Popij lijekove i lagano na smjenu pranja guzica, autisticno kopile.NoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:43Sto nije zvao Muharemovica, Hamzica, Jasica, Memica, Kulenovica, Hasica, Karica, Hotica
Ove sto igraju u normalnim ligama
Pa i Piric vise zasluzuje da bude tu nego Hadzikic i Zlomislic
Nije samo do Zolotica ima i to ali najmanje sam zbog tog ljut
Jede **** nabijem ih na **** sve osim Papca i Bajramovica
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Muharemovic ce biti pozvan za U21, Salko Hamzic je jos uvijek reprezentativac U19 Austrije, Jasic jos uvijek nema BiH papire, ako mislis na Sandra Kulenovica lik je reko da zeli igrat za Hrvatsku,... Hasica je mogao a i nije morao zvat... ako igramo 3-5-2 realno nemas kud s njim... Jedini koji su meni na spisku visak su Hadzikic i Mujakic... Mogao je pozvati i Muftica ali ok...
Hercegovacki ker, koji u strucnom stabu ima menadzera Milenkovica koji i gura Mujakica i cije je maslo ovo za Dennisa, je zadnji koji treba pricati o menadzerima i zbog toga odstranjivati igrace.
Dalje, zadnji je i kada treba pricati o profesionalizmu jer on i prijatelj mu alkos Spahic su otjerali jednog Brazzu iz repke.
Kostat ce nas onaj sretni bod iz Budimpeste previse.
Dalje, zadnji je i kada treba pricati o profesionalizmu jer on i prijatelj mu alkos Spahic su otjerali jednog Brazzu iz repke.
Zadnja izmjena: Wanderson, dana/u 30 sep 2024, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ne radi kapara aaaaaWanderson je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:51Hercegovacki ker, koji u strucnom stabu ima menadzera Milenkovica koji i gura Mujakica i cije je maslo ovo za Dennisa, je zadnji koji treba pricati o menadzerima i zbog toga odstranjivati igrace.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Pridruzujem se cestitkama forumskom bolesnikumarlostanf1eld je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:46Popij lijekove i lagano na smjenu pranja guzica, autisticno kopile.NoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:43Sto nije zvao Muharemovica, Hamzica, Jasica, Memica, Kulenovica, Hasica, Karica, Hotica
marlostanf1eld je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:46Popij lijekove i lagano na smjenu pranja guzica, autisticno kopile.NoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:43Sto nije zvao Muharemovica, Hamzica, Jasica, Memica, Kulenovica, Hasica, Karica, Hotica

- JohnCleese
- Kontakt:
Husara izdrzi

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- JohnCleese
- Kontakt:
HuZZaraWanderson je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:51Hercegovacki ker, koji u strucnom stabu ima menadzera Milenkovica koji i gura Mujakica i cije je maslo ovo za Dennisa, je zadnji koji treba pricati o menadzerima i zbog toga odstranjivati igrace.

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Hebo vas sergej u usta hrvatska
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Goalgetter
- Kontakt:
Sigurno da nisu sve odluke logicne koje su donijeli, ili mozda ne znamo pozadine odluka:
- Mjenjanje Zlomislica za Pirica je bas iznenadjujuce (mozda je bilo nekih urgencija menedzera li nekoga oko njega, jer sportski gledano nema logike)
- Prvi podrzavam izostavljanje Krunica cije partije odavno vise nemaju veze sa ovim nivoom, kako klubu tako i u reprezentaciji, niti ima vise neku duzu buducnost u ovoj reprezentaciji. On je svoje sigurno zavrsio.
- Fer je sigurno forsirati Tahirovica koji je jos mlad i dati mu podrsku, ali kad je vec mjesecima bez odigrane minute u klubu, nekad dodje tacka gdje ga ne mozes vise zvati
- Dennisu je ocito menedzer zadao posljednji udarac, ja se nadam i dalje da ce se jednog dana vratiti, ali cini se da stvarno tu neke stvari nisu stimale
- Trebali su pozvati jos neku opciju u ofanzivnom veznom redu/krilo, previse se po meni uzdaju samo u Bajraktarevica
- Mjenjanje Zlomislica za Pirica je bas iznenadjujuce (mozda je bilo nekih urgencija menedzera li nekoga oko njega, jer sportski gledano nema logike)
- Prvi podrzavam izostavljanje Krunica cije partije odavno vise nemaju veze sa ovim nivoom, kako klubu tako i u reprezentaciji, niti ima vise neku duzu buducnost u ovoj reprezentaciji. On je svoje sigurno zavrsio.
- Fer je sigurno forsirati Tahirovica koji je jos mlad i dati mu podrsku, ali kad je vec mjesecima bez odigrane minute u klubu, nekad dodje tacka gdje ga ne mozes vise zvati
- Dennisu je ocito menedzer zadao posljednji udarac, ja se nadam i dalje da ce se jednog dana vratiti, ali cini se da stvarno tu neke stvari nisu stimale
- Trebali su pozvati jos neku opciju u ofanzivnom veznom redu/krilo, previse se po meni uzdaju samo u Bajraktarevica
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Bojim se za Nodija svaki ovaj ciklus mu bas utice na zdravlje.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Normalno kad sve gore stanje da nema dijaspora marlon bi **** jeo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
sad sam se cuo sa clanom saveza.. kazi barbarez zahtjeva neki ajr soft da igraju a za to treba poligon.. neko pucanje valjda i preko toga ce odlucivati ko je borben ko nije.. a mujakic u tome prvak
-
- Kontakt:
Zadnje okupljanje, cini mi se cak poslije nesto losije partije Vasilja protiv Holandije, Barbarez govori kako imamo podjednako dva dobra golmana Vasilja i Pirica, i da Vasilj ima prednost. Sam govori kako ne treba golmane mijenjati. Sasvim logicno. Evo sad Pirica nema, tu je novi Zlomislic. Mislim nije ovo sto mu neko pripisuje, izmislja, nego sam govori jedno, a drugo fakticki radi. Boli me kita za Pirica, nikad mi nije nesto simpatican bio, niti je neki kvalitet, ali jednostavno mora se paziti sta se komunicira.
Sta misli Vaha o takvim metodama?
92:48 - La Decima
- sagitarius
- Kontakt:
Napokon neki Radeta sklonio, znalo se da svaki put preki k igra, znamo svi koju on repku bodri, zato mu je i zivotni san bio igrati za crvenu zvijezdu…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
MilanMladenovic je napisao/la: ↑30 sep 2024, 14:03Bojim se za Nodija svaki ovaj ciklus mu bas utice na zdravlje.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Očigledno mnogima smeta disciplina u ekipi.
Idi bolan ne brukaj se ti i disciplina...
-
- Kontakt:
Sigurno ne gledaju treninge hsv-a nego utakmice kakva glupost ne zalaze se na treningu, pa daj mu sansu u prvih 11 jednom pa onda cijeni je li kvalitet za repku ili ne.Hansestadt je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:45Po onome sto Barbarez i Spahic govore, Dennisa gledaju u klubu odigra odlicno, onda dodje u reprezentaciju i, po njihovom, zalaganje ispod svakog nivoa. Jeste malo cudno, posto se niko ranije nije zalio na njegovo zalaganje. Ali fer je isto da ne dobije poziv, jer je to njihova strucna procjena, sasvim legitimno, oni odgovaraju za rezultate. Spahic daje izjavu da je ponosan na utakmicu u Madjarskoj, i da nas je Bog nagradio. Kako nas je Bog nagradio? I opet govori kako je Ahmedhodzic zavrsio zauvjek sa reprezentacijom, opet prica van okvira svog posla. Ja razumijem u Evropskim drzavama se igraci ponasaju profesionalno kad dodju u reprezentaciju, nema sta je zena rekla, tetka, babo itd. Sve ja to razumijem, ali isto tako rijetko se desi u Evropskim drzavama da ti sportski direktor i selektor silji preko igraca.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.