English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovako je Arsenal trebao igrati protiv Sitija sa igračem manje da bi zadovoljio forumske stručnjake. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Pa i igrao bi da smo gubili. Kao sto bi i United igrao bunker da je vodio na poluvremenu.
Nije ovo do taktike, Unitedovci jednostavno ne znaju.
Ovo je strahota što prikazuju, al' pričamo o tome već godinama.
Bez zezanja, ovo teško da je dovoljno dobro i za top7 na kraju sezone.
Na LP mogu zaboraviti, al' teško da je neko realan i mogao to očekivati.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Isti ovakvi ako ne i gori su bili cijelu proslu sezonu. Ono osvajanje kupa je bila najbolja stvar za ostatak ligegaston je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:18Nije ovo do taktike, Unitedovci jednostavno ne znaju.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Slažem se uvaženi kolega, piši češće na ovoj temi.Brokula je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:27Isti ovakvi ako ne i gori su bili cijelu proslu sezonu. Ono osvajanje kupa je bila najbolja stvar za ostatak ligegaston je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:18Nije ovo do taktike, Unitedovci jednostavno ne znaju.

(Nemoj)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Još jedan dokaz da je Guardiola genije.
Seengaston je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:29Slažem se uvaženi kolega, piši češće na ovoj temi.Brokula je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:27Isti ovakvi ako ne i gori su bili cijelu proslu sezonu. Ono osvajanje kupa je bila najbolja stvar za ostatak ligegaston je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:18Nije ovo do taktike, Unitedovci jednostavno ne znaju.
Na LP mogu zaboraviti, al' teško da je neko realan i mogao to očekivati.![]()
(Nemoj)
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sprdnja od kluba. Užitak je gledati kako već 10 godina nisu u stanju dva dodavanja sastaviti. Sada pogotovo kada su se pretvorili u Jong Ajax 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Realno United uzasan, negledljiv, ne znam do cega je ali osim nejasnog cilja i nacina igre oni izgledaju totalno nespremni, umorni, bez energije i volje za bilo sta. Pozitivne rezultate sto su imali od ETH-a s rezultat nekog bljeska pojedinaca ili mali periodi provlacenja.
Treca sezona ETH-a, Ligu prvaka su izborili pretprosle sezone cisto na osnovu prelose sezone Liverpoola, Chelsea i Spursa itd. Onda tu istu LP prosle sezone ispadnu u grupi i obrukaju se. Pretrposle sezone uzeli taj liga kup, prosle Fa kup ali taj Fa kup bukvalno u polufinalu Liverpool sam sebe izbacio u onoj tekmi, u finalu se jesu pojavili ozbiljni i tu tekmu su odigrali na nivou iako je City izgledao mamurno i indisponirano taj dan, nebitno, uzeo dva kupa u dvije sezone sto je za United opet nesto sto treba da bude konstanta pored borbe za titulu u ligi i stalno igranje LP, konkurisanje za sam vrh itd.
Treca sezona i nema pomaka, nema sistema i strukture tima, dovedeni neki igraci nigdje veze, nema hemije, kao da se neko sprda, ETH ima isto problema sa egom i odnosom s igracima i ovo ne vodi nigdje.
Generalno jako lose djeluje United i ove sezone ce tesko bilo sta ostvariti s ovim timom i trenerom.
Treca sezona ETH-a, Ligu prvaka su izborili pretprosle sezone cisto na osnovu prelose sezone Liverpoola, Chelsea i Spursa itd. Onda tu istu LP prosle sezone ispadnu u grupi i obrukaju se. Pretrposle sezone uzeli taj liga kup, prosle Fa kup ali taj Fa kup bukvalno u polufinalu Liverpool sam sebe izbacio u onoj tekmi, u finalu se jesu pojavili ozbiljni i tu tekmu su odigrali na nivou iako je City izgledao mamurno i indisponirano taj dan, nebitno, uzeo dva kupa u dvije sezone sto je za United opet nesto sto treba da bude konstanta pored borbe za titulu u ligi i stalno igranje LP, konkurisanje za sam vrh itd.
Treca sezona i nema pomaka, nema sistema i strukture tima, dovedeni neki igraci nigdje veze, nema hemije, kao da se neko sprda, ETH ima isto problema sa egom i odnosom s igracima i ovo ne vodi nigdje.
Generalno jako lose djeluje United i ove sezone ce tesko bilo sta ostvariti s ovim timom i trenerom.
Haramball
Da je igrao Son umjesto onog amatera bilo bi bar 0-6. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
1 gol dali na Traffordu dosad i to u prvom kolu 

Ovo je nemoguce

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije vidjelo crvenog, bruno jes firaun i ne mogu ga ocima al ovo je max zuti kartonrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:55Opet topnici o sudijama, cak i kad nije na njihovu stetu![]()
Jos jedna odvratna sudijska njuskaQUARTERBACK je napisao/la: ↑29 sep 2024, 21:13nije vidjelo crvenog, bruno jes firaun i ne mogu ga ocima al ovo je max zuti kartonrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:55Opet topnici o sudijama, cak i kad nije na njihovu stetu![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Možda stare zasluge, nema više "žvake" Fergia koji je to sve držao u šaci.QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 sep 2024, 21:13
nije vidjelo crvenog, bruno jes firaun i ne mogu ga ocima al ovo je max zuti karton
Max žuti karton, ako i to obzirom kako se igra i gleda u toj ligi.
Nešto ne štima

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.