Nihad Mujakić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

deantinho
Kontakt:

Re: Nihad Mujakić

Post Postao/la deantinho » 23 sep 2024, 21:05

SetoKaiba je napisao/la:
23 sep 2024, 20:38
Naša jedina nada je da ga neki fan Partizana sretne negdje i istuče, pa ovaj ne mogne doći na okupljanje reprezentacije.
Pa da se onda obistine tvrdnje onih koji su tvrdili kako će ga neko vrijeđat na nacionalnoj osnovi...
Nije to Partizan nikada bio.

Mujakić katastrofalan,kao i cijela zadnja linija. Mislio sam da goreg igrača od Saničanina neću gledati... Demantovali su me Mujakić i Antić... Da Partizan nije na ovim granama, čitaj četvrti, peti tim u Srbiji, nikada oni ne ni vidjeli dres Partizana.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 sep 2024, 21:06

Panj dobio 5.7 ocjenu bolji je Sanicanin bio

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 23 sep 2024, 21:13

deantinho je napisao/la:
23 sep 2024, 21:05
SetoKaiba je napisao/la:
23 sep 2024, 20:38
Naša jedina nada je da ga neki fan Partizana sretne negdje i istuče, pa ovaj ne mogne doći na okupljanje reprezentacije.
Pa da se onda obistine tvrdnje onih koji su tvrdili kako će ga neko vrijeđat na nacionalnoj osnovi...
Nije to Partizan nikada bio.

Mujakić katastrofalan,kao i cijela zadnja linija. Mislio sam da goreg igrača od Saničanina neću gledati... Demantovali su me Mujakić i Antić... Da Partizan nije na ovim granama, čitaj četvrti, peti tim u Srbiji, nikada oni ne ni vidjeli dres Partizana.
Zajebavao sam se, valjda si shvatio to. Taman kad su navijači Partizana pomislili da su se riješili beskorisnog ljevonogog stopera iz BiH, dođe im novi, još gori. Sad se posipaju pepelom svi koji su tjerali Saničanina, vjerujem da bi svi htjeli da igra prije nego ovaj retard pitarski.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 23 sep 2024, 21:26

Rugate se postenom momku koji se bori i gine a onda se pitamo zasto svaki talenat zavrsi u njemackoj cvajti.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 23 sep 2024, 21:29

zgembo89 je napisao/la:
23 sep 2024, 21:06
Panj dobio 5.7 ocjenu bolji je Sanicanin bio
Sanicanin uopste nije bio los za reprezentaciju koliko su ljudi udarili po njemu zadnjih par okupljanja jer nije igrao standardno u klubu. Prvih 10ak utakmica svi su govorili svaka cast momku gdje igra a kako se bori i koliko je dobar. Ja sam isad vise za Sanicanina nego za Mujakica jer je evo nasao klub gdje igra standardno.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 sep 2024, 21:37

Nihade sine cuvaj glavu :urnebes:

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 23 sep 2024, 22:14

SetoKaiba je napisao/la:
23 sep 2024, 21:13

Zajebavao sam se, valjda si shvatio to. Taman kad su navijači Partizana pomislili da su se riješili beskorisnog ljevonogog stopera iz BiH, dođe im novi, još gori. Sad se posipaju pepelom svi koji su tjerali Saničanina, vjerujem da bi svi htjeli da igra prije nego ovaj retard pitarski.
Ma bilo ih je koji su furali tu priču, pa sam kontao da možda i ti nisi. ;)
Ništa loše nisam mislio.
Od Mujakića sam očekivao ipak koliko toliko bolje partije, a on početničke greške. Pored sebe ima trojicu igrača sličnih kvaliteta pa to na terenu izgleda još gore... Jednom riječju, katastrofa. Drugim riječima, Partizanu nije dao gol, samo ko nije htio.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 23 sep 2024, 22:24

Zvezda je zahvaljujuci Vucicu trenutno najjaci klub na Balkanu. Nije realno bilo ocekivati nista drugo od ovog danas. I nije Mujakic kriv sto nemamo boljih stopera pa se nadje na spisku.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 sep 2024, 22:42

Mogli je napisao/la:
23 sep 2024, 22:24
Zvezda je zahvaljujuci Vucicu trenutno najjaci klub na Balkanu. Nije realno bilo ocekivati nista drugo od ovog danas. I nije Mujakic kriv sto nemamo boljih stopera pa se nadje na spisku.
Tako je,ovako su nekad i Ajdina Vrapca napadali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 23 sep 2024, 22:51

L-Train je napisao/la:
23 sep 2024, 22:42
Mogli je napisao/la:
23 sep 2024, 22:24
Tako je,ovako su nekad i Ajdina Vrapca napadali.
Uvijek nadju nekog za vrijedjanje da se osjecaju valjda bolje jer smo losi. A niko nije spomenuo da je oplakivani Hadzikadunic najgore ocijenjen u zadnjem mecu Hamburga i zamijenjen. Ne bi me cudilo da izgubi tamo mjesto u pocetnoj.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 24 sep 2024, 10:17

Naporan si Justine. Hadžikadunić je sa jednom nogom bolji igrač od ovog.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 sep 2024, 10:28

Naravno da je Hadzikadunic bolji od Mujakica kao centralni stoper ili desni u formaciji s 3 pozadi...kao i u obije opcije kada se igra samo s 2 stopera u zadnjoj liniji.
Kada govorimo o lijevom stoperu s 3 pozadi, onda je tu u najmanju ruku 50:50, a vjerovatno i na strani Mujakica. Sasvim logična odluka da ga se proba jer je ljevak, pogotovo protiv brzih Nizozemaca a znamo da je Mujakic brzi i okretniji od Hadzikadunica.

Da li zaslužuje poziv? - NE, ni sad ni ranije, ali treba imati na umu da smo često osakaceni sto se tice igračkog kadra pa neko mora biti pozvan.

Da li je Hadzikadunic bio na nekom aman nivou u reprezent.dresu pa da se toliko uzdiže? - NE, mora to puno bolje.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 24 sep 2024, 10:45

hurem je napisao/la:
24 sep 2024, 10:28
Da li je Hadzikadunic bio na nekom aman nivou u reprezent.dresu pa da se toliko uzdiže? - NE, mora to puno bolje.
Zato jest bio Kovacevic, koji zavrsi u drugoj ligi Poljske i Gojkovic, koji jedva nekako nadje angazman kod genocidasa (gdje niko normalan ne bi otisao). Da ne nabrajam ostale stopere koji su zadnjih godina pozivani, poput Milicevica, Jovicica, Mihojevica itd. Ne pamtim nijednu utakmicu reprezentacije u kojoj je brko bio kriminalno los. Grijesio je bez sumnje (kao i svi drugi), ali da mozes reci da nas je on licno kostao nekog poraza - daleko od toga.

Poenta je da nemas boljeg stopera, pogotovo sad nakon ove situacije s Anelom. Katic je pokazao da ima izrazenije liderske sposobnosti i to je ok, ali generalno nije kvalitetniji stoper, dok o ostalima nije vrijedno ni pricati. Podrska Barbarezu ne treba biti dovedena u pitanje, ali s Dennisom definitivno grijesi.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 sep 2024, 10:59

Ghuraba je napisao/la:
24 sep 2024, 10:45
hurem je napisao/la:
24 sep 2024, 10:28
Zato jest bio Kovacevic, koji zavrsi u drugoj ligi Poljske i Gojkovic, koji jedva nekako nadje angazman kod genocidasa (gdje niko normalan ne bi otisao). Da ne nabrajam ostale stopere koji su zadnjih godina pozivani, poput Milicevica, Jovicica, Mihojevica itd. Ne pamtim nijednu utakmicu reprezentacije u kojoj je brko bio kriminalno los. Grijesio je bez sumnje (kao i svi drugi), ali da mozes reci da nas je on licno kostao nekog poraza - daleko od toga.

Poenta je da nemas boljeg stopera, pogotovo sad nakon ove situacije s Anelom. Katic je pokazao da ima izrazenije liderske sposobnosti i to je ok, ali generalno nije kvalitetniji stoper, dok o ostalima nije vrijedno ni pricati. Podrska Barbarezu ne treba biti dovedena u pitanje, ali s Dennisom definitivno grijesi.
Ne razumijem tvoju reakciju ali hajd... :)
Osvrnuo sam se na Mujakica od kojeg je Hadzikadunic bolji stoper, u sto nema sumnje. Za ostale nabrojane se slažem također.

Po mom mišljenju direktna konkurencija Hadzikadunicu u formaciji s 3 pozadi je Katic.
Do ove posljednje sapunice u vezi s Anelom sam ovako vidio našu zadnju liniju:
Ahmedhodzic - Katic (Hadzikadunic) - Kolasinac

Sada kada nema Ahmedhodzica otvorila se Dennisu i opcija umjesto njega a tu mu je konkurencija Barisic koji je brzi i okretniji za tu poziciju koja uslovno receno zahtijeva ipak takav profil igrača.
Mene je Barisic svaki put razočarao izuzev ove utakmice protiv Mađarske...

Dakle Katic ili Hadzikadunic - to je glavno pitanje...
Barisic ili Hadzikadunic - to je druga opcija.
Nek struka ocijeni. Sve3 su tu negdje, i kvalitetom i klubovima, ligama u kojima igraju.

Sto se tice slučaja Barbareza i Hadzikadunica, o tome sam davno napisao da je otišlo u pogrešnom smjeru i da do toga nije trebalo doći...pogotovo zbog dosadašnjeg Dennisovog odnosa prema reprezentaciji.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 29 sep 2024, 17:48

Panj nastavlja oduševljavati, napravio je penal.

slika
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 29 sep 2024, 20:07

baboedindzeko09 je napisao/la:
29 sep 2024, 17:48
Panj nastavlja oduševljavati, napravio je penal.

slika
Spasio je čist gol u prvom poluvremenu. Ova prva utakmica pod vodstvom Miloševića je izgledala pristojno, vidjećemo kako će dalje igrati.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 29 sep 2024, 20:47

Odlicna utakmica kod novog trenera, naseg bivseg selektora.

Ocekujemo ga sutra na spisku.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 30 sep 2024, 13:17

kempes je napisao/la:
29 sep 2024, 20:47
Odlicna utakmica kod novog trenera, naseg bivseg selektora.

Ocekujemo ga sutra na spisku.
Zasluzeno, kod Sergeja ima plus poene.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 30 sep 2024, 13:47

Sva srece pa u klubu pruza utakmice za nivo reprezentacije pa moze odmah dobiti poziv, za razliku od Barsica koji zavrsi na rezervnom spisku zbog losih partija u klubu :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 30 sep 2024, 13:48

Dabogda obje noge slomio do okupljanja, tele ćelavo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 14 gostiju.