Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la zgembo89 » 30 sep 2024, 21:03

Ja mislim da ovo qrcenje i zavodjenje discipline sa igracima se radi prerano jos nema baza kvalitetnih igraca niti su koga novog doveli ,a vec se odrice solidnih rjesenje Hadzikadunica i Krunica..Ne vidim ja nikako to da su Radeljic i Mujakic bolji i pozrtvovaniji kad nemaju kvalitet slicna stvar je sa veznim redom Tahirovic ne igra Hajradinovic mlatimudan Djakovac ? Da su doveli nekoga ja bi reko ok al zadnja 3-4mj nista nisu zavrsili pogotovo sto je Hadzikadunic starter u klubu i uvijek je davao 100% za repku mislim da su Barbarez i Spahic usli u jednosmjernu ulicu ,a vrijeme ce pokazati

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 sep 2024, 21:05

zgembo89 je napisao/la:
30 sep 2024, 21:03
Ja mislim da ovo qrcenje i zavodjenje discipline sa igracima se radi prerano jos nema baza kvalitetnih igraca niti su koga novog doveli ,a vec se odrice solidnih rjesenje Hadzikadunica i Krunica..Ne vidim ja nikako to da su Radeljic i Mujakic bolji i pozrtvovaniji kad nemaju kvalitet slicna stvar je sa veznim redom Tahirovic ne igra Hajradinovic mlatimudan Djakovac ? Da su doveli nekoga ja bi reko ok al zadnja 3-4mj nista nisu zavrsili pogotovo sto je Hadzikadunic starter u klubu i uvijek je davao 100% za repku mislim da su Barbarez i Spahic usli u jednosmjernu ulicu ,a vrijeme ce pokazati
Kaze “slozili su se predsjenik i ostali da Ahmedhodzic i Hadzikadunic ne treba da budu tu”
Hahaha
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 sep 2024, 21:10

NoDi80 je napisao/la:
30 sep 2024, 21:05
zgembo89 je napisao/la:
Ja mislim da ovo qrcenje i zavodjenje discipline sa igracima se radi prerano jos nema baza kvalitetnih igraca niti su koga novog doveli ,a vec se odrice solidnih rjesenje Hadzikadunica i Krunica..
Kaze “slozili su se predsjenik i ostali da Ahmedhodzic i Hadzikadunic ne treba da budu tu”
Hahaha
Jer vidi jednu kontradiktornost ad je Spahic izasao sa onim saopstenjem za Ahmedhodzica rekao je da nema vise menazerskih prica oko rep. Nema vise statusa famrlije itd ali niko nije suspendovan osim Ahmedhodzica Danas ipak vidimo da je Hadzikadunic suspendovan zbog menadzera jer drugog razloga nema momak igra svaku po 90 min i gino je za rep. Place ko dijete protiv Ukrajine..Trebali su i Hajradinovica al nisu zbog Dzeke 100%

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 30 sep 2024, 21:10

baboedindzeko09 je napisao/la:
30 sep 2024, 18:54
Drug moj, mi smo reprezentacija sa ionako limitiranim fondom igrača koji posjeduju ikakav kvalitet, tjerati te igrače jer se nakon 4-5 godina "ne zalažu na treninzima" je ludost i obični izgovor da bi se napravilo mjesta za menadžerske igrače, isti slučaj je bio kada Zukanović nije išao u Brazil da bi išli amidžić i Edinov jaran Ibričić.

Nama treba kvalitet, a ne htjenje/borba, nije ovo rat druže, ne šaljemo ih na liniju, ako je tako daj da uzmemo iz vojske tri najborbenija i da ih stavimo na bekove.
apsolutno pogresan nacin razmišljanja karakteristican za narod koji ne drzi do sebe i dozvoljava da se zayebaje ko kako hoce.

srecom napokon imamo osobu koja ce tome stati u kraj

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 sep 2024, 21:18

zgembo89 je napisao/la:
30 sep 2024, 21:10
NoDi80 je napisao/la:
30 sep 2024, 21:05
zgembo89 je napisao/la:
Ja mislim da ovo qrcenje i zavodjenje discipline sa igracima se radi prerano jos nema baza kvalitetnih igraca niti su koga novog doveli ,a vec se odrice solidnih rjesenje Hadzikadunica i Krunica..
Hahaha
Jer vidi jednu kontradiktornost ad je Spahic izasao sa onim saopstenjem za Ahmedhodzica rekao je da nema vise menazerskih prica oko rep. Nema vise statusa famrlije itd ali niko nije suspendovan osim Ahmedhodzica Danas ipak vidimo da je Hadzikadunic suspendovan zbog menadzera jer drugog razloga nema momak igra svaku po 90 min i gino je za rep. Place ko dijete protiv Ukrajine..Trebali su i Hajradinovica al nisu zbog Dzeke 100%
Zasto Hajradinovica? Momak nazvao Barbareza, objasnio situaciju i izvinio se. Korektno s njegove strane.

Svedjani misle da se mi njima za sve moramo izvinjavati, plus su ubijedjeni da MORAJU igrati u prvih 11. Mi smo navikli na nedisciplinu u svakoj sferi zivota, pa nam je ovo sve novo.

Nekad se mora presjeci i ta nedisciplina. Jbg eto slomila se kola na Svedjanima i sta sad? Ako se popravi Dennis, bit ce pozvan, nisu ga otpisali skroz. A Ahmedhodzic je davno zasluzio da ga se odyebe zbog glumljenja nekog igraca i dolazenja i odlazenja kad hoce. A slag na tortu je Mirso i Anelova zena.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 30 sep 2024, 21:18

Varg je napisao/la:
Drug moj, mi smo reprezentacija sa ionako limitiranim fondom igrača koji posjeduju ikakav kvalitet, tjerati te igrače jer se nakon 4-5 godina "ne zalažu na treninzima" je ludost i obični izgovor da bi se napravilo mjesta za menadžerske igrače, isti slučaj je bio kada Zukanović nije išao u Brazil da bi išli amidžić i Edinov jaran Ibričić.

Nama treba kvalitet, a ne htjenje/borba, nije ovo rat druže, ne šaljemo ih na liniju, ako je tako daj da uzmemo iz vojske tri najborbenija i da ih stavimo na bekove.
apsolutno pogresan nacin razmišljanja karakteristican za narod koji ne drzi do sebe i dozvoljava da se zayebaje ko kako hoce.

Apsolutno normalno razmisljanje jer ce Barbarez dobit otkaz kad ne napravi apsolutno nista i onda ce neki novi selektori kroz godinu/dvije vratit ove igrace koji su otisli u njegovom mandatu i otjerat postepeno ove sto je on dovodio i bit cemo na pocetnoj tacki za 4 godine i govorit kako treba pravit smjenu generacija a ustvari ce tad ispast da je pravimo od 2019. I nikad je ne napravismo. Zbog toga mi je danas bila muka kad je krenuo citat koliko ko ima nastupa za repku. Ko ti je kriv sto dovodis 5 novih stopera koji zajedno nemaju nastupa kao Hadzikadunic za repku a tjeras njega koji je pokazao da ima potreban kvalitet iz samo tebi poznatih razloga. Ko vjeruje u ovu pricu o zalaganju na treningu taj nema 13 godina jer to apsolutno nema nikakve veze s tim kako ce igrac izgledati na terenu. Imamo xy takvih primjera u fudbalu
Bicakcic ne ulazi u ovu kategoriju jer je on uigran stoper sa Spahicem koji je sad direktor a ne sa ovima sto su dosli tu jucer

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 30 sep 2024, 21:57

Mogo je Hasica pozvati momak u formi razigro se u novom klubu

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 30 sep 2024, 22:10

fanatik19 je napisao/la:
30 sep 2024, 21:18
Varg je napisao/la:

Apsolutno normalno razmisljanje jer ce Barbarez dobit otkaz kad ne napravi apsolutno nista i onda ce neki novi selektori kroz godinu/dvije vratit ove igrace koji su otisli u njegovom mandatu i otjerat postepeno ove sto je on dovodio i bit cemo na pocetnoj tacki za 4 godine i govorit kako treba pravit smjenu generacija a ustvari ce tad ispast da je pravimo od 2019. I nikad je ne napravismo. Zbog toga mi je danas bila muka kad je krenuo citat koliko ko ima nastupa za repku. Ko ti je kriv sto dovodis 5 novih stopera koji zajedno nemaju nastupa kao Hadzikadunic za repku a tjeras njega koji je pokazao da ima potreban kvalitet iz samo tebi poznatih razloga. Ko vjeruje u ovu pricu o zalaganju na treningu taj nema 13 godina jer to apsolutno nema nikakve veze s tim kako ce igrac izgledati na terenu. Imamo xy takvih primjera u fudbalu
Bicakcic ne ulazi u ovu kategoriju jer je on uigran stoper sa Spahicem koji je sad direktor a ne sa ovima sto su dosli tu jucer
potpis

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 30 sep 2024, 22:12

Procjena legendi Sergeja, Bajramovica i Spahica vs Hadzikadunic iz cvajte. Izbor je jasan.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 30 sep 2024, 22:24

Lijepo je sto ovaj strucni stab ima ugovor do 2028 godine :opaopa:
Do tad ce Husare i Husarici totalno ishlapit :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 sep 2024, 22:27

JohnCleese je napisao/la:
30 sep 2024, 22:24
Jest ako izdrze dotad. Uvijek objektivni navijaci ih na trecem spisku poceli tjerati jer nema Muftica, Hadzikadunica itd. Kao da je otpisao igrace iz PSG-a jbt.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 sep 2024, 22:34

I mene malo ponese kad vidim drugacije nego sto zamislim, pa serem malo vise…

Vidjet cemo protiv Njemacke i Madjarske
Dovoljno je vremena proslo i vrti iste igrace
Sad ocekujem smislenu igru pracenu nekom taktikom, zelim jednostavan fudbal, kao kod golova protiv Holandije 3 pasa su bila dovoljna kod oba gola, sto je takodjer za pohvalu

0:37 ovako treba da igramo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 30 sep 2024, 22:36

DamirT je napisao/la:
30 sep 2024, 22:27
Jest ako izdrze dotad. Uvijek objektivni navijaci ih na trecem spisku poceli tjerati jer nema Muftica, Hadzikadunica itd. Kao da je otpisao igrace iz PSG-a jbt.
Husarici ne mogu otjerati Barbu.
Bit ce protjerani kao i babo Husara, ostat ce im samo forum da izbace pjenu ;)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 sep 2024, 22:51

DamirT je napisao/la:
Imaju podršku maksimalnu, što igraca, što medija, što navijača...uvijek će biti par pojedinaca koji su kontra.
Nikada jedan selektor nije imao ovoliku podršku...zamisli suspendujes Ahmedhodzica koji je top 3 igraca, očitas lekciju Hadžikaduniću i Krunicu...da je bilo koji dr.selektor to uradio vec bi bio bivši.
Jednostavno se vidi ta iskrenost, želja, dosadasnji rad...svi su to prepoznali...disciplina koja je nama bila stran pojam do jucer.

@fanatik, nisam nesto čitao ali sumnjam da iko smatra Katica bilo kakvom klasom...ali da ga se smatra kao boljom opcijom na centralnoj stoperskoj poziciji do Zolotica, to da...od malokrvnog Hadzikadunica, i to da.
Kao navijač Sarajeva radije bih u bordo dresu gledao Katica nego Hadžikadunića.
Jeste imao Katic izleta u prethodnim utakmica, možda i zbog prevelike želje...ali ako uzmeš u obzir da je u svakoj utakmici igrao s drugim stoperima u zadnjoj liniji, dobro se i snašao.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 30 sep 2024, 23:01

hurem je napisao/la:
30 sep 2024, 22:51
DamirT je napisao/la:
Imaju podršku maksimalnu, što igraca, što medija, što navijača...uvijek će biti par pojedinaca koji su kontra.
Nikada jedan selektor nije imao ovoliku podršku...zamisli suspendujes Ahmedhodzica koji je top 3 igraca, očitas lekciju Hadžikaduniću i Krunicu...da je bilo koji dr.selektor to uradio vec bi bio bivši.
Jednostavno se vidi ta iskrenost, želja, dosadasnji rad...svi su to prepoznali...disciplina koja je nama bila stran pojam do jucer.

@fanatik, nisam nesto čitao ali sumnjam da iko smatra Katica bilo kakvom klasom...ali da ga se smatra kao boljom opcijom na centralnoj stoperskoj poziciji do Zolotica, to da...od malokrvnog Hadzikadunica, i to da.
Kao navijač Sarajeva radije bih u bordo dresu gledao Katica nego Hadžikadunića.
Jeste imao Katic izleta u prethodnim utakmica, možda i zbog prevelike želje...ali ako uzmeš u obzir da je u svakoj utakmici igrao s drugim stoperima u zadnjoj liniji, dobro se i snašao.
Ma apsolutno se razumijemo, zato sam naveo da mu nije Katic konkurencija uopste. Poenta je da nema smisla ako ces vec Katicu zavrsavat papire i zvat Radeljica zbog sjajne forme tjst sezone u kojoj su bili najbolji stoperi svojih liga onda si trebao zovnut i Zolotica jer je covjek isto sto i oni u jos kvalitetnoj ligi a sigurno je veci patriota od njih. OVo za patriotizam spominjem cisto jer je Barbarez sam spomenuo da ce najvece patriote igrat a generalno me ta prica ne zaima ni najmanje jer mi hocemo kvalitet s kojim dolazi rezultat

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 01 okt 2024, 00:09

Jel im zabranio da igraju pokera po sobama

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 01 okt 2024, 00:31

DurmitorskiJablan je napisao/la:
01 okt 2024, 00:09
Jel im zabranio da igraju pokera po sobama
Naprotiv, poker veceri su oblik tim bildinga za reprezentaciju, Niho zna dobro kartat.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 01 okt 2024, 00:48

30 sep 2024, 13:58

HuZZara :urnebes:
Sine dragi ti si jedan obican slino, nemas 100KM u dzepu i vrhunac zivota ti je pisati gluposti o Husaricu ciji auto vrijedi vise od tvoje buducnosti. Sad shvati ko si i sta si, mali nitkov s kakvim se samo guzica obrise.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 okt 2024, 00:50

"PREKRIZENA PETORICA..."
...je naslov na reprezentacija tačka ba.
Evo ih počeli kao Sinanović...a upravo o ovome danas pričali i Barbarez i Spahic kada su rekli da nekada mediji svojim pisanjima stvaraju pogrešnu sliku ili tjeraju potencijalne reprezentativce.

Ovo je klasičan primjer kako ne treba i kako je pogrešno...i da sam na mjestu odgovornih u savezu, ovi iz reprezentacija tačka ba nikada više na presicu ne bi mogli doći niti bi im bilo koji igrač smio izjavu dati...pa bi se naučili pameti.

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 01 okt 2024, 04:36

Wanderson je napisao/la:
01 okt 2024, 00:48
30 sep 2024, 13:58

HuZZara :urnebes:
Sine dragi ti si jedan obican slino, nemas 100KM u dzepu i vrhunac zivota ti je pisati gluposti o Husaricu ciji auto vrijedi vise od tvoje buducnosti. Sad shvati ko si i sta si, mali nitkov s kakvim se samo guzica obrise.
Husara na aparatima. Ne moze vise gurati svog pulena u repku.

Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi, perun i 16 gostiju.