pissssssssssssMonolog je napisao/la:Čestitke i od mene. Ne'a ljepšeg osjećaja, jelde. Sjećam se kad sam ja prvi put uzeo svoje dijete u naručje. Ah, ta divna prošlost.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pissssssssssssMonolog je napisao/la:Čestitke i od mene. Ne'a ljepšeg osjećaja, jelde. Sjećam se kad sam ja prvi put uzeo svoje dijete u naručje. Ah, ta divna prošlost.
hahahMonolog je napisao/la:Čestitke i od mene. Ne'a ljepšeg osjećaja, jelde. Sjećam se kad sam ja prvi put uzeo svoje dijete u naručje. Ah, ta divna prošlost.
kivi je napisao/la:KDN cestitke i od mene i ak bude musko daj mu odmah loptu, pa da zaigra u reprezentaciji.![]()
Analiticar=Ahmo je napisao/la:KDN brate nek ti je hairli
reds je napisao/la:Čestitam i ja !
Koja neotesana seljačina!QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
yebem te usta te yebem....... meni plaćeš
dr.van nostrand je napisao/la:Za Facebookovce : Nova prevara prijeti svim korisnicima Facebooka, a samo od jučer je na nju "palo" 600 hiljada ljudi.
Ukoliko vam se na Facebooku otvori chat prozorčić u kome vam prijatelj piše kako je obradio vašu sliku u Photoshopu, nemojte slijediti link. Naime, otvorit će vam se aplikacija koja traži vaše Facebook informacije; ime, prezime, fotografije i podatke o drugim prijateljima, prenosi Dnevnik.hr.
Sljedeći korak je sajt u kojem vam se prikažu slike ljudi sa tijelima životinja, a dok ih posmatrate u nevjerici, svježe instalisana aplikacija "širi zarazu" na sve vaše prijatelje. Kolika je zapravo raširenost spama govori i podatak da je 88 hiljada ljudi u sat vremena posjetilo sajt sa životinjama, a ukupno je zaraženo oko 600 hiljada profila
Monolog je napisao/la:Čestitke i od mene. Ne'a ljepšeg osjećaja, jelde. Sjećam se kad sam ja prvi put uzeo svoje dijete u naručje. Ah, ta divna prošlost.
Fuj brate ... Nek se zapitajuQUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
debilcinaQUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
QUARESMA 18<<< je napisao/la:KDN
jesi postao ili ces postati
AulleTa je napisao/la:Čestitke, pravi si sretnik !