Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ghuraba
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Ghuraba » 30 sep 2024, 16:22

hurem je napisao/la:
30 sep 2024, 15:00
Odlična press konferencija. Ko nije pogledao nek ne komentariše bezveze.
Koliko god sam i ranije bio ZA selektora i njegov tim, sada sam jos bar 10x više ZA.
Mozda se i napise koja rečenica kad se nadje vremena.
I meni su nakon press konferencije mnoge stvari postale jasnije. Definitivno sam za to da se odmah u korijenu sasijeku raznorazni menadzeri i njihova oglasavanja (slucaj Piric i Hadzikadunic), kao i clanovi porodica (slucaj Hajradinovic, koji je kontaktirao Barbareza i izvinio se). Ovo je bio jedini nacin kako se moglo postupiti, da i ostali mogu nauciti lekciju za ubuduce. Svidja mi se i Sergejev komentar u kontekstu kasnjenja na okupljanje. Igranje za reprezentaciju mora biti cast i ponos, a ne da nam osrednji fudbaleri glume igracine.

Medjutim, nekad moras znati i odvagati neke stvari. Mi nemamo toliki kvalitet da se odricemo golmana koji je u 5 deka s Vasiljem ili stopera koji je medju 2-3 najkvalitetnija (racunajuci Sea). Kad se Bicakcic oprosti za godinu-dvije, a Kolasinac za 3-4, mi iz U selekcija nemamo potencijalnih zamjena za njih (osim Muharemovica, nadam se). Zanimljivo mi je i kako su svi isli gledati Barisica i bili iznenadjeni koliko je los, a onda im on odjednom postane bolji od Dennisa. S druge strane, kako nisu na isti nacin gledali Mujakica i Tahirovica u klubu (a pogotovo u reprezentaciji), koji ili jako lose igraju ili nikako ne igraju. Ili je tu presudna grimasa na licu kad trcis sprint na treninzima... :think:

Druga stvar, ako je vec pozvao samo 23 igraca, ne znam zasto nije dodao bar dvojicu-trojicu na krilu i beku. Ok, ostavi ih na tribinama kad bude utakmica, ali vidis i sam da ti fali takvih igraca i nista te ne kosta probati ih bar na treninzima (Hasic i Hotic npr.). Utisak je da ni ne traze takav profil igraca medju potencijalnim pojacanjima (Bilbija npr.).

I stvar koja me iritira kod Barbareza jeste protivljenje kad mu novinari spomenu bodove iz ovih utakmica, te potenciranje kvaliteta protivnickih reprezentacija iz LN. Ok, sve to stoji, ali sto tako nisi razmisljao kad si se ismijavao s reprezentacijom po drustvenim mrezama.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 30 sep 2024, 16:24

baboedindzeko09 je napisao/la:
30 sep 2024, 16:09
Čuj kako, pa evo da objasnim. Znači evo da je u pitanju odluka cijelog stručnog štaba; Kako to da čitav taj isti stručni štab vidi da Nihad Mujakić i Stjepan Radeljić nemaju kvalitet da igraju za reprezentaciju svog kantona, a ne za državnu reprezentaciju? Kako to da stotine hiljada, ako ne i milion gledalaca pred malim ekranima i na tribinama vide da dotična dvojica nisu kvalitet, da su katastrofalni u svojim klubovima?

Kod nekolicine selektora Dennis nije imao nikakav problem, nijedan selektor se nije požalio na neka njegova imaginarna "nezalaganja na treningu", kako to sad odjednom? Momak koji je uvijek se odazivao i UVIJEK, ali apsolutno UVIJEK odigrao korektno za reprezentaciju a u više navrata pokazao koliko mu znači državni grb. Dok se nekolicina igrača zayebavala pred kamerama nakon ispadanja od Ukrajine, momak je jedva sebi dolazio i nije mogao zadržati suze - je l' to imaginarno "nezalaganje"?

Nemoj samo reći ili upotrebljavati argument koji nekolicina forumaša ovdje koristi da je on odustao jer su odlučili da će biti na klupi protiv Holandije - LAŽ. Dennis je i u prošlosti ostajao na klupi dok su razni Saničanini, Kovačevići, Miličići i slični dobijali prednost ispred njega, ali momak nikad nije pravio problem, niti se oglašavao on, niti njegova porodica, menadžer, tetka ili ko već.
Okej, razumiješ šta želiš reći.

Ovo boldirano.. pa evo najjednostavniji odgovor što mi pada napamet je da ti milioni ljudi nisu ni selektori ni treneri niti imaju neku eskpertizu da donose zaključke. Nemamo mi uvid u sve detalje i mnogo puta nagađamo o tome šta se desilo.

Prije nego što kažeš da li mislim da Dennis nema mjesta u našoj reprezentaciji.. ja mislim da apsolutno ima i da je ispred nekih postojećih štopera koje imamo.
Isto važi i za Ahmedhodžića. Uz Kolašinca, najbolji štoper kojeg imamo, ali nije tu.. sigurno ne zbog terena, već zbog svima poznatih stvari.

Bivši selektori su imali određene probleme sa nekim igračima, samo o tome se nikada nije progovorila nijedna riječ. (Tahirović na tribinama, kašnjenja, problem sa Anelom kod bivšeg selektora) i tako slične situacije.

Jeste Dennis bio na klupi i nekim drugim saigračima, nije se ništa znalo da je bio neki problem. Ali znamo li mi 100% da nije bio problem? Ja mislim da jeste upravo iz primjera bivših selektora i onog "guranja pod tepih" nekih stvari. Ne znam zaista šta se tačno desilo, ne znam je li laž to za Nizozemsku ili nije.. to bi već bilo nagađanje sa moje strane.

Što se tiče toga da se niko nije oglašavao.. Njegov agent se je oglasio i rekao "Ne znam što je Dennis na tribinama, igrači imaju problema sa Barbarezom"... Pa direktno razdor unosi. Neka to izjavi za HSVog trenera ili neka pokaže neki drugi vid protesta. Vjerujem da si i sam svjestan da bi ga odstranili bez izgoverene riječi.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 30 sep 2024, 16:33

HariTz je napisao/la:
30 sep 2024, 16:24
Ovo boldirano.. pa evo najjednostavniji odgovor što mi pada napamet je da ti milioni ljudi nisu ni selektori ni treneri niti imaju neku eskpertizu da donose zaključke. Nemamo mi uvid u sve detalje i mnogo puta nagađamo o tome šta se desilo.

Prije nego što kažeš da li mislim da Dennis nema mjesta u našoj reprezentaciji.. ja mislim da apsolutno ima i da je ispred nekih postojećih štopera koje imamo.
Isto važi i za Ahmedhodžića. Uz Kolašinca, najbolji štoper kojeg imamo, ali nije tu.. sigurno ne zbog terena, već zbog svima poznatih stvari.

Bivši selektori su imali određene probleme sa nekim igračima, samo o tome se nikada nije progovorila nijedna riječ. (Tahirović na tribinama, kašnjenja, problem sa Anelom kod bivšeg selektora) i tako slične situacije.

Jeste Dennis bio na klupi i nekim drugim saigračima, nije se ništa znalo da je bio neki problem. Ali znamo li mi 100% da nije bio problem? Ja mislim da jeste upravo iz primjera bivših selektora i onog "guranja pod tepih" nekih stvari. Ne znam zaista šta se tačno desilo, ne znam je li laž to za Nizozemsku ili nije.. to bi već bilo nagađanje sa moje strane.

Što se tiče toga da se niko nije oglašavao.. Njegov agent se je oglasio i rekao "Ne znam što je Dennis na tribinama, igrači imaju problema sa Barbarezom"... Pa direktno razdor unosi. Neka to izjavi za HSVog trenera ili neka pokaže neki drugi vid protesta. Vjerujem da si i sam svjestan da bi ga odstranili bez izgoverene riječi.
Kakva ekspertiza ti treba da vidiš nešto što je očito? Nije ni Barbarez neki ekspert, niti je nekoga trenirao prije, ima i na ovom forumu momaka koji su igrali fudbal čitav život na nekom nivou, to je dovoljno da se vidi da dotična dvojica, a naročito Mujakić nisu, niti će ikada biti (s obzirom na njihove godine) kvalitet za državni dres.

Ne možeš stavljati Ahmedhodžića i Dennisa u isti koš, Anel je sam odlučio da napusti reprezentaciju i imao problem sa više selektora, Dennis NIKADA nije imao problem sa nekim selektorom, niti se ko žalio na njega.

Naravno da su imali problema, toga će uvijek biti, kao i kod svake reprezentacije na planeti, ali kad tad istina izađe na vidjelo - da je bilo ikakvih problema, neko bi se oglasio ili bi mediji to saznali, kao što je i prije uvijek isplivalo ako postoji nešto, bez obzira na "guranje stvari pod tepih".

Zašto bi to izjavio za trenera HSV-a? Opet kažem, bilo je momenata kada je Dennis (ne)opravdano sjedio na klupi, što u klubu, što u reprezentaciji i nikada se apsolutno niko nije oglasio povodom toga, niti on, niti njegov menadžer, nego je vrijedno trenirao, radio i izborio svoje mjesto po zasluzi. Ja bih se prvi oglasio na njegovom mjestu da se ovakav javašluk dešava gdje ja, standardni član respektabilnog tima dobijem 11 minuta u 4 utakmice, dok razne vedete kao pomenuta dvojica panjeva kojima je turska cvajta i Rijeka vrhunac karijere igraju ispred mene, a mlađi sam od njih.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 30 sep 2024, 16:43

Spahić: Neki igrači dođu na okupljanje i ne budu na nivou kao u klubu, zato ih nema ovdje.

:rol:

Ako smo postali baš ovako zajebani, onda ne smijemo pozivati igrače poput Tahirovica (ne igra) i Mujakića (loša forma u klubu). Ne mogu pravila važiti za jednog igrača a za drugog baš i ne. To je neprofesionalno.

Muharemovic je morao biti na spisku. Imati štopera u formi je velika stvar i za ostale braniće, daje dodatno samopouzdanje. Tu je vjv alibi jer je tek odigrao par utakmica itd...

Krunic pozivan kada nije igrao nikako za FB, sada otkako tempira formu, ostade bez poziva :rol:. Nije on neki igrač da se razumijemo, ali njegovo iskustvo je bitno itekako + igra na deficitarnoj poziciji.

Pozvao dva DMF za dvije utakmice od kojih samo Burnic ima minutažu, to je premalo.

Sve u svemu je spisak jedva za prolaznu ocjenu, ništa više od toga.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 30 sep 2024, 16:49

PasodelMar je napisao/la:
30 sep 2024, 16:43
Spahić: Neki igrači dođu na okupljanje i ne budu na nivou kao u klubu, zato ih nema ovdje.

Ako smo postali baš ovako zajebani, onda ne smijemo pozivati igrače poput Tahirovica (ne igra) i Mujakića (loša forma u klubu). Ne mogu pravila važiti za jednog igrača a za drugog baš i ne. To je neprofesionalno.

Muharemovic je morao biti na spisku. Imati štopera u formi je velika stvar i za ostale braniće, daje dodatno samopouzdanje. Tu je vjv alibi jer je tek odigrao par utakmica itd...

Krunic pozivan kada nije igrao nikako za FB, sada otkako tempira formu, ostade bez poziva :rol:. Nije on neki igrač da se razumijemo, ali njegovo iskustvo je bitno itekako + igra na deficitarnoj poziciji.

Pozvao dva DMF za dvije utakmice od kojih samo Burnic ima minutažu, to je premalo.

Ma ponasa se ko Ayatollah Khomeini.

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 30 sep 2024, 16:50

Uvijek neka prepucavanja oko spiskova, mislim da smo konačno dobili pravog trenera i ekipu oko njega za našu reprezentaciju. Treba vremena, da se to sve posloži i treba nam pozitivna atmosfera. Podrška stručnom štabu

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 sep 2024, 17:06

PasodelMar je napisao/la:
30 sep 2024, 16:43

E ovo je minus za spisak. Ista stvar kao i za Muharemovica. Nisu sad neke klase, ali si ih zvao dok terena nisu uopste ni vidjeli. Sad kada igraju redovno, ostanu bez poziva.

I definitivno Tahirovic nije zasluzio poziv. Kakve ba price kao da se racuna dugorocno? Okej, racunas, ali kakvu onda poruku saljes drugim igracima koji su redovni? Dzaba ti sve utakmice, Benjo ima mjesto sa slovom i brojem 0 (nula) utakmica od pocetka sezone.

A nije definitivno toliki kvalitet da mora imati mjesto iako i ne igra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 30 sep 2024, 17:09

krunic je pozvan jer objektivno zasluzije biti tu jer nemamo bolje i htio je covjek da ga upozna i da vidi sta i kako, i kada je dosao i kada je sergej vidio da ga boli qrac sada ga je sasjekao nebitno forma.

tako da, podrska sergej

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 30 sep 2024, 17:26

Bravo za uklanjanje Krunica :tokralju:
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 30 sep 2024, 17:40

Otjera nam mlade igrace. On ce ic a oni ce i tad bit dovoljno dobri za repku
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 sep 2024, 18:04

PRESS KONFERENCIJA
Jedna od boljih. Mnogo toga se kazalo i dalo razumjeti...naravno, ko je želio razumjeti.
Zbog toga jos veca podrska direktoru, selektoru i "stafu".

SPISAK
Ovaj put je pozvao 23 igrača kako nikoga ne bi morao slati na tribine. Vidjet ćemo koliko će eventualne povrede to promijeniti..
Nisam ni najmanje iznenađen izostavljanjem Krunića i Varešanovića, a usljed posljednjih dešavanja u vezi s menadžerima ni izostavljanjem Hadžikadunića i Pirića.
S dr.strane očekivao sam Muharemovića jer ostajemo bez dva stopera (Anel i Dennis) i potajno sam se nadao Hotiću ili Hasiću.
Novih imena nema jer procedure nisu završene...bezveze se im spočitavaju imena Jasica i jos pojedinih.
Spisak je očekivan uz moguće dvije korekcije možda.

REZERVNI SPISAK
Spomenuli su ovaj spisak ali nisu željeli još uvijek izlaziti s imenima. I ovaj spisak bi mogao dosta reći...da li su na njemu možda Muharemović i Hotić, Dennis i Rade...o tom potom.

ELOKVENTNOST
U pravu je @Horoz kada istice ovu mahanu selektora i direktora ali ko želi razumjet će šta se htjelo kazati...divim se pojedinim cudacima koji su toliko limitirani da neke osnovne stvari ne mogu da povežu ili pretpostave...

KAMP U ZENICI
Drago mi je da su napokon i tu priču završili. Ne postoji adekvatni uvjeti i radit će se na tome da se u buducnosti stvore ti uvjeti. Opet će se naći neki padobranac koji ce krenuti s pricom "a zasto pripreme nisu u Zenici"...

BIRANJE UTAKMICA ,NEZALAGANJE, MIJEŠANJE MENADŽERA, PORODICE, EGO...
HVALA BOGU PA JE DOSAO SELEKTOR KOJI TAKVIM STVARIMA I POJEDINCIMA STAJE U KRAJ.
Nema više biranja utakmica, nikome nije zagarantovano mjesto bez obzira sto si starosjedioc, treninzi se moraju ozbiljno shvatiti, nema neopravdanog kasnjenja na okupljanja, nema prepucavanja s menadžerima, suprugama, sestrama, ocevima i bla bla...
DŽEKO kao starac moze biti primjer na posljednjem okupljanju kako se treba odnositi prema dresu, i na treninzima i na utakmici.

NAPOKON DISCIPLINA KOJU SMO PRIZELJKIVALI. Trebat će nekima vremena da shvate smisao i važnost iste.

AHMEDHODŽIĆ
Davno ispričana priča i samo totalni idiot može dotičnog braniti i u bilo kojem smislu opravdavati. Spominjati ga na forumu je uvreda. Treba završiti s tom pricom dok se nekada, ako ikada, ne odluči "pokajati" i svima javno izvinjenje uputiti.

HADŽIKADUNIĆ
Davno smo ustanovili da ova priča nije morala ovako završiti. Ima tu još nepoznanica tako da ne treba u širinu komentarisati. Sasvim je legitimno da izgubi mjesto u prvih 11 ako se ne zalaze na treninzima. Tim prije njegovo izostavljanje iz prvih 11 protiv Nizozemske dobija na tezini jer je komplet strucni stab smatrao da to nije to. Zbog desavanja na posljednjem okupljanju, uletu menadzera i odjavljivanja bh zastave, ovo je sasvim ocekivan epilog. Nadam se da njegova prica u reprezentaciji nije zavrsena i da ce se trgnuti. U klubovima i on i menadzer sute kada je klupiran, a bivao je poprilicno klupiran, ali kada u reprezentaciji to budes, onda dizes nos. Ne ide to tako. Zasluzi i dobit ces sto si zasluzio.
Nek se zahvali i menadzeru.

KRUNIĆ
Zasluženo ostao bez poziva jer je u reprezentativnom dresu ljencuga na terenu. To je milion puta potvrdio. A nije da je na zavidnom klupskom nivou trenutno. Ovo mu je poruka da mora bolje ili neka se oprosti. Ništa nama ne znaci to sto si igrao za Milan ako ces se setkati po terenu a na treninzima ceskati. Zamisli koliko moras biti nezainteresovan i lijen da ti Tahirovic i Saric uzimaju minute a ljudi bez utakmica. I onda neko pise nesto protiv selektora.

PIRIĆ
Nek se zahvali Husari što je ostao bez poziva. Davno je ovo menadžersko smece trebalo udaljiti. Steta sto je preko Pirica to sada islo. On i dalje moze biti tu ali kada detaljise stvari sa svojim menadžerom i postavi ga tamo gdje mu je mjesto.

RADELJIC I MUJAKIC
Od prvog dana predani maksimalno, u skladu sa svojim mogucnostima i u trenucima kada nemamo bolje ljevonoge opcije dobili poziv s obzirom da je Kolasinac upitan dok ne dodje na okupljanje zdrav.:) Lično smatram da je jedan od njih dvojice visak ako je Kolasinac zdrav ali hajd...iskristalisat će se to vremenom.

URNEK
HAJRADINOVIC
Hajradinovic je urnek kako se to radi kada dodje do "nesporazuma" na bilo kojoj relaciji. Ko nije upratio izjavu na presici, nek se vrati na nju...

TAHIROVIC
U potpunosti opravdavam poziv i par momaka je to dobro objasnilo zasto. Na treninzima neka pokaze da li treba dobiti minute ili ne.

BARISIC
@Ghuraba, ja sam malo drugacije razumio situaciju u vezi s Barisicem. Ljetos je protiv Engleske i Italije trebao biti tu ali se povrijedio. Na pocetku sezone se oporavio i poceo igrati (par utakmica do spiska za Nizozemsku i Mađarsku) a stručni stab je bio u dilemi da li ga staviti na glavni spisak jer tu vec imaju na njegovoj poziciji Ahmedhodzica i Bicackica, pa i Hadzikadunica...pogledali ga par utakmica UŽIVO i ocijenili da nije uhvatio zeljeni ritam i formu pa su ga stavili na REZERVNI spisak, iako je, naglasavam, prvobitno bio razmatran za glavni spisak. U medjuvremenu ostajemo bez Kolasinca a potom i Ahmedhodzica...Barisic prekomandovan na glavni spisak, dosao na okupljanje i pokidao na treninzima.
Ovdje su zapravo njega naveli kao pozitivan primjer. Nije mu bilo drago u prvi mah ali je shvatio poentu, ukazala mu se prilika i nametnuo se. Na isti nacin se zele i neki drugi "motivisati".

TJERANJE POTENCIJALNIH
Jasno su prozvali pojedine novinare koji su svojim nepromisljenim postupcima OTJERALI potencijalne reprezentativce. 100% se mislilo na Bazdara i zlonamjernog Sinana Sinanovica, kao i jos par takvih novinarcica...

Itd...odoh gledati Sarajevo. :)

PODRŠKA SELEKTORU I NJEGOVOM TIMU...
DREAM BIG DREAM BIH
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 30 sep 2024, 19:31, ukupno mijenjano 2 puta.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 30 sep 2024, 18:22

Hurem standardno brani neodbranjivo, kao što je branio i Todorovića, Ćivića i Saničanina pa se pokrije i nestane sa teme(a) kada uvidi da nije bio u pravu.

Tako će sada biti i sa Barbarezom i sa njegovim pitarom Panjukićem.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 30 sep 2024, 18:26

Narkoman nodi i vehabija baboedindzeko pjene. Bravo Sergeju sta im radis.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 sep 2024, 18:29

baboedindzeko09 je napisao/la:
30 sep 2024, 18:22
Hurem standardno brani neodbranjivo, kao što je branio i Todorovića, Ćivića i Saničanina pa se pokrije i nestane sa teme(a) kada uvidi da nije bio u pravu.

Tako će sada biti i sa Barbarezom i sa njegovim pitarom Panjukićem.
Od izlaska spiska pokazuješ koliko si limitiran i ne možeš da skontas neke osnovne stvari. Ti i jos par pojedinaca. Stid me sto ti uopće odgovaram.
A u vezi s doticnima, branio sam njihova pozivanja kada je za to bilo osnove, kao što sam i govorio da ne trebaju dobijati poziv kada to nisu zaslužili i nije bilo objektivnih razloga. Ali ti to svakako ne možeš skontati...kao ni to zasto je na spisku Tahirovic a Krunic nije, primjera radi.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 30 sep 2024, 18:36

Živi bili pa vidjeli ko je limitiran, a ko ne, tako si isto pričao i za Saničanina na temi i koristio slične uvrede.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 sep 2024, 18:37

Hadzikic igrac koji je odsvirao svoje 29 puni brani u smijesnom Velezu
Zlomislic puni 27 godina i na vrhuncu karijere brani u Rijeci koja mu i najveci klub u karijeri
Mujakic 26 godina dovoljno je reci Partizan, ostalo je suvisno komentarisati
Radeljic 27 godina igra u Rijeci u najboljim godinama zivota
Djakovac 27 godina Tsc Backa Topola
Bicakcic 36 godina i prema svemu sto vidimo od seljedece sezone je treceligas
Hajradinovic 30 godina igra u Kasimpi i to mu je najveve dostignuce
Burnic 27 godina vjeciti cvajtas

Hamzic 17 Red Bull Salzburg / Lieferung
Jasic 20 godina Wac (Bundesliga Austrije)
Muharemovic 21 Sassuolo (Serie B)
Males 23 Young Boys ( prva liga Svicarske)
Memic 23 Karvina ( Prva liga Ceske)
Hasic 23 (prva liga Poljske)
Bilbija 24 Paderborn (Bundesliga 2)
Kulenovic 25 - Heracles (prvo liga Holandije)
Hadzikadunic 26 Hsv (Bundesliga 2)
Karic 27 Sturm (A Bundesliga)
Zolotic 30 - Casa Pia ( Prva liga portugala)

A ne mi gradimo tim s polupanjevima od 26 godina kojima je Partizan najveci klub u karijeri i koji nisu perspektiva ni buducnost reprezentacije

Za godinu ce svi dobiti nogu, mozda jos neki uz ove
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 18:42, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

ZkaoZenica
Kontakt:

Post Postao/la ZkaoZenica » 30 sep 2024, 18:38

Hurem je upravu za sve sto je napisao, u našoj situaciju Barbarez jedino sto može vrednovati jest pristup, ponašanje, zalaganje. Kadar kojim raspolaže i koga može birat to je sve u par deka odnosno nikakav, ljudi se uhvatili Mujakica, ma koda on ne zna da nema tu kvalitetu tehničku igračku kakvu god, al ima srčanost, nije mlakonja, to je u prošloj generaciji bio Jahic isti k…sirovina jalova al bi glavom orao po terenu. S druge strane hvali se Jusuf ista pogača samo brz al taktički nezrelo dijete i on vam odgovara jer ne izgleda zdepasto šta li? Taktika je kod nas skroz zadnja bitna stvar, samo neka izađu i kopaju po terenu i rezultat će doći to je neminovno, eee al za to treba ovo gore prvo napisano, red rad i disciplina, zbog toga podrška da ustraju u tome i nema popuštanja, Dzeko se s toliko godina trga ma radi koga?, da trpi par smrkljivaca balavih koji ne žele par tekmi bit na klupi, uvjetuju nekoga da su nezamjenjivi, ne smije toga biti i gotovo!

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 30 sep 2024, 18:42

NoDi80 je napisao/la:
30 sep 2024, 18:37
-
Odmori malo od foruma živ bio. Nije ti lahko.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 30 sep 2024, 18:43

Uspoređivati Sanela Jahića koji je igrao za Las Palmas, AEK i Grasshopers sa Panjukićem koji je sjedio na klupi u belgijskoj cvajti i koji je otjeran iz nikad goreg Hajduka može samo neko lud, slijep ili pitar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 sep 2024, 18:43

NoDi80 je napisao/la:
30 sep 2024, 18:37
Hadzikic igrac koji je odsvirao svoje 29 puni brani u smijesnom Velezu
Zlomislic puni 27 godina i na vrhuncu karijere brani u Rijeci koja mu i najveci klub u karijeri
Mujakic 26 godina dovoljno je reci Partizan, ostalo je suvisno komentarisati
Radeljic 27 godina igra u Rijeci u najboljim godinama zivota
Djakovac 27 godina Tsc Backa Topola
Bicakcic 36 godina i prema svemu sto vidimo od seljedece sezone je treceligas
Hajradinovic 30 godina igra u Kasimpi i to mu je najveve dostignuce
Burnic 27 godina vjeciti cvajtas

Hamzic 17 Red Bull Salzburg / Lieferung
Jasic 20 godina Wac (Bundesliga Austrije)
Muharemovic 21 Sassuolo (Serie B)
Males 23 Young Boys ( prva liga Svicarske)
Memic 23 Karvina ( Prva liga Ceske)
Hasic 23 (prva liga Poljske)
Bilbija 24 Paderborn (Bundesliga 2)
Kulenovic 25 - Heracles (prvo liga Holandije)
Hadzikadunic 26 Hsv (Bundesliga 2)
Karic 27 Sturm (A Bundesliga)
Zolotic 30 - Casa Pia ( Prva liga portugala)

A ne mi gradimo tim s polupanjevima od 26 godina kojima je Partizan najveci klub u karijeri i koji nisu perspektiva ni buducnost reprezentacije

Za godinu ce svi dobiti nogu, mozda jos neki uz ove

Ovako i prosle kvalifikacije govorili mi odmori i na kraju sakrili se misevi
NECU ODMORITI NIKAD DOKLE GOD SU PANJEVI U REPKI

Hari ne ljutim se kad mi normalno pises i nikad nisam imao problema s kritika
Nije mi problem razlicito misljenje, vec neke druge stvari
brate znas ti kakve uslove Sheffield i Hsv imaju
Kakva nasa repka
Pa evo ti Hadzikic, Zlomislic, Mujakic, Sanicanin, Kovacevic, Gojkovic, Radeljic, Djakovac, Burnic, Hajradinovic i svi ti poluigraci NIKAD nece da igraju jos 300 godina primirisati takvim ekipama
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.