Pa dobro, nije umjesto Hadzikica na spisku, vec Zlomislica. Hadzikic bi svakako bio i da je pozvan Piric.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:26Taj Husarin igrač je za Hadžikića Gigi Buffon.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:25Ma je li ovo nema Husarinog igrača na spisku![]()
Za mene jedina zamjerka Nihad Mujakić. Tu je trebao biti Tarik Muharemovic, sve ostalo ok. Nemamo vala ništa bolje od ovoga trenutno.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Neka promijeni menadžera Buffon i bit će na spisku. Dosta je više i šetanja Husarićevih po ložama u uskim bijelim pantalonicama i pritisaka na svakog selektora.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:26Taj Husarin igrač je za Hadžikića Gigi Buffon.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:25Ma je li ovo nema Husarinog igrača na spisku![]()
Za mene jedina zamjerka Nihad Mujakić. Tu je trebao biti Tarik Muharemovic, sve ostalo ok. Nemamo vala ništa bolje od ovoga trenutno.
A izgleda i Aza Kamikaza ga odstranio iz lože na Tušnju, pa kakav divan dan

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Spisak generalno ok, nije poznat razlog šta se dešava sa Hadžikadunića ali sam je vjerovatno i tražio ovako poslije zadnjeg okupljanja. Nešto se desilo jer ne bi brisao BH zastavu sa IG profila i slično. Zlomislić je trenutno prvi golman Rijeke, izgurao je Posaveca tako da sigurno ima kvalitet.
Solidan spisak. Hadzikadunic i Krunic svaki put izgledaju kao da ih je neko natjerao na teren i da im se ne igra. Trebao je samo jos Tahirovica odstraniti.
-
- Kontakt:
Barbarez je objasnio odluku da ne pozove Hadžikadunića i Krunića.
- Nećemo više trpjeti neke stvari. S Denisom kompletan stručni štab nije bio zadovoljan što se tiče terena. Onda dolaze stvari koje nećemo trpjeti. Te izjave od majke, oca, menadžera. Toga više neće biti. Na takve stvari igrači moraju utjecati. Hajde što se tiče nas, ali što se tiče kolega... to ne dolazi u obzir više!
Mi nismo bili zadovoljni Denisom, nismo bili zadovoljni s Radetom. To su stvari o kojima mi razmišljamo. Ovo je odluka za reprezentaciju.
Jedino se Haris Hajradinović udostojio da me kontaktira i ispriča svoju stranu priče - rekao je Barbarez.
- Nećemo više trpjeti neke stvari. S Denisom kompletan stručni štab nije bio zadovoljan što se tiče terena. Onda dolaze stvari koje nećemo trpjeti. Te izjave od majke, oca, menadžera. Toga više neće biti. Na takve stvari igrači moraju utjecati. Hajde što se tiče nas, ali što se tiče kolega... to ne dolazi u obzir više!
Mi nismo bili zadovoljni Denisom, nismo bili zadovoljni s Radetom. To su stvari o kojima mi razmišljamo. Ovo je odluka za reprezentaciju.
Jedino se Haris Hajradinović udostojio da me kontaktira i ispriča svoju stranu priče - rekao je Barbarez.
I to dozivotno odstranjenkillafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:27Neka promijeni menadžera Buffon i bit će na spisku. Dosta je više i šetanja Husarićevih po ložama u uskim bijelim pantalonicama i pritisaka na svakog selektora.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:26Taj Husarin igrač je za Hadžikića Gigi Buffon.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:25Ma je li ovo nema Husarinog igrača na spisku![]()
A izgleda i Aza Kamikaza ga odstranio iz lože na Tušnju, pa kakav divan dan![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Covjek pravi red. Tako i treba. Predugo radi sta ko hoce u ovoj repki.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:31Barbarez je objasnio odluku da ne pozove Hadžikadunića i Krunića.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pustiti ovako mu.da i ponašati se arogantno dok je u karijeri trenirao samo redanje čipova za poker stolom može samo ova neznalica.
Dennis, Rade i Tarik su bolji od pola igrača sa spiska, ali očigledno da menadžerske šeme igraju uloge kada se pozivaju Radeljići i Mujakići za koje 2 miliona ljudi ispred malih ekrana vidi da su zalutali u profesionalni fudbal ali ova neznalica ne.
Dennis, Rade i Tarik su bolji od pola igrača sa spiska, ali očigledno da menadžerske šeme igraju uloge kada se pozivaju Radeljići i Mujakići za koje 2 miliona ljudi ispred malih ekrana vidi da su zalutali u profesionalni fudbal ali ova neznalica ne.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dokle god bude cirkus takvi će i rezultati biti, treba jednom presjeći pa makar izgubili najkvalitetnije pojedince.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:31Barbarez je objasnio odluku da ne pozove Hadžikadunića i Krunića.
Posteno za Krunica i Hadzikadunica.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Muharemovic ce vjerovatno s mladom repkom jos ovo okupljanje obaviti, mozda je to interni dogovor i onda da od narednih okupljanja dodje u seniore.. ne vidim drugo objasnjenje mada hajde okej vise bih volio svakako da nam je na raspolaganju u kvalama za Euro sad i ne mora toliko..
Podrska za poziv Zlomislica samo nek je sklonio husarinog pulena
Podrska za poziv Zlomislica samo nek je sklonio husarinog pulena

- marlostanf1eld
- Kontakt:
Sasvim pristojan spisak, ne mozemo puno bolje od ovog. Muharemovic je trebao biti tu umjesto Mujakica, jedina zamjerka.
Svedski peraci guzica traze smjenu Barbareza jer nije pozvao brkatog rahiticara koji odbija da trenira ako nije u prvih 11.
Samo jako Barba
Svedski peraci guzica traze smjenu Barbareza jer nije pozvao brkatog rahiticara koji odbija da trenira ako nije u prvih 11.
Samo jako Barba

-
- Kontakt:
Super je ovo što radi, samo što će se do kraja Lige nacija sedam igrača oprostiti od reprezentacije. A ako ne bude imao rezultat sa ovim uberpatriotama koje okuplja poput Mujakića, Đakovca, Radeljića, Zlomislića i sličnog otpada, šta će onda?
Hamzic - Salzburg
Jasic - Wac
Zolotic - Casa Pia
Kulenovic - Heracles
Hasic Cracowia
Jede **** barbarez i to uveliko
Mujakic, radeljic, hadzikadunic, zlomislic, djakovav i jos neki su visak
Jasic - Wac
Zolotic - Casa Pia
Kulenovic - Heracles
Hasic Cracowia
Jede **** barbarez i to uveliko
Mujakic, radeljic, hadzikadunic, zlomislic, djakovav i jos neki su visak
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zabrinjavajući je broj ljudi koji podržavaju očigledno uništavanje reprezentacije po zadatku uklanjanjem najboljih igrača.
Kad dođe 12 i 5 bit će kmečanja na forumu opet kako su krivi Vico, sihirbazi, BIA i šta još ne, a mi koji smo upozoravali na ovo ćemo biti opet u pravu. Nadam se da još ljudi može otvoriti oči, jer državne reprezentacije su jedino što je ostalo od ove zemlje i jedini izvor sreće/isčekivanja nečega za većinu naroda.
Kad dođe 12 i 5 bit će kmečanja na forumu opet kako su krivi Vico, sihirbazi, BIA i šta još ne, a mi koji smo upozoravali na ovo ćemo biti opet u pravu. Nadam se da još ljudi može otvoriti oči, jer državne reprezentacije su jedino što je ostalo od ove zemlje i jedini izvor sreće/isčekivanja nečega za većinu naroda.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
denza je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:33Covjek pravi red. Tako i treba. Predugo radi sta ko hoce u ovoj repki.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:31Barbarez je objasnio odluku da ne pozove Hadžikadunića i Krunića.
Najviše nediscipline u reprezentaciji je bilo kada je Spahić bio kapiten. Uvoditi red u reprezentaciju može samo trener, a to Barbarez nije nikad bio niti će biti. Prvi posao kao trenera, da bude selektor, to može samo u BiH.
Barbarez je debil kao i Hrgovic i Milenkovic kakvi oni i repka
Preko stele dosli na pozicije bez ikakvog cv
Hrgovic steli panjeve iz Hrvatske, a Milenkovic iz Srbija, a pokeras klima glavom
Nabijem ih na ****
Papac i Bajramovic su ok
Ne dobiju li Madjarsku nek se pakuju S Vicom zajednom pisam im se na terene
**** im sve u picku svima
Preko stele dosli na pozicije bez ikakvog cv
Hrgovic steli panjeve iz Hrvatske, a Milenkovic iz Srbija, a pokeras klima glavom
Nabijem ih na ****
Papac i Bajramovic su ok
Ne dobiju li Madjarsku nek se pakuju S Vicom zajednom pisam im se na terene
**** im sve u picku svima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sto nije zvao Muharemovica, Hamzica, Jasica, Memica, Kulenovica, Hasica, Karica, Hotica
Ove sto igraju u normalnim ligama
Pa i Piric vise zasluzuje da bude tu nego Hadzikic i Zlomislic
Nije samo do Zolotica ima i to ali najmanje sam zbog tog ljut
Jede **** nabijem ih na **** sve osim Papca i Bajramovica
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Po onome sto Barbarez i Spahic govore, Dennisa gledaju u klubu odigra odlicno, onda dodje u reprezentaciju i, po njihovom, zalaganje ispod svakog nivoa. Jeste malo cudno, posto se niko ranije nije zalio na njegovo zalaganje. Ali fer je isto da ne dobije poziv, jer je to njihova strucna procjena, sasvim legitimno, oni odgovaraju za rezultate. Spahic daje izjavu da je ponosan na utakmicu u Madjarskoj, i da nas je Bog nagradio. Kako nas je Bog nagradio? I opet govori kako je Ahmedhodzic zavrsio zauvjek sa reprezentacijom, opet prica van okvira svog posla. Ja razumijem u Evropskim drzavama se igraci ponasaju profesionalno kad dodju u reprezentaciju, nema sta je zena rekla, tetka, babo itd. Sve ja to razumijem, ali isto tako rijetko se desi u Evropskim drzavama da ti sportski direktor i selektor silji preko igraca.