Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nije on kreten ali to sto kazes neka malo frankovci apsolviraju. Nema penala ali moze i ovo. Vidi sramote kod Marcela kako se raduje za crveni karton. Hehehehehe kako jadno izgleda. Netreba da sad bas ovoliko UEFA i sudija usmjeravaju tekmu i favorizuju jedan tim. Al dobro - vodite posteno i nek je to bar OK.*p!p!t@* je napisao/la:Sad recite da nas sudije ne vole![]()
![]()
Moj Crouch jesi ti kreten !
Rece navijac kluba kome citav trust sudijskih mozgova (Ituralde, Ovrebo, Busacca, Mallenco, Frisk...) iz godine u godinu daje vetar u ledja.bparena je napisao/la:Nije on kreten ali to sto kazes neka malo frankovci apsolviraju. Nema penala ali moze i ovo. Vidi sramote kod Marcela kako se raduje za crveni karton. Hehehehehe kako jadno izgleda. Netreba da sad bas ovoliko UEFA i sudija usmjeravaju tekmu i favorizuju jedan tim. Al dobro - vodite posteno i nek je to bar OK.*p!p!t@* je napisao/la:Sad recite da nas sudije ne vole![]()
![]()
Moj Crouch jesi ti kreten !
a šutiiii*p!p!t@* je napisao/la:A moj Adebayor fuj :S
Jel ovo penal ????
Zato bi Novo Panič !mandraX je napisao/la:a šutiiii*p!p!t@* je napisao/la:A moj Adebayor fuj :S
Jel ovo penal ????![]()
Ne bi ga svir'o u Vrapčićima
MATERE TI RECI - VALJAL TI SAD ????anonymousHD je napisao/la:
Ovaj nam cigo sudi, valjda će ovaj put svirati penal u našu korist..
Nije sudio cist penal,tako da se i nije iskazaobparena je napisao/la:MATERE TI RECI - VALJAL TI SAD ????![]()
![]()
Idemo na Barcelonu ako prodjemo u polufinale...samosarajvo je napisao/la:Schalke izbacuje intera,mi schalkea i eto nas u finalu![]()
ko diro?Faraon iz Visokog je napisao/la:Ebem ti padavicare,gori se od ciganije iz barce,samo gledate kako cete upast
A kad je Gallas gurno Adebayora?Saurman je napisao/la:Definitivno da drugi prekršaj nije bio za crvenog kartona a sudija je kompenzirao crveni karton Crouch-a ne dosuđivanjem penala nakon šuta Di Marie gdje je Dawson zaustavio loptu rukom..
To ste ti i Kemo jedini vidjeliPortillo je napisao/la:A kad je Gallas gurno Adebayora?Saurman je napisao/la:Definitivno da drugi prekršaj nije bio za crvenog kartona a sudija je kompenzirao crveni karton Crouch-a ne dosuđivanjem penala nakon šuta Di Marie gdje je Dawson zaustavio loptu rukom..![]()
Jos dva do kraja i to je to.
Kolikom ja znam Real se kriza sa parom Barca-Shakhtar.samosarajvo je napisao/la:Schalke izbacuje intera,mi schalkea i eto nas u finalu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.