Prvo protiv Vase Crnog pa sad protiv ubica.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brukaš sePantelija je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:54Susija svira saavim normalno, cak bi rekao da dugo u SB nismo imali normalnije sudjenje...
Penala su oba bila, i za nas je bio jer je vukao igraca (djurickovica)
Nasa igra je ovdje najveci problem jer je siroki ekipa sa dna tabele.
Evo i kod ove situacije sa rockovim, nidalu igrac ulazi ispred njega a on treba da zastiti golmana... Nevjerovatno je da dopusta da dolpta odskace a zna se prvo pravilo stopera... Nikada ne smijes pustiti da lopta padne na zemlju a da ne očistis je
Pa rockov je samo trebao pasti i valjati se. Nema mozga nikako ni onaj ko ga je doveoFudo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:56A ovi dalje traze penal, a jedino sto je moglo biti je faul nad Rockovom..Igra "sini je pa gdje ode" UZAS. Ovaj SIroki protiv Zrinjskog nije preso centar igralista, a Sarajevo se povuklo i bez
napdaca igra ko da je Manchester City na drugoj strani. Preslikano 1. Pol ko protiv kona
Nevjerovatan je, protiv Borca, derbi, ovo vcrs bilo je jos cini mi se. Haj da pogodi okvir gola, al lik uvijek je nabije 10m od gola.
Evo i nick je odmah promjenuo
ma suđenje je užasno, previše grešaka i sjeckanja igre, nije on nas oštetio, ali je oštetio fudbal.Pantelija je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:54Susija svira saavim normalno, cak bi rekao da dugo u SB nismo imali normalnije sudjenje...
Penala su oba bila, i za nas je bio jer je vukao igraca (djurickovica)
Nasa igra je ovdje najveci problem jer je siroki ekipa sa dna tabele.
Evo i kod ove situacije sa rockovim, nidalu igrac ulazi ispred njega a on treba da zastiti golmana... Nevjerovatno je da dopusta da dolpta odskace a zna se prvo pravilo stopera... Nikada ne smijes pustiti da lopta padne na zemlju a da ne očistis je
Da je naseg igraca neko ovako odgurnuo isto bi pisao da nije penal. Po meni je ovo sve blago guranjem, potezanje i trčali su jedan pored drugog. Fudbal i liga će se pretvoriti u penal ligu svaka utakmica 4 penala ako se ovi kontakti budu svirali.Zagor je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:53Izvini druze, ali ili ja ne kontam pravila ili ti nisi dobro vidio ali po mislim da ga je bas dobro gurno Nidal. On da ga je malo cuvo i malo odgurno ok, al cini mi se da je ono bilo ipak za penala...bordobijeli je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:20Nikakav intezitet ovo nigdje na svijetu nije penal . Smiješno i tužno.