, što se ne pridružiš Prisku i Faketiju?"
(oni su relativno skoro umrli, Facchetti pre 3-4 god. ne sećam se tačno, a Prisco malo više)
www.ulicni-muzicar.****

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 apr 2011, 17:56

u prvoj utakmici kad je ibra šutao penal na strani gdje su interovi navijači dobro se vidjelo da su mu smetali zelenim laserom ;)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 apr 2011, 18:03

baresi#6 je napisao/la:u prvoj utakmici kad je ibra šutao penal na strani gdje su interovi navijači dobro se vidjelo da su mu smetali zelenim laserom ;)
ma nisuuuuuuu
gdje bi oni to, fina su to gospoda :lol:

slika

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 apr 2011, 18:33

Jooj je'bote, tek sad vidim kolko mi ovi smradovi iz Italije idu na k'urac :evil:

slika slika

btw: protiv Firence ne igra Mutu, a kod u prvoj ce biti Pato-Ibra i Boa ne Robinho :!:
Mexes dolazi unatoč povredi od 4 mjeseca 8-) :roll:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 apr 2011, 19:40

Evo jedan predobar klip o Big Bangu, Il Principe-u, The Train Without Brakes, The Prince - Kevin Boateng !
Ja lično sam se naježio :P

[youtube][/youtube]

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 apr 2011, 21:25

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 05 apr 2011, 21:46

Pirlo je danas trenirao sa ostalima, Inzaghi je počeo da radi sa loptom. Ambrosini samo trčanje.

Massimiliano Allegri za časopis "Chi": "Posle derbija mi je telefon bio prepun SMS poruka. Svi su mi čestitali. Međutim, najviše mi je značio zagrljaj mog oca Fernanda. On me je oduvek podržavao, i kada sam igrao, a i sada kada sam trener. Mnogo sam vezan za njega".

Fiorentina - Milan, disciplinska situacija: ne mogu da igraju Cassano (za Milan) i Mutu (za Fiorentinu), a pod "opomenom" (sledeći žuti = suspenzija) su "Rossoneri" Bonera, Gattuso, Nesta, Pirlo, Van Bommel i Ibrahimović i "Viola" Boruc, Comotto, Marchionni i Pasqual.

Jose' Mourinho odustaje od Bale-a: "Imamo već igrače na njegovoj poziciji, a i košta previše. Inače, ja sam bio među prvima koji su tvrdili da će postati veliki fudbaler, još kada nije bio poznat".

Mexes - stop od 4-5 meseci. Kada se vrati na teren, verovatno će nositi dres sa crvenom i crnom bojom.

Fabio Capello: "Cassano je veliki talenat, ali nastavlja da pravi detinjaste greške. Milan je prava porodica za njega, pa se nadam da će prestati sa njima. Nekompatibilnost između Ibre i Pata? Nije tačno, njih dvojica mogu da koegzistiraju".

Leonardo je dobio "Zlatnog Tapira". To je "nagrada" koju jedna satirična emisija na italijanskom kanalu "Cannale 5", dodeljuje onima koji "ispuše", na bilo koji način, i u bilo kojoj sferi javnog života (morao sam taj izraz, ja se izvinjavam, U.M.).

Taye Taiwo: "Već sam odlučio u kom ću klubu igrati naredne sezone, ali ne mogu da kažem, sve dok se ne postigne dogovor".

Brazilska štampa je Berlusconija već prozvala Patovim tastom.

Adriano Galliani: "Navijaću za Inter u Ligi Šampiona, zbog UEFA - rankinga.
Balotelli? Imamo već 4 špica i ako nijedan ne ode, nemoguće je da ga dovedemo, mada se on meni, priznajem, dopada kao igrač".

Thiago Silva, ponovo otac: "Ovo mi je već drugo iskustvo, i iskren da budem, to su najuzbudljivija iskustva koja mogu da se dogode u životu. Gomila predivnih emocija. Lakše je čuvati Eto'o-a..."

Enzo Bucchioni, novinar: "Allegri je u derbiju pobedio Leonarda. Postavio je prave igrače na prave pozicije, dok je Inter bio u potpuno neuravnoteženom sastavu".

Rivaldo: "Neymar i Ganso žele da idu u Englesku, dok će Kaka' verovatno ostati u Madridu".

Galliani: "Od danas ko skine dres da bi tako slavio postignut gol, biće papreno kažnjen".

Cesare Prandelli, italijanski selektor: "Derbi je bio veoma lep".

Gereth Bale, za španski "AS": "U fudbalu se nikada se ne zna i sigurno je da se ne plašim da da odem da igram van Engleske. Ako bi se to dogodilo, naučio bih jedan novi jezik i upoznao novu zemlju, što ima određenu vrednost u životu".

Billy Costacurta, koji radi za Sky televiziju: "Mislim da će i Seedorf i Pirlo i Ambrosini da produže ugovore sa Milanom, naročito ako se osvoji scudetto, jer je takva politika kluba".

Silvio Berlusconi: "Barbara će uskoro ući u upravu Milana. Za početak kao savetnica, a kasnije će se već videti. Oduvek sam želeo da neko od moje dece bude garant kontinueta ljubavi koju moja porodica ispoljava prema crveno-crnim bojama".
www.ulicni-muzicar.****

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 05 apr 2011, 21:48

robovi88 je napisao/la:Berlusconi hoće C.Ronalda ! :shock: :o
http://translate.googleusercontent.com/ ... CctScjy1nA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 apr 2011, 23:02

rastimali smo one Interiste pravo :)... eno usla voda u usi i nakon dobrog uspjeha odnosno tri komada protiv Milana,veceras su prosli odlicnim uspjehom i primili su 5 komada :)....usla voda u usi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 apr 2011, 23:36

ko je moderator na ovim temama?

pa kakav je ono nacin ljudi sta lose pisemo?ima li ovo smisla, a nadam se da administracija ima razmuljevanja za normalne forumase....pa ljudi pisu na temi Ineta nesto protiv Milana kako su oni sramotili Itlaiju zadnje 4 godine, a onda kada im kazes da je inter zadnji put utisak u evropi ostavio za vrijeme Paljuke na golu, kada su Shalkea dobili u finalu KUPA KUPOVA, onda se ti postovi brisu...sta jeli se to treba sakriti historija njihovog kluba?...pa ocigledno ne mogu podnjeti to kad aim se dokaze ko je ipak sramotio italiju zadnjih 25 godina :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 apr 2011, 23:56

SaltCityAttack je napisao/la:ko je moderator na ovim temama?

pa kakav je ono nacin ljudi sta lose pisemo?ima li ovo smisla, a nadam se da administracija ima razmuljevanja za normalne forumase....pa ljudi pisu na temi Ineta nesto protiv Milana kako su oni sramotili Itlaiju zadnje 4 godine, a onda kada im kazes da je inter zadnji put utisak u evropi ostavio za vrijeme Paljuke na golu, kada su Shalkea dobili u finalu KUPA KUPOVA, onda se ti postovi brisu...sta jeli se to treba sakriti historija njihovog kluba?...pa ocigledno ne mogu podnjeti to kad aim se dokaze ko je ipak sramotio italiju zadnjih 25 godina :)
Ja sam napisao da Milan sramoti Italiju u Evropi od 2007e do danas i da je Inter u tom periodu bio jedina svetla tacka Calcia.

Sta ti tu nije jasno?

I da dodam: nisam interista i ne slazem se politikom moderatora.

PS. Inter nikada nije uzeo KPK.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 apr 2011, 00:00

e jbg magica sad si me iznenadio biti mešu 16 najboljih u evropi je sramota??
ok, shvatam ja da milan ima takav renome da sve osim finala ili u najgorem slučaju polufinala je neuspjeh ali 99% ekipa u evropi može samo sanjati da bude u 16 najboljih, a i sam znaš da je milan ispao od ekipe koja je kod kuće igrala bunker kojeg se ni enver hodža nebi postidio, i u kojoj je milan bio apsolutno bolja ekipa, al jbg u sportu ne prolazi uvijek bolji

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 00:05

tony-mortale je napisao/la:e jbg magica sad si me iznenadio biti mešu 16 najboljih u evropi je sramota??
ok, shvatam ja da milan ima takav renome da sve osim finala ili u najgorem slučaju polufinala je neuspjeh ali 99% ekipa u evropi može samo sanjati da bude u 16 najboljih, a i sam znaš da je milan ispao od ekipe koja je kod kuće igrala bunker kojeg se ni enver hodža nebi postidio, i u kojoj je milan bio apsolutno bolja ekipa, al jbg u sportu ne prolazi uvijek bolji
2008. ste ispali od Arsenala na San Siru.
2009. ste ispali od Werdera. Smesno.
2010. vas je zgazio Manchester u obe utakmice.
2011. ste ispali od Spursa porazom na San Siru.

Nemate pobedu na svom terenu u LS koliko dugo (Francuze ne racunam, smesna su ekipa)?

To nije Grande Milan, a samo takav Milan priznajem.

Pogledaj moju kolumnu, pa ces videti sta jeste.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.