FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Osobno mislim da je nepotrebno izlagati Kenjca riziku i da je bolje da propusti AV, nije to ne znam kako bitna utakmica.
Mogao je Kusen sinoć i drukčije igrati, imaju oni igrača, ali eto Xabi je odlučio parkirati autobus i to mu se isplatilo. Iako, nit ćete vi propast zbog ta dva boda nit će oni posebno profitirat sa tim jednim. Kod vas najbolji Kimmich i Davies, pokazao je Fonzie da se radi o odličnom igraču kojem fali malo više hrabrosti za vrhunski nivo. Kod Kusena se nije istako niko, Hradecky je u nastavku malo popravio dojam nakon onog paceraja.
Interesantno, prije utakmice se govorilo da imate nezaustavljiv napad, najjači dio momčadi, a sinoć se to nije pokazalo. Najbolji je bio Gnabry ali bez sreće u završnici, gol je na kraju dao veznjak.
Mogao je Kusen sinoć i drukčije igrati, imaju oni igrača, ali eto Xabi je odlučio parkirati autobus i to mu se isplatilo. Iako, nit ćete vi propast zbog ta dva boda nit će oni posebno profitirat sa tim jednim. Kod vas najbolji Kimmich i Davies, pokazao je Fonzie da se radi o odličnom igraču kojem fali malo više hrabrosti za vrhunski nivo. Kod Kusena se nije istako niko, Hradecky je u nastavku malo popravio dojam nakon onog paceraja.
Interesantno, prije utakmice se govorilo da imate nezaustavljiv napad, najjači dio momčadi, a sinoć se to nije pokazalo. Najbolji je bio Gnabry ali bez sreće u završnici, gol je na kraju dao veznjak.
Nisam uspio gledati utakmicu ali dovoljno mi je vidjeti da su prevaranti iz Leverkusena imali smijesnih 0,06xG, posjed lopte 69%/31% i omjer suteva 18-3 za Bayu. Jos kad vidim sta je promasio Serge lose mi bude
Apsolutna dominacija, drugi put zaredom se sreckovici iz Kusena provlace na Allianz Areni i kao prosli put uz sudijsku pomoc dolaze do nezasluzenog boda.

Apsolutna dominacija, drugi put zaredom se sreckovici iz Kusena provlace na Allianz Areni i kao prosli put uz sudijsku pomoc dolaze do nezasluzenog boda.
Ne bih baš rekao, ledar i ostali koji ovako misle, ali ja mislim da je Xabi čak i htio igrati drugačije, ali nije mogao. Kad god bi uzeli loptu mi bi je ekspresno vratili, pokušavali su u par navrata i sa visokim presingom ali opet nisu ništa uspjeli, bili su potpuno nemoćni da igraju nešto drukčije i razviju svoju prepoznatljivu igru. O tome govori i extra nervozni Alonso koji nije ni sam uspio dokučiti kako nisu uspjeli centra preći i zadržati posjed duže od 10s. Pokušavali su i od golmana razvijati napad sa nekakvim forama gdje igrači izvode gol aut, ali pod visokim pritiskom Bayinih napadača ni tu nisu uspjeli razviti 3 pasa, nego ide ispucanija.
Naši igrači su imali puno više prostora, dosta tih ispucavanja su bile čiste lopte za naše središnje igrače i stopere.
Leverkusen je potučen do max u svakoj stavci nogometne igre osim rezultatu, bila je to čista dominacija posjeda lopte, a nije da se Bayo nešto dodavao u sigurno, nego su uvijek bili vrlo brzo u završnoj trećini ili četvrtini terena, nisu štedili lopte, nego su ju nakon neuspješnog pokušaja opet lahko vraćali ka sebi
Ovo je fantastičan nogomet, čista dominacija i brza igra, Cvajer mi kao sudija ne leži nikako, nesiguran, nema osobine da pravovremeno reaguje na određene provokacije, nekako je bezličan, ne odgovara da sudi ovakav derbi.
A Leverkusen pun prgavluka i ciganije, južnoamerikanci, Španci, a onda imaš i najgore iz ovih mirnijih svijetova kao Andrich, Xhaka itd. + trener koji je bio gospodin, a ovdje se fino uklopio i još im vatre dao, kao nije on, takvi su mu igrači.
Ova igra, i ovo što je Kompani uradio je fantastično, ali za neke igrače i dalje nema lijeka(sane), a i Koman da nijednom ne probije stranu, a imao je dosta prostora.
Naši igrači su imali puno više prostora, dosta tih ispucavanja su bile čiste lopte za naše središnje igrače i stopere.
Leverkusen je potučen do max u svakoj stavci nogometne igre osim rezultatu, bila je to čista dominacija posjeda lopte, a nije da se Bayo nešto dodavao u sigurno, nego su uvijek bili vrlo brzo u završnoj trećini ili četvrtini terena, nisu štedili lopte, nego su ju nakon neuspješnog pokušaja opet lahko vraćali ka sebi
Ovo je fantastičan nogomet, čista dominacija i brza igra, Cvajer mi kao sudija ne leži nikako, nesiguran, nema osobine da pravovremeno reaguje na određene provokacije, nekako je bezličan, ne odgovara da sudi ovakav derbi.
A Leverkusen pun prgavluka i ciganije, južnoamerikanci, Španci, a onda imaš i najgore iz ovih mirnijih svijetova kao Andrich, Xhaka itd. + trener koji je bio gospodin, a ovdje se fino uklopio i još im vatre dao, kao nije on, takvi su mu igrači.

Ova igra, i ovo što je Kompani uradio je fantastično, ali za neke igrače i dalje nema lijeka(sane), a i Koman da nijednom ne probije stranu, a imao je dosta prostora.
U stvarnosti je bilo jos i gore nego statistika kaze, recimo guzen je od suteva imao samo jednu frljoku iz koje je zabio, ovaj drugi je bio posle velikog offside, a nije prekidana igra zato sto je Noyer pokupio traljav udarac onog rezerviste, a treceg se vala i ne sjecam. Alonso me totatlno razocarao, nisam mogao vjerovati da ce igrati onakvu igru protiv bilo koga, igraci nisu sami mogli poceti krasti vrijeme od samog starta utakmice, valjati se i glumetati teske povrede. Pet pozadi u svakom momentu, a vrlo cesto i 9 u kaznenom prostoru, cak je Bayern pokusavao sa kratkim dodavanjim 3-4 igraca na 40 m od gola guzena, nebi li ih malo izvukli da napadnu, ali jok...oni se nabili u 16 i tu cekaju, mnogo vala da je Bochum u pitanju. Pokusali su nasi setevima sa distance to razbiti, Olise, Musiala, Davis, Pavlovic, Kimich, Gerrero...neki su bili blizu. Sudija je mogao pogledati jednu situaciju u 16 kada je Shaka oborio Musialu cini mi se, a MORAO je pokazati Kredeckom zuti vec na pocetku. Shaka i Andrich odvratni, reprezentativni pripadnici prljave druzine kako im neko prikladan epitet dade. Sta je tu je, sledi Aston Vila i prva sansa da neko napadne Bayerna, da vidimo kako i to izgleda, imalo bi mozda smisla da se Palija ubaci, a ako je bilo sta rizicno sa Harrijem onda Tel definitivno kao najistureniji.Balon je napisao/la: ↑29 sep 2024, 14:46Nisam uspio gledati utakmicu ali dovoljno mi je vidjeti da su prevaranti iz Leverkusena imali smijesnih 0,06xG, posjed lopte 69%/31% i omjer suteva 18-3 za Bayu. Jos kad vidim sta je promasio Serge lose mi bude![]()
Bravo Huske legendo.Huske je napisao/la: ↑29 sep 2024, 14:52Ne bih baš rekao, ledar i ostali koji ovako misle, ali ja mislim da je Xabi čak i htio igrati drugačije, ali nije mogao. Kad god bi uzeli loptu mi bi je ekspresno vratili, pokušavali su u par navrata i sa visokim presingom ali opet nisu ništa uspjeli, bili su potpuno nemoćni da igraju nešto drukčije i razviju svoju prepoznatljivu igru. O tome govori i extra nervozni Alonso koji nije ni sam uspio dokučiti kako nisu uspjeli centra preći i zadržati posjed duže od 10s. Pokušavali su i od golmana razvijati napad sa nekakvim forama gdje igrači izvode gol aut, ali pod visokim pritiskom Bayinih napadača ni tu nisu uspjeli razviti 3 pasa, nego ide ispucanija.
A Leverkusen pun prgavluka i ciganije, južnoamerikanci, Španci, a onda imaš i najgore iz ovih mirnijih svijetova kao Andrich, Xhaka itd. + trener koji je bio gospodin, a ovdje se fino uklopio i još im vatre dao, kao nije on, takvi su mu igrači.![]()
Samo ih je spasila njihova uigranost od prije i nisu imali cak nijednu povredu tj. izostanak.
Gledam Vilu u gostima, baš dobro stoje, centarfor igračina, Tilemans kao u najboljim danama, o golmanu Martinezu ne treba trošiti rječi … sve u svemu 3 razlike za nas 

guske@ druze rezultat se gleda **** igru ako nema rezultata doci ce ti rejalu doci ce ti City i papa .
Pravda za Tyson Furya
Kako nema rezultata, 6 pobjeda i prvi neriješen?
Sve mi se čini da dosta ljudi ovdje pokušava izvući što više negative u jednom moru dobrih događanja.
A protiv ovog Leverkusena ne znam kako bi prošli City i Real, nisam siguran da bi za njih išlo tu po planu.

A kada dođu velike utakmice ne sumnjam da će i jedan Palinja biti u dobroj formi, koji bi mogao na proljeće zlata da vrijedi, a moraju i ovi rezervni ofanzivci nekako opravdati svoje plate.
-
- Kontakt:
Prave od Leverkusena Bayern iz 2013-te
A Atalanta ih razbucala ko beba zvečku.

A Atalanta ih razbucala ko beba zvečku.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne slazem se! Naravno da je dobro imati oboje i to veoma cesto ide jedno sa drugim (osim Rejala, Chelze i tako tih odvratnih timova), ali ako moram da biram ja sam za dobru igru pre svega, naravno kao navijac. Recimo da je Leverguzen dao gol u zadnjoj minuti produzetka protiv nas, i da 90% utakmica dobije na taj nacin te osvoji sve trofeje, ja bi im se popiso na sve to da sam njihov navijac (pu, pu, pu)
Đe su dežurni operateri? Kako je stanje sa čLjankom big Harija. Pauza u domovini ili ne?
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kane je u protokolu za utakmicu. Sutra putuje sa ekipom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tucheliban bi ovu dvojicu samo isprozivao na pressu

After the game against Wolfsburg, where there was renewed criticism against Kim and Upamecano, Vincent Kompany reacted immediately. In front of the entire team, the coach stood up for the two defenders and spoke about what a huge task it is for them to defend so high up the pitch, sometimes 50 meters from their own goal - always with the risk that the slightest mistake could be punished by the opponent with all the free space left behind. Kim and Upamecano were grateful for the unexpected gesture of support from the coach [@cfbayern, @SPORTBILD]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Upamecano je dokazani kikser i rupa, to niko nece moci da ospori.
Bas me zanima da li ce covjek zbog kojeg su umirali 2 sezone, i koji je placen 50mil napokon dobiti sansu.
Bas me zanima da li ce covjek zbog kojeg su umirali 2 sezone, i koji je placen 50mil napokon dobiti sansu.
Pregovori sa Musialom idu u dobrom pravcu vjerovatno će dobiti 20 mil po sezoni što je ok jer on je budućnost kluba i pravi naslijednik Mullera.Slijedeće sezone se osloboditi budžet što se tiče plata Neuer 20 mil,Muller 20 mil i Goretzka 18 mil što će biti od velikog značaja jer čim završe pregovori sa Musialom ide operacija Wirtz a imamo dobre šanse da ga dovedemo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da sam ja Kompany, ja bi u ovakvoj situaciji Komana stavio na desnog beka, od kadra koji imamo možda je jedino Staniša bolji od njega na toj poziciji.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Juniori su na 6 bodova.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
S obzirom na zestoku konkurenciju za Wirtza (Real,City, PSG, Arsenal) nikakve garancije nema da ce doci u Bayern.
Krajnje je vrijeme da se odrijesi kesa i dovede provjeren golman, a neki Peretz, i vjecni talenat Nubel.
Krajnje je vrijeme da se odrijesi kesa i dovede provjeren golman, a neki Peretz, i vjecni talenat Nubel.
Steta sto se ove mladje kategorije ne mogu cesce pratiti preko live streama, prosli put su bili na Areni ali mislim vise zato sto su s Dinamom igrali, a ni ligaske utakmice nisam pronasao iako je milion nekih kanala.
Bice zanimljivo danas protiv Emerya, jos su svjeza sjecanja na zutu podmornicu i Chukwuezea.
Bice zanimljivo danas protiv Emerya, jos su svjeza sjecanja na zutu podmornicu i Chukwuezea.
Mislim da je ova utakmica bila idealna za Palinju
Neuer © -
Laimer, Upamecano, Kim, Davies -
Kimmich, Pavlović -
Gnabry, Olise, Coman -
Kane
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.