Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Derby Della Madonnina
lopta nije prešla gol liniju cijelim obimom tako da inter nema šta da se žali. nije sviran čist penal kad je maicon skinuo seedorfov volej a ruka mu je bila 90 stepeni u odnosu na tijelo, dakle neprirodan položaj. ovaj flaminijev gol izgleda da je čist ali ako je zaista tako da se gleda ako je bilo koji dio tijela u ofsajdu onda se tu nema šta pričati. uostalom pato se pobrinuo sa 2 gola da se ne priča toliko o tome. inter zaista nema šta da se žali ako uzmemo u obzir šta se dešavalo u ovome derbiju zadnjih sezona. i onaj prvi derbi abate dobiva 2. žuti nakon što ga je pandev oborio na pod a sudija makedoncu neshvatljivo dodijelio žuti a ne crveni.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
huska ko preuveličava, ovo nisam ja povlačio nego ljudi sa sky sporta i kažu da je bio u liniji-valjda se noge gledaju
druga stvar kakva je ovo animacija heheh
, presmješno
oni nacrtali loptu iza linije i kao bio je gol
,
daj sliku sa tekme ili snimak koji ovo pokazuje,
evo jedna slika

lopta je u visini abiatijeve glave a prečka je tačno iznad linije i definitivno nije lopta cijelim obimom prešla crtu, ni blizu
penal za milan je preočit bio kod igranja maicona rukom, al jbg interu je već odavno postalo dozvoljeno igrati rukom u utakmicama sa milanom, nekad su i zabijali golove rukom tako da to i ne čudi

druga stvar kakva je ovo animacija heheh

daj sliku sa tekme ili snimak koji ovo pokazuje,
evo jedna slika

lopta je u visini abiatijeve glave a prečka je tačno iznad linije i definitivno nije lopta cijelim obimom prešla crtu, ni blizu

penal za milan je preočit bio kod igranja maicona rukom, al jbg interu je već odavno postalo dozvoljeno igrati rukom u utakmicama sa milanom, nekad su i zabijali golove rukom tako da to i ne čudi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Serie A
Zbog svega što se dešavalo u Italiji i Njemačkoj u proteklih 6-7 godina (da ne nabrajam sad, ko prati ovu igru-zna) realno je da je Bundesliga ispred Serie A po kvalitetu, zanimljivosti i svemu ostalom. Tako je trenutno, tako će biti još koju godinu, dok i u Italiji ne počnu mozgati. Kraj priče. Okanite se ćorava posla. Tačka
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
definiši šta tebi znači kvalitetan fudbal? ekipa prepuna mađara, čeha znači kvalitet? da je bundesliga zanimljivija bila od serije a pa to ne znači mnogo, i premier liga beiha je bila interesantnija zadnjih godina
pa jedan bayern koji je bog i batina u njemačkoj redovno šamara milan, evo sad i inter a ona pobjeda bayerna nad juventusom i nije tolika kad je juve ima najslabiji tim otkad znam za sebe.
i nemojte sad o nekim koeficijentima iz kupa liha.

pa jedan bayern koji je bog i batina u njemačkoj redovno šamara milan, evo sad i inter a ona pobjeda bayerna nad juventusom i nije tolika kad je juve ima najslabiji tim otkad znam za sebe.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- spielführer_21
- Kontakt:
Ma ok, u pravi si. Bolja je Serie A, kakvi koeficijenti. Nema veze što će BL imati više predstavnika u LP i još više podići taj koeficijent. Samo smo mi i Italijani pametni: šta će nama UEFA i FIFA, šta će njima Europa liga, to je za gubitnike.baresi#6 je napisao/la:definiši šta tebi znači kvalitetan fudbal? ekipa prepuna mađara, čeha znači kvalitet? da je bundesliga zanimljivija bila od serije a pa to ne znači mnogo, i premier liga beiha je bila interesantnija zadnjih godina![]()
Gledao sam derbi začelja Frankfurt-St.Pauli i uživao u utakmici, a kad igraju ekipe tipa Catania-Lecce povraća mi se. Da ne spominjem fenomene od tekmi kao npr. Chievo- Samp jučer.. Ali to je opet do mene, Serie A je najjača..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- anton 1983
- Kontakt:
Eto JuveSissoko, sad imaš priliku da pokažeš od ćega si napravljen, napadni svog druga talijanabaresi#6 je napisao/la:kad se radi o parama, marketingu, stadionima i broju navijača na stadionima švabe su tu neprikosnovene, niko im ni prismrditi nemože sem engleza (pare+real i barca). ali što se tiče fudbala švabe i svi ostali mogu samo da sanjaju da budu ko italijani i da bundesliga bude kvalitetna ko seria a. pogledajte samo kakvi su igrači igrali u italiji a kakvi u njemačkoji sve će vam biti jasno. novac ne znači nužno i dobar i kvalitetan nogomet, odličan primjer je city. po mome palermo ima 3x većih majstora od citya. ne zaboravimo da je njemačka ekonomski mnogo jača od italije otuda i bolji i moderniji stadioni, jača tv prava, veća kupovna moć navijača što znači i prihvatljivije ulaznice itd. onog dana kada se u italiji vrate navijači na stadion kao što je to bilo prije calciopolija, to će ponovo biti liga br. 1, kvalitet nikad nije ni bio upitan.

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
kupu uefa ili europska liga kako već jeste liga za gubitnike. daj šta daš jel tako?
a to za st pauli itd. juve stabia igra u 3. ligi pa zna imati po 30 000 navijača. niko ne poriče da švabe nemaju više navijača na stadionima i više para od italijana ali nemaju taj kvalitet. vidi se to po broju svjetskih prvenstava (samo brazil ima više) koje su italijani osvojili+eurokupovi u klupskim takmičenjima. pogledajte samo h2h omjer između italijana i nijemaca. al haj neću više o ovoj temi sve je jasno.
a to za st pauli itd. juve stabia igra u 3. ligi pa zna imati po 30 000 navijača. niko ne poriče da švabe nemaju više navijača na stadionima i više para od italijana ali nemaju taj kvalitet. vidi se to po broju svjetskih prvenstava (samo brazil ima više) koje su italijani osvojili+eurokupovi u klupskim takmičenjima. pogledajte samo h2h omjer između italijana i nijemaca. al haj neću više o ovoj temi sve je jasno.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
sto bih ga napao?? Njemacka ekonomski prva drzava Europe, 4 na svijetu, tacno, jaca kupovna moc a time i veca mogucnost posjete utakmicama , tacno, broj navijaca u njemackoj ligi veci, tacno, marketing, pa tu su negdje sa englezima, englezi bolje "prodaju maglu", tacno dakle, al sve to ja znam sto je a kvalitet lige nije bolji od Italije, isto momak naveo, tacno, nivo koji je italijanska liga imala do 2006 ,njemacka liga nece dostic za 50 godina ako je ikad i dostigne, ovo sam ja rekao i to je , tacnoanton 1983 je napisao/la:Eto JuveSissoko, sad imaš priliku da pokažeš od ćega si napravljen, napadni svog druga talijanabaresi#6 je napisao/la:kad se radi o parama, marketingu, stadionima i broju navijača na stadionima švabe su tu neprikosnovene, niko im ni prismrditi nemože sem engleza (pare+real i barca). ali što se tiče fudbala švabe i svi ostali mogu samo da sanjaju da budu ko italijani i da bundesliga bude kvalitetna ko seria a. pogledajte samo kakvi su igrači igrali u italiji a kakvi u njemačkoji sve će vam biti jasno. novac ne znači nužno i dobar i kvalitetan nogomet, odličan primjer je city. po mome palermo ima 3x većih majstora od citya. ne zaboravimo da je njemačka ekonomski mnogo jača od italije otuda i bolji i moderniji stadioni, jača tv prava, veća kupovna moć navijača što znači i prihvatljivije ulaznice itd. onog dana kada se u italiji vrate navijači na stadion kao što je to bilo prije calciopolija, to će ponovo biti liga br. 1, kvalitet nikad nije ni bio upitan.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- anton 1983
- Kontakt:
Nemaš kaj a?baresi#6 je napisao/la:kad se radi o parama, marketingu, stadionima i broju navijača na stadionima švabe su tu neprikosnovene, niko im ni prismrditi nemože sem engleza (pare+real i barca). ali što se tiče fudbala švabe i svi ostali mogu samo da sanjaju da budu ko italijanii da bundesliga bude kvalitetna ko seria a. pogledajte samo kakvi su igrači igrali - prošlo svršeno vrijeme! u italiji a kakvi u njemačkoji sve će vam biti jasno. novac ne znači nužno i dobar i kvalitetan nogomet, odličan primjer je city. po mome palermo ima 3x većih majstora od citya.
![]()
![]()
ne zaboravimo da je njemačka ekonomski mnogo jača od italije otuda i bolji i moderniji stadioni, jača tv prava, veća kupovna moć
![]()
![]()
navijača što znači i prihvatljivije ulaznice itd. onog dana kada se u italiji vrate navijači na stadion kao što je to bilo prije calciopolija, to će ponovo biti liga br. 1, kvalitet nikad nije ni bio upitan.

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Kobasicaru, lepo ti je @Baresi objasnio.
Ali tebi ne vredi pricati, izgleda.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Magica samo da napomenem skinuo sam te sa ignore liste ali moraš priznati da je abate strašan bek 

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
nemoj tako magica pa znaš li ti da je bajern bio prvak evrope 2001. i dortmund 1997.MaGiCa je napisao/la:Kobasicaru, lepo ti je @Baresi objasnio.

znači čak 2 puta u zadnjih 15 godina, nema dalje sam vrh fudbala tj fusbala

Moze da bude dobar, ali jos skripi pozadi.baresi#6 je napisao/la:Magica samo da napomenem skinuo sam te sa ignore liste ali moraš priznati da je abate strašan bek
Ali nikada nece biti kao Cafu. Taj covek je najbolji desni bek svih vremena.
pa nisam nikad ni rekao da je dobar kao on ali sam ga uporedjivao sa njime jer treba uvijek težiti ka boljem. ipak igrao je abate protiv jednog c. ronalda, ettoa itd i to prilično dobro. lijepo je vidjeti domaćeg igrača da napreduje umjesto stranca.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 05 apr 2011, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
jel ono Cafu igrao 3 finala WC, pih jbte ko je sve igrao u Italiji, bas je bila NBA u fudbaluMaGiCa je napisao/la:Moze da bude dobar, ali jos skripi pozadi.baresi#6 je napisao/la:Magica samo da napomenem skinuo sam te sa ignore liste ali moraš priznati da je abate strašan bek
Ali nikada nece biti kao Cafu. Taj covek je najbolji desni bek svih vremena.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
@Tony
Cuo sam da bi imali i vise titula, da ih nisu gazili ManUtd 1999., Zvezda 1991., Milan 1990., PSV 1988., Porto 1987.
Da su uzeli bar jos jednu titulu vise, sad bi im Holandjani gledali u ledja. Ovako su poravnati.
Cuo sam da bi imali i vise titula, da ih nisu gazili ManUtd 1999., Zvezda 1991., Milan 1990., PSV 1988., Porto 1987.
Da su uzeli bar jos jednu titulu vise, sad bi im Holandjani gledali u ledja. Ovako su poravnati.

Rekao si da je Cafu bio niko i nista dok nije dosao u Romu, a on je covek bio zver u Brazilu (i u klubu i u reprezentaciji). To je totalna glupost bila. Zato smo se i zakacili.baresi#6 je napisao/la:pa nisam nikad ni rekao da je dobar kao on ali sam ga uporedjivao sa njime jer treba uvijek težiti ka boljem. ipak igrao je abate protiv jednog c. ronalda, ettoa itd i to prilično dobro. lijepo je vidjeti domaćeg igrača da napreduje umjesto stranca.
Kao da za 10ak godina neko udari po T.Silvi (kako je bio niko i nista do dolaska u Milan), a on drmao Brazilom i sad drma po Italiji.

- tony-mortale
- Kontakt:
t silva je davno harao po brazilu kao vrlo mlad ali odlazi u rusiju gdje je skroz ispao iz forme i onda se i teško razbolio-zaboravio sam koja je bolest u pitanju, pao je i u depresiju i vratio se u brazil i mislio skroz završiti fudbalsku karijeru ali na nagovor majke se vraća treninzima, ponovo počinje dobro igrati i ubrzo ga kupuje milan iako je to tad bio veliki rizik.
to sam gledao na tv negdje bio intervju sa njim, vjerovatno na magazinu LP
to sam gledao na tv negdje bio intervju sa njim, vjerovatno na magazinu LP
dobro priznajem pogriješio sam u vezi cafua ako sam tako rekao ne sjećam se, mislio sam na klupski fudbal. cafu jeste najbolji desni bek ikad bar koliko mi je to poznato. koliko je dobar pokazuje podatak da kad je napustio romu htio je otići u japan da odigra sezonu dvije i penzioniše se, umjesto toga dolazi u milan i osvaja scudetto i toliko željenu ligu prvaka 2007.
što se abatea tiče vjerujem da bi mogao doseći zambrottu koji je i sad u pozamašnim godinama odličan bek iako ne može igrati 2 tekme sedmično.
@Tony što se silve tiče on je životinja, bio je proglašen najboljim igračem brazilske lige. u jednoj tako ultra ofanzivoj ligi kao stoper biti najbolji to mnogo govori.
što se abatea tiče vjerujem da bi mogao doseći zambrottu koji je i sad u pozamašnim godinama odličan bek iako ne može igrati 2 tekme sedmično.
@Tony što se silve tiče on je životinja, bio je proglašen najboljim igračem brazilske lige. u jednoj tako ultra ofanzivoj ligi kao stoper biti najbolji to mnogo govori.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.