FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Moj lični stav u vezi najnovijih akrobacija tj salta mortale od strane AH je otprilike ovakav:
- nikakvo iznenađenje, jer AH već dvije godine sistematski spušta i degradira tj upropaštava TC na svim nivoima
- nema šanse da pratim AH i da imam bilo kakve veze sa gorkim sve dok je to ideološko-jugokomunistički klub sa petokrakama i klub koji
ne baštini i ne dijeli nikakve pozitivne vrijednosti u vezi sa Bošnjacima i BiH.
- teško je ostati navijač TC sa spoznajom da klub više nema takmičarski karakter tj neće imati borbu za plasman u više lige, već će ga "veliki vođa"
vjerovatno sputavati i tretirati kao kontejner za robu druge kategorije.Biti nečija druga opcija nije moja filozofija ni izbor.
- srećom postoje putevi i u drugim pravcima pa kao što se AH igra emocijama ljudi i mijenja žene,klubove,automobile,namještaj itd tako i ja
zadržavam pravo da idem svojim stazama,a ne stazama manipulatora.
- nikakvo iznenađenje, jer AH već dvije godine sistematski spušta i degradira tj upropaštava TC na svim nivoima
- nema šanse da pratim AH i da imam bilo kakve veze sa gorkim sve dok je to ideološko-jugokomunistički klub sa petokrakama i klub koji
ne baštini i ne dijeli nikakve pozitivne vrijednosti u vezi sa Bošnjacima i BiH.
- teško je ostati navijač TC sa spoznajom da klub više nema takmičarski karakter tj neće imati borbu za plasman u više lige, već će ga "veliki vođa"
vjerovatno sputavati i tretirati kao kontejner za robu druge kategorije.Biti nečija druga opcija nije moja filozofija ni izbor.
- srećom postoje putevi i u drugim pravcima pa kao što se AH igra emocijama ljudi i mijenja žene,klubove,automobile,namještaj itd tako i ja
Dosta dobro napisano osim stavova oko klubova Sitija i Slobode.
Klub nikad nije kriv- klub ne upravlja sa poslovanjem nego to rade ljudi u ime kluba.
Tako Sloboda nije kriva što joj stavljaš na teret to sa komunizmom niti je Siti kriv što će biti mlađi brat pa nositi inošene patike koje je stariji izhanjco.
Komunizma odavno nema pa mi nike jasno što se to više poteže. Tačno je da će biti teško navijati za Tc. Pred nama je. Ako nebudu imali takmičarske ambicije i od mene će biti alahimanet. Uvijek ima Barcelona u rezervi.
Klub nikad nije kriv- klub ne upravlja sa poslovanjem nego to rade ljudi u ime kluba.
Tako Sloboda nije kriva što joj stavljaš na teret to sa komunizmom niti je Siti kriv što će biti mlađi brat pa nositi inošene patike koje je stariji izhanjco.
Komunizma odavno nema pa mi nike jasno što se to više poteže. Tačno je da će biti teško navijati za Tc. Pred nama je. Ako nebudu imali takmičarske ambicije i od mene će biti alahimanet. Uvijek ima Barcelona u rezervi.
-
- Kontakt:
Kakve veze ima Sloboda,petokraka i Bosnjaci.CityCity je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:49Moj lični stav u vezi najnovijih akrobacija tj salta mortale od strane AH je otprilike ovakav:
Na svakoj utakmici imas Ljiljane na tribini.
Ispred Fukara se takodjer viore Ljiljani. Milion puta.
Znas li ti koliko je Tuzla dala sehida,da bi ti mogao da pises to sto pises, sram te bilo,koliko je Tuzlanskih mladica polozilo zivot za drzavu i narod kojem ti kazes indirektno da ne pripadamo. Yebem li vsm stranke politiku i majku, i sdp i bakira i kcerku mu i sve vam yebem.
Sve polako poprima sprdačinu
Ma daj brate...gasi klub hebes ovo sve.
Polahko pomahnitali dječače. Ne razumiješ ti o čemu se priča.Sirov si i jezik ti je uvijek brži od pameti što odaje manjak nerava i obrazovanja.FKBilder je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:23Kakve veze ima Sloboda,petokraka i Bosnjaci.CityCity je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:49Moj lični stav u vezi najnovijih akrobacija tj salta mortale od strane AH je otprilike ovakav:
Znas li ti koliko je Tuzla dala sehida,da bi ti mogao da pises to sto pises, sram te bilo,koliko je Tuzlanskih mladica polozilo zivot za drzavu i narod kojem ti kazes indirektno da ne pripadamo. Yebem li vsm stranke politiku i majku, i sdp i bakira i kcerku mu i sve vam yebem.
Smiješno je da meni kao pripadniku 2 korpusa i učesniku mnogih bitaka koji je bio na nekoliko ratišta širom BiH, neki isfrustrirani klinac polunavijač,izmišlja i pakuje, te priča neke bajke i dijeli lekcije.Idi momčiću na temu svog kluba i kloni me se.
Razumijem ja vrlo dobro Sekspire, mrznja ti izbija iz svakog slova, nabijem te na ku rac...Cuj bajkeCityCity je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:52Polahko pomahnitali dječače. Ne razumiješ ti o čemu se priča.Sirov si i jezik ti je uvijek brži od pameti što odaje manjak nerava i obrazovanja.FKBilder je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:23Kakve veze ima Sloboda,petokraka i Bosnjaci.CityCity je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:49Moj lični stav u vezi najnovijih akrobacija tj salta mortale od strane AH je otprilike ovakav:
Smiješno je da meni kao pripadniku 2 korpusa i učesniku mnogih bitaka koji je bio na nekoliko ratišta širom BiH, neki isfrustrirani klinac polunavijač,izmišlja i pakuje, te priča neke bajke i dijeli lekcije.Idi momčiću na temu svog kluba i kloni me se.

Jah.
Samo divljaj mali.Ponos si svojih roditelja koji su izgleda brat i sestra.FKBilder je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:00Razumijem ja vrlo dobro Sekspire, mrznja ti izbija iz svakog slova, nabijem te na ku rac...Cuj bajkeCityCity je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:52Polahko pomahnitali dječače. Ne razumiješ ti o čemu se priča.Sirov si i jezik ti je uvijek brži od pameti što odaje manjak nerava i obrazovanja.FKBilder je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:23
Kakve veze ima Sloboda,petokraka i Bosnjaci.
Smiješno je da meni kao pripadniku 2 korpusa i učesniku mnogih bitaka koji je bio na nekoliko ratišta širom BiH, neki isfrustrirani klinac polunavijač,izmišlja i pakuje, te priča neke bajke i dijeli lekcije.Idi momčiću na temu svog kluba i kloni me se.![]()
Jah.
Kakav papak strasno.
Ovaj forum bilo bi sevap ugasiti. Pametno su Čelikovci uradili.
Balja šta fali Taranu. Sledeće sezone biće jedini trener u drugoj ligi fed. koji je trenirao premijerligaški klub.
Balja šta fali Taranu. Sledeće sezone biće jedini trener u drugoj ligi fed. koji je trenirao premijerligaški klub.

-
- Kontakt:
Mislim da nece, ipak zadrzajemo prvoligaski status. A njemu fali karakter, obraz i jos par stvari koje cine insana insanom !.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 30 sep 2024, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
Hebo bi se za pare...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:50Mislim da nece, ipak zadrzajemo prvoligaski status. A njemu fali kafakter, obraz i jos par stvari koje cine insana insanom !.
Kako god. Biće kako mora biti. Ipak ako(a vjerovatno hoće) bude marionetski klub izgubit će se inters i ovo malo navijača.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:50Mislim da nece, ipak zadrzajemo prvoligaski status. A njemu fali karakter, obraz i jos par stvari koje cine insana insanom !.
Pošto si osjetljiv na generalizaciju molio bih tvoje mišljenje na @bilderovu repliku jednom našem forumašu( koji ga je po njegovom mišljenju uvrijedio sam kao pojedinac) hebao majke svima nama pa i strankama o kojima je govorio u množini.Beduin je napisao/la: ↑28 sep 2024, 15:55Upravo zato i kazem da lazes (priznajem, zvuci nekulturno) jer generalizujes. Pises kako nikad niko nije govorio/pisao da je ulozio pare, zapitao se koliko para je ostavio odlaskom, koliko oprostio, nazovalo ga svakodnevno pogrdnim imenima i slicna hrpa lazi.
E zato sam reagovao. Jer ne pratis redovno nasu temu i upise pa zato bespotrebko i iznosis takve "tvrdnje", neosnovane i neistinite.![]()
PS: Bakir je šef Azmiru Husiću, ja bih radije napio se Jale nego da meni bude šef,hebao je i njega kao kćer mu.
- Beduin
- Kontakt:
Opusti se druze, no hard feelings.Beledija je napisao/la: ↑01 okt 2024, 18:44Pošto si osjetljiv na generalizaciju molio bih tvoje mišljenje na @bilderovu repliku jednom našem forumašu( koji ga je po njegovom mišljenju uvrijedio sam kao pojedinac) hebao majke svima nama pa i strankama o kojima je govorio u množini.Beduin je napisao/la: ↑28 sep 2024, 15:55Upravo zato i kazem da lazes (priznajem, zvuci nekulturno) jer generalizujes. Pises kako nikad niko nije govorio/pisao da je ulozio pare, zapitao se koliko para je ostavio odlaskom, koliko oprostio, nazovalo ga svakodnevno pogrdnim imenima i slicna hrpa lazi.
E zato sam reagovao. Jer ne pratis redovno nasu temu i upise pa zato bespotrebko i iznosis takve "tvrdnje", neosnovane i neistinite.![]()
PS: Bakir je šef Azmiru Husiću, ja bih radije napio se Jale nego da meni bude šef,hebao je i njega kao kćer mu.

Ja nikad nisam bio za psovanje necije porodice niti cu ikad to podrzavati. Samo u lice i nista drugo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Odgovor koji sam i očekivao...diplomatski.Beduin je napisao/la: ↑01 okt 2024, 19:04Opusti se druze, no hard feelings.Beledija je napisao/la: ↑01 okt 2024, 18:44Pošto si osjetljiv na generalizaciju molio bih tvoje mišljenje na @bilderovu repliku jednom našem forumašu( koji ga je po njegovom mišljenju uvrijedio sam kao pojedinac) hebao majke svima nama pa i strankama o kojima je govorio u množini.Beduin je napisao/la: ↑28 sep 2024, 15:55Upravo zato i kazem da lazes (priznajem, zvuci nekulturno) jer generalizujes. Pises kako nikad niko nije govorio/pisao da je ulozio pare, zapitao se koliko para je ostavio odlaskom, koliko oprostio, nazovalo ga svakodnevno pogrdnim imenima i slicna hrpa lazi.
PS: Bakir je šef Azmiru Husiću, ja bih radije napio se Jale nego da meni bude šef,hebao je i njega kao kćer mu.![]()
Ja nikad nisam bio za psovanje necije porodice niti cu ikad to podrzavati. Samo u lice i nista drugo.
Nemogu i neću se ljutiti na nešto na što nemogu uticati.
Ovo za Bakete i Azmira je figurativno, nikad pametniji nije podređen prosjeku, bilderu, meni, ovom, onom razlika u mišljenju je potrebna pa i onda kad nam ne prija.
TC će imati važnu ulogu u narednim godinama za razvoj mladih igrača iz vlastitog pogona i FK Slobode , jer evo pokazalo se da nakon pet godina nemilosrdnih ulaganja nema hajra pretjeranog. Interes će bas suprotno tvom mišljenju biti veliki. Tu treba i mora uspješno da igra svako ko se želi nametnuti na nekoj većoj sceni. Pa i trener koji bude vodio TC će imati taj zadatak a ne opstanak ili PLBeledija je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:05Kako god. Biće kako mora biti. Ipak ako(a vjerovatno hoće) bude marionetski klub izgubit će se inters i ovo malo navijača.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:50Mislim da nece, ipak zadrzajemo prvoligaski status. A njemu fali karakter, obraz i jos par stvari koje cine insana insanom !.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Pa dobro po toj tezi, sta je onda sa ulaganja u Slobodu u ovih105 godina. ? Koji to jos klub radi u BiH na nacin kako si ti opisao ?Hitman22 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 19:06TC će imati važnu ulogu u narednim godinama za razvoj mladih igrača iz vlastitog pogona i FK Slobode , jer evo pokazalo se da nakon pet godina nemilosrdnih ulaganja nema hajra pretjeranog. Interes će bas suprotno tvom mišljenju biti veliki. Tu treba i mora uspješno da igra svako ko se želi nametnuti na nekoj većoj sceni. Pa i trener koji bude vodio TC će imati taj zadatak a ne opstanak ili PLBeledija je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:05Kako god. Biće kako mora biti. Ipak ako(a vjerovatno hoće) bude marionetski klub izgubit će se inters i ovo malo navijača.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:50
Mislim da nece, ipak zadrzajemo prvoligaski status. A njemu fali karakter, obraz i jos par stvari koje cine insana insanom !.
Elvir Baljic
Postoji mogućnost da klub iz PL napravi sporazum sa fed. prvoligašem ili RS. Navodno da bi do 10 igrača ispod 23g.mohli imati dvojnu reg. i igrati za jedsn ili drugi klub bez ograničenja.
Po drugom navodu kako piše klix dvojne reg. su moguće samo za 2 igrača ispod 23g. i dva igrača iznad sa migućnošću da igraju za oba kluba kad ovi smatraju da im treba.
Za sada niko bar javno nije objavio da je napravljen takav sporazum.
Izgleda da bi mi mogli biti prvi. Haj bar u nečemu da smo ispred ostalih
Po drugom navodu kako piše klix dvojne reg. su moguće samo za 2 igrača ispod 23g. i dva igrača iznad sa migućnošću da igraju za oba kluba kad ovi smatraju da im treba.
Za sada niko bar javno nije objavio da je napravljen takav sporazum.
Izgleda da bi mi mogli biti prvi. Haj bar u nečemu da smo ispred ostalih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.